Teşekkür ederiiim.Tebrik ederimmmmm.. çok Sevindim gerçekten.. 30 ocak bat dediğinde dedim daha var yaaa nedne pes ettiki demistim
6 gün geçmiş gayet normal canim çok sevindimYarına randevu aldım sabahtan gidicem hemen kadın doğuma ama teste idrarı damlattım anında çift çizgi oldu ve koyu renkliydi
Bilmiyorum canım inan çünkü her kadının vücudu farklı, benim en belirgin belirtim kasıklarimi yukarı çekiyorlar gibi olmuştu geriliyor gibi öyle bi ağrı vardı onu ilk kez yaşadım, ama diğerleri hep adet öncesi belirtileriydiCanim o bende de oluyor beyaz krem gibi dediğin gibi az ama iki üç damla her gün ara ara bakıyorum belirti olabilir mi acaba bilmiyorum
Deme öyle kız içim gidiyorTeşekkür ederiiim.
Ah bir bilsen ben bu ay ne kadar ölmek istedim. Fiziksel acıya dayanamayacak hale gelmiştim, hep o sebepten.
Annişini hayata döndürebilir minik birisi.Deme öyle kız içim gidiyor
Bak üsttekini yaptıktan 6 saat sonra kan vermiştim 12 çıkmıştı, seninki çok belli o yüzden dansAnnişini hayata döndürebilir minik birisi.
Anlıyorum yaa.. ne güzel bir supriz oldu sana.. kan nezaman vericeksin ?Teşekkür ederiiim.
Ah bir bilsen ben bu ay ne kadar ölmek istedim. Fiziksel acıya dayanamayacak hale gelmiştim, hep o sebepten.
RENK!Bak üsttekini yaptıktan 6 saat sonra kan vermiştim 12 çıkmıştı, seninki çok belli o yüzden dans
Yarın vereceğim beybisi.Anlıyorum yaa.. ne güzel bir supriz oldu sana.. kan nezaman vericeksin ?
Şey varmış biliyirmusun bu kalp dinlrme cihazı.. ben gördüm YouTube de bir kadın iki dbeir meraklandikca kalp atışlarını dinliyormuş..RENK!
Bir şey söyleyeyim mi? Elimde olmadan hep diken üstünde olacağım. Yine kalbi durur mu? Şu an yaşıyor mu? Kendimi didik didik edeceğim biliyorum. O yaşanmışlığın travması çökmüş üzerime.Keşke minik bir ultrason makinesi olsa.
Ah yapmaRENK!
Bir şey söyleyeyim mi? Elimde olmadan hep diken üstünde olacağım. Yine kalbi durur mu? Şu an yaşıyor mu? Kendimi didik didik edeceğim biliyorum. O yaşanmışlığın travması çökmüş üzerime.Keşke minik bir ultrason makinesi olsa.
Guzle gibi duruyor canım.. MashaAllah endişelenmeKizlar benimde içim içimi yedi bugün. Kanamam vs yok çok şükürama adet ağrılarım vardı baya. Bide artışı merak ettim. Beta bugün 253 çıktı.
22 Ocak 17
24 Ocak 49
28 Ocak 253 çıktı. Artış konusunda iyi değil mi.
Gayet iyi canım 24 ocak_49 26ocak_98 28ocak_196 en az olması gerekirken senin 253 masallah mındık saglıklıKizlar benimde içim içimi yedi bugün. Kanamam vs yok çok şükürama adet ağrılarım vardı baya. Bide artışı merak ettim. Beta bugün 253 çıktı.
22 Ocak 17
24 Ocak 49
28 Ocak 253 çıktı. Artış konusunda iyi değil mi.
Allah razı olsun canım..Guzle gibi duruyor canım.. MashaAllah endişelenme
Ah sağolun amin inşallahGayet iyi canım 24 ocak_49 26ocak_98 28ocak_196 en az olması gerekirken senin 253 masallah mındık saglıklırabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin
Amin canımAh sağolun amin inşallahRabbim tez vakitte isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah
GERÇEKTEN Mİ!!! İstiyorum onu istiyorum.Şey varmış biliyirmusun bu kalp dinlrme cihazı.. ben gördüm YouTube de bir kadın iki dbeir meraklandikca kalp atışlarını dinliyormuş..yakinda evlerimizde ultrasonda olur.. yatar yatar bakarız artık
GERÇEKTEN Mİ!!! İstiyorum onu istiyorum.Kulaklık takıp her an dinlerim her an.
Tek önlemimiz 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmak olacak Allahın izniyle bebeğim. Yani 9 ay hamileliğin tadını çıkarmayı o kadar isterdim ki, her kontrole yüreğim ağzımda gideceğim maalesef, Allah yardımcımız olsun, kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.Ah yapmadeğer az arttı diye ödüm koptu az çok anlıyorum seni, tedirginliğini düşünemiyorum bile, keşke dediğin gibi bisey olsa kontrol edebilsek, bununla ilgili bi önlem vs almıyorlar mi? Ama duyduğum kadarıyla sağlıksız gebelikten sonra sağlıklı bi şekilde doğum yapan cok, nolur şimdiden üzme kendini ne kadar denemesi zor olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?