İnşallah yaİnşallah canım çok sagolasin. Benimde öyle bu ay 2. Kez hsg cekilmistim birde femara kullanmıştım bi tane 18 mm yumurtam vardı sadece hiç beklemiyordum. Demekki önce kafada bitiyor heesey İnşallah seninde çok güzel ilerler
Teşekkür ederimCivcivi Ekledim canim hayirli olsun sağlıkla ilerlesin
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin bat ne zamandı
Çook teşekkür ederimAyy çok sevindim dedim sanahayırlı dogumlarin olsun inşallah,
Hayırlısı olsuuuunnn
Canm çok sevindim vallahi boşuna üzdün buh kadar kendini. Hadi bakalım inşallah keseyide görürsün güzelde bir doğumun olsun inşallah
Canım herkesin bir zamanı var Hiccc üzülme. Seninde hamile kalma süren zamanın var canm. Hayırlısı Allahtan
Kızlar selam ben bu gün test yaptım çıktı sonra bida yaptim gene derinden silik çıktı bu ne olabilir bat 27 28 günlerim hafta sonu geçerse öle gideyim diyorum kana bı yorum yapar mısınız seviniyorum diğer yandan üzülüyorum
Ya canım ben bu gün adet olurum diye bekledim karnım ağrıyor dedim yapım yaptım beş dk bakım nasılsa yok hissediyorum ya bı baktım böle oldu ben çok şaşkınım sonra ardından bol su bida yapım diye bu defada silik derinden çizgi anlamadim hafta sonu geçsin diykrum belki olursam diyebence var bir şeyler ama kesin sonuç hafta başında kan tahlili yaptırmak kuzum
şu bu kadar silik çıkmasına sebep olmuştur kuzum merak etme bence en yakın zamanda kan verYa canım ben bu gün adet olurum diye bekledim karnım ağrıyor dedim yapım yaptım beş dk bakım nasılsa yok hissediyorum ya bı baktım böle oldu ben çok şaşkınım sonra ardından bol su bida yapım diye bu defada silik derinden çizgi anlamadim hafta sonu geçsin diykrum belki olursam diye
İnsAllah oledir canım benim saolşu bu kadar silik çıkmasına sebep olmuştur kuzum merak etme bence en yakın zamanda kan vergebelik ve adet belirtileri aynı diyorlar ya hep
Demek sabahladııık, sarhoşluğuma ver hatırlayamadım, ne içirdiysen bana ahahahajskBirbasak kız senin de mi silik çıktı bugün hayırlı olsun canım foto attın mı göremedim ama pek giremiyorum konuşmuştuk bi gece sabaha kadar ne güzel ya ayyyy hala inanamıyorum
Ayyy aminnn insalllaaahhhNe desem bu stresin darısı sana mı desem minnoş?İnşallah senin de pozitifi görüp kan verdiğin günü görelim.
Allah razı olsun kuzumInsallah insallahh iyi gelir yalnızım ya bir an önce toparlanmak istiyorum sadece. İnşallah ben sizi hiç unutmuyorum cook güzel haberler alicaksiniz
Sagolasin canım içim rahatladı valla, doktor dün çarşamba gelsin demiş bi sıkıntı olmazsa o zaman giderim herhalde inşallah sizlerden de çok güzel haberler alırız ama sıkıntısız amiin
Harikaaaa iyi olmaz mı63 çıktı sonucum iyi mi acaba ya döngümün daha 24. Günü çatlatma iğnesi yapmadığım için ne zaman çatladı bilmiyorum. En şüpheli uzak olan ilişki 12 gün önce olmuştu
HarikaaaTest yaptım ve çift çizgi çıktı çok şaşkınım şuankan testi vericem ama önce sağlık ocağına gittim zaten folik asit falan çalışırduk doktor kesindir dedi
Evet canım 5 dk çıktı ama 2. Öle çıkması düşündürdü açıkçası test bozuk mu acep sence deCanım hemen mi çıktı ? HCG olmasa çıkmaz kan ver ilk firsatta
Bozuk durmuyor sanki ya, bat ne zamandiEvet canım 5 dk çıktı ama 2. Öle çıkması düşündürdü açıkçası test bozuk mu acep sence de
Jahshdjsjsj demek hatırlamadın gebelik hormonlarına veriyorumDemek sabahladııık, sarhoşluğuma ver hatırlayamadım, ne içirdiysen bana ahahahajsk
Evet bebek, yaptım dün ve bugün. Siliklere düştük bakalım, kan vereyim de yarın. Bir türlü emin olamıyorum bu şekilde.
Huzurlu bir gebelik, sağlıklı bir kavuşma diliyorum minnakınla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?