- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Şey… Kem küm.Noluyor burda kim kimin canı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şey… Kem küm.Noluyor burda kim kimin canı
Adam her hastanede sperm testi vere vere cunubet geçirmediği gün yokEşin kesin bebek istiyor mu minnoş? Bundan emin miyiz?
Bebeğim senin reglin gecikti mi yoksaa?geçmiş olsun .. anladım.. aman yaa vallaha çözemedim ki neyse bakicaz
Yaaa böyle kemlersin kümlersin tamam siz benim canimsiniz hepiniz, hepsinizŞey… Kem küm.
Kiyamammmmm yaaa vallaha olsun belki olur yinede doktor asi yapmasa da siz yapın aşıyı kendiniz tövbe ya Rabbim.. olur olur İnshaAllah dur bakalım hemen çehreleri düşürmeyekkDr muhtemelen pozitifsin demiş eşime kemdi drum da dedi ki yarinki sonuca göre kararlastiralim. Yani bilemiyorum bakalım eşimin sonuç bı çıksın yarın da. Kizz mumineee bacım okuyun bana bı şeyler yapın
Kocam bı fırsat verse gelecem de adam ruyadan koronadan fırsat bulamıyor ki ya koronayken birlikte olan var mı ya şaka maka degerlendirleim diyorum eşime o kaçıyor sana da bulasmasin diye
Ahahahah Ağlanacak halimize gülüyoruz ya helal olsun. Adamı her fırsatta gusüle yolla sen bak.Adam her hastanede sperm testi vere vere cunubet geçirmediği gün yok
Sen beniiim ilk göz ağrımm.Yaaa böyle kemlersin kümlersin tamam siz benim canimsiniz hepiniz, hepsiniz
Valla bilmiyorum kocam bana ne yapıyorsa yapsın artık bu ay da olmazsa Dilos6342 un arkadaşı giibi kesin dövecemKiyamammmmm yaaa vallaha olsun belki olur yinede doktor asi yapmasa da siz yapın aşıyı kendiniz tövbe ya Rabbim.. olur olur İnshaAllah dur bakalım hemen çehreleri düşürmeyekk
Duştan çıkmıyoruz masallahAhahahah Ağlanacak halimize gülüyoruz ya helal olsun. Adamı her fırsatta gusüle yolla sen bak.
Qalp Qalp QalpSen beniiim ilk göz ağrımm.
Evet gecikti.. 16 gün hatta 17 galiba .. 14 Ocak veya hatta öncesinde opmm gerekirdi hep olurum aslında.. 18 Ocak bir kanm oldu akışkan dedim oldum adet ama olmamisim .. cunki aynı gün azaldı 2 gün lekeyle kapattı sezonu ozamandan bu yana hiç birşey olmdi beyaz ve kokusuz akıntılarim dışında.. sürekli biseyler geliyor.. ve bende hiç olmayan durum bu.. bide bahsettiğim kasık agrilari..Bebeğim senin reglin gecikti mi yoksaa?
Kizzzz ben kaçırdım bacım sen regl olmadin miBenim işte en son kan testi negatif çıktı canım.. 3 gün önce .. değerde yoktu sadeve Negatif yazıyor değeri bari görseydim bir fikrim.olurdu.. koymamışlar negative olunca.. ama akıntım devam ediyor beyaz kokusuz olan.. ve de bu batmalar şuanda mesela sağ tarafım batıyor bacağımı oynatttigim için .. iğne gibi.. 16 gün gecikme bakalım sonu nereye varacak
Kuşum o yerleşme kanaması olmasın kızEvet gecikti.. 16 gün hatta 17 galiba .. 14 Ocak veya hatta öncesinde opmm gerekirdi hep olurum aslında.. 18 Ocak bir kanm oldu akışkan dedim oldum adet ama olmamisim .. cunki aynı gün azaldı 2 gün lekeyle kapattı sezonu ozamandan bu yana hiç birşey olmdi beyaz ve kokusuz akıntılarim dışında.. sürekli biseyler geliyor.. ve bende hiç olmayan durum bu.. bide bahsettiğim kasık agrilari..
Ha arada sürekli briseyler tikinma isteği, oturuken veya uzanırken telefon suratıma düşecek kadar uyku halinden bah set mi yo rum bile
Söylemedim ki kimseye daha dün anlattım.. 18nocak regl oldum sandım.. mavisee dedim canım çahh baaaa ordan krimizilari dedim . Sonra baktım durdu deidk noluyor ben kendim anlayamadım buraya yazmadım son durumu işte.. negatif test başıma test başıma püskülü ben olmayayimmm .. napakkk olay bu... Gördüğün gibi sıyırdmmmKizzzz ben kaçırdım bacım sen regl olmadin mi
Ah nerde keskkemmmm.. en son iliksi 5 Ocak.. o arada bidaha olmadı hastaydım zaten esimde hastaydii.. 5 ocaktan 18 ocağa yerleşme olurmu aceb uzak degimiKuşum o yerleşme kanaması olmasın kız
Hahahaha işte bu muhtemel sonum sıyırmak ayyy kuşum bı heyecanlandim yaa valla bak olsun inşallah ya ee bı daha pazartesi falan test ver yaSöylemedim ki kimseye daha dün anlattım.. 18nocak regl oldum sandım.. mavisee dedim canım çahh baaaa ordan krimizilari dedim . Sonra baktım durdu deidk noluyor ben kendim anlayamadım buraya yazmadım son durumu işte.. negatif test başıma test başıma püskülü ben olmayayimmm .. napakkk olay bu... Gördüğün gibi sıyırdmmm
Hiç belli olmaz bacım neler neler oluyorAh nerde keskkemmmm.. en son iliksi 5 Ocak.. o arada bidaha olmadı hastaydım zaten esimde hastaydii.. 5 ocaktan 18 ocağa yerleşme olurmu aceb uzak degimi
Kaç mm yumurta söyledi mi? İnşallah negatif çıkar yaSorma bacım sorma klomen kullandım bu gece çatlatma iğnesi vurunacaktim ama böyle olunca dr bekleyelim dedi yarın çıkacak sonuç ona göre yeniden değerlendirelim dedi.
Aman aman ... Beklicem canım bu arada bir dotkor arıyorum iyi bir doktor olsun dedim bulunca hemen gidecem İnshaAllah.. ozamanda çıkar otaya sebebi.. adet gelene kadra elbette ümit var aama eccuk var . Cunki okadar zamana cikarid teste diye düşündim .. gerçi gecikmeler iyidir annem der geciken hamile kalıyor çoğunlukla diye.. hatta burda bir topik bile buldum ben.. insanlar gerçekten geciktiktne ya ertesi ay yada bir kaç aya hamile.klmislalr.. hayırlısı olsun canım goreceeek noluuyyyHahahaha işte bu muhtemel sonum sıyırmak ayyy kuşum bı heyecanlandim yaa valla bak olsun inşallah ya ee bı daha pazartesi falan test ver ya
Hiç belli olmaz bacım neler neler oluyor
Canımsın, caninim, canımCanım mısın nesin acaba?