İdrar testi bi daha yaptın mı hiç? Ya bu yurtdisinda gerçekten saglik problemi var galiba herkes şikayet ediyor durumlardanYok canım Türkiye'de dgeilim ben .. olsa beklermiyim fırladım doktora.. şimdi yurtdışında olduğum için iyi bir doktor arıyorum canım..bulunca hemen gidecem İnshaAllah.. ama çok buyuk bir skntimda yok ufak tefek belirtiler bir ara yoğundu ağrılar.. şimdi iyi ama işte hala devam ediyor bı yerde
Kız benim arkadaşım değildi o ama olsun seninki de hep tam vaktini buluyor, sen onu bi patakla anca kendine gelirValla bilmiyorum kocam bana ne yapıyorsa yapsın artıkbu ay da olmazsa Dilos6342 un arkadaşı giibi kesin dövecem
Evet yaaa öyle Malesef.. Türkiye gerçekten daha iyi bu konularda..idrar yapmadım canım idrarı en son geçen hfata cuma yapmsitim negatif tabi.. 4 gün önce de kan di.. kanı verdiğimde 12 mi 13 mu ne gecikmistimİdrar testi bi daha yaptın mı hiç? Ya bu yurtdisinda gerçekten saglik problemi var galiba herkes şikayet ediyor durumlardan
E bunlar bir şeyi çağrıştırıyooor.Evet gecikti.. 16 gün hatta 17 galiba.. 14 Ocak veya hatta öncesinde opmm gerekirdi hep olurum aslında.. 18 Ocak bir kanm oldu akışkan dedim oldum adet ama olmamisim .. cunki aynı gün azaldı 2 gün lekeyle kapattı sezonu ozamandan bu yana hiç birşey olmdi beyaz ve kokusuz akıntılarim dışında.. sürekli biseyler geliyor.. ve bende hiç olmayan durum bu.. bide bahsettiğim kasık agrilari..
Ha arada sürekli briseyler tikinma isteği, oturuken veya uzanırken telefon suratıma düşecek kadar uyku halinden bah set mi yo rum bile
Su faturası halay çekiyordu.Duştan çıkmıyoruz masallah
Kanda çıkardı diye düşündüğüm için pek hevesli olamıyorum.. bakalım ya.. olmadı anamın dediği çıkar belki.. gecikmeden sonra hamile kalıyor Muş çoğunlukla bakalım hayırlısı .. geç adet olma ihtimalim elbette normal ve yüksek çoğunlukla olmasada .. polikistik over olduğu içinE bunlar bir şeyi çağrıştırıyooor.
Kan testini ne zaman verdin minnoş? Benimki de çıkmamıştı biliyorsun, biz inşallah diyelim, amiiin diyelim.Kanda çıkardı diye düşündüğüm için pek hevesli olamıyorum.. bakalım ya.. olmadı anamın dediği çıkar belki.. gecikmeden sonra hamile kalıyor Muş çoğunlukla bakalım hayırlısı .. geç adet olma ihtimalim elbette normal ve yüksek çoğunlukla olmasada .. polikistik over olduğu için
Sen adetten önce verdin ama ben 12 gün gecikince verdim 4 gün oldu vereli . Sadece değerleri göremedim.. negatif yazmışlar.. pozitif olsaymış öyle vereceklermis değerleri.. bı bakardım değerine.. ona kalsa 5 altı engatif zaten hatta 10 altı negatif sayanlar var.. doktora gidince snairim belli olurKan testini ne zaman verdin minnoş? Benimki de çıkmamıştı biliyorsun, biz inşallah diyelim, amiiin diyelim.
En hayırlısı en güzeli olsun hakkındaSen adetten önce verdin ama ben 12 gün gecikince verdim 4 gün oldu vereli . Sadece değerleri göremedim.. negatif yazmışlar.. pozitif olsaymış öyle vereceklermis değerleri.. bı bakardım değerine.. ona kalsa 5 altı engatif zaten hatta 10 altı negatif sayanlar var.. doktora gidince snairim belli olur
Sağolasin bacım.. İnshaAllah amin hepimiz için hayırlısıEn hayırlısı en güzeli olsun hakkındaRandevu gününü bekliyoruz.
Pco var diyorsun eğer geç yumurtladiysan büyük ihtimal tabi çok geçte belli olur, keşke kanda kaç çıktığı yazsaydı 0 5 qrasi mi negatif sayılıyor yineEvet yaaa öyle Malesef.. Türkiye gerçekten daha iyi bu konularda..idrar yapmadım canım idrarı en son geçen hfata cuma yapmsitim negatif tabi.. 4 gün önce de kan di.. kanı verdiğimde 12 mi 13 mu ne gecikmistim
Abooovv tamam unutmamm
Ya geçen asilamada 22 olmuştu bugün 16ya 21 dedi bu eni boyu varya. Her ay değişir hep aynı olmaz dediKaç mm yumurta söyledi mi? İnşallah negatif çıkar ya
Hayırlısı inşallah olacak kuzumAman aman ... Beklicem canım bu arada bir dotkor arıyorum iyi bir doktor olsun dedim bulunca hemen gidecem İnshaAllah.. ozamanda çıkar otaya sebebi.. adet gelene kadra elbette ümit var aama eccuk var . Cunki okadar zamana cikarid teste diye düşündim .. gerçi gecikmeler iyidir annem der geciken hamile kalıyor çoğunlukla diye.. hatta burda bir topik bile buldum ben.. insanlar gerçekten geciktiktne ya ertesi ay yada bir kaç aya hamile.klmislalr.. hayırlısı olsun canım goreceeek noluuyyy
Anam karıştırdım demek ki olsun senin arkadaşın olsun oKız benim arkadaşım değildi o ama olsun seninki de hep tam vaktini buluyor, sen onu bi patakla anca kendine gelir
Uffff ne faturalara halay cektirdim bu aySu faturası halay çekiyordu.
Evet doğru canım değişir hadi insallah negatif çıkarda iptal olmaz yaYa geçen asilamada 22 olmuştu bugün 16ya 21 dedi bu eni boyu varya. Her ay değişir hep aynı olmaz dedi
Olsun olsun hiç farketmez yöntem güzel amaAnam karıştırdım demek ki olsun senin arkadaşın olsun o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?