- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Demii ayy rahatlattınızOo tamam canım çok güzel artış bence. Sen acilde yanlış hatırlamıyorsam akşam vermiştin, ertesi günde sabah verdin ne kadar sonuç değişecekti ki canım zaten 12 saatte
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demii ayy rahatlattınızOo tamam canım çok güzel artış bence. Sen acilde yanlış hatırlamıyorsam akşam vermiştin, ertesi günde sabah verdin ne kadar sonuç değişecekti ki canım zaten 12 saatte
Yaaa maşallahEvet nisan 1 de
girecegim 23![]()
Allah razı olsunHay MashaAllah..... Ne güzel tabarekAllah canım artık canını sıkma bak güzel herşey.. ve tadını çıkar vallaha.. Allah'a tevekkül et zaten geleceği varsa hcibrisey olmaz bebişine![]()
Evwt cuma verdim 652 idi pazartesi yani bugün 1352 çıktoKuzucum değerin gayet güzel ilerliyor boşuna stres yapıyorsun cuma kan vermiştin dimi
Allah razı olsun sendennBen seni bayadir takip ediyorum,hamile olduğunu görünce cok sevindim
20 ocakta verip 21 ocakta verdiğinde değer o sekilde olur canim. Ne dış gebeliği ya,doktorlar korkutmayi pek seviyor
Aklina kötüyü getirme![]()
Tamam gayet iyi canim değerin 2 katı artmış sıkıntı yokEvwt cuma verdim 652 idi pazartesi yani bugün 1352 çıkto
Evett ee senin bebiş basıl güzell anneYaaa maşallahcanım benim
Çok teşekkür ederim maviş Rabbim senin bebeğinide sağlıkla dünyaya getirsinTamam gayet iyi canim değerin 2 katı artmış sıkıntı yok
çok küçükmüşsün yaaEvet nisan 1 de
girecegim 23![]()
Aminn canım cümlemizden isnhaAllahAllah razı olsunRabbim hepimizin beneklerini korusun diğer olmayan kızlarada hemen nasip etsin
Bu güzel yorumunuz için Allah razı olsun
3 ay bitecek 4. Aya girecegim inşallahçok küçükmüşsün yaagenç anne olacaksın desene. evleneli ne kadar olmuştu
Amin canim hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize❤Çok teşekkür ederim maviş Rabbim senin bebeğinide sağlıkla dünyaya getirsin![]()
Amin canim hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize❤![]()
Hiç bilmiyorum hala yokmuş gibiyim ama olduğunu biliyorum çok değişik duygu gerçekten Rabbime çok şükür bin şükür bu duyguyu da tadıyoruz sağlıklı sıhhatli şekilde gelmeleri nasip olsunEvett ee senin bebiş basıl güzell anneNasış hissediyorsun
Kendi doktorun mu dedi canım? Olumsuz bisey demediyse sorun yok değerlerin çok çok iyi artmış bence cuma git garanti olsunDemii ayy rahatlattınızDoktor pislik beni korkuttu ya. Para koparmak için 230₺ verdim kan kalmado artık dirsegime yakın aldı. Çığlık atrım. Bana diyo Çarşamba yine gel dedim gelmiyorum dedal git
![]()
Valla yaş aldıkça stres artıyor bizdede . kocadıkYaaa evett
3 ay bitecek 4. Aya girecegim inşallahSizlerde benim ablamsınız işte vallaha tüm derdimi
Çözüyorsunuz Allah razı olsun
Iyi çok şükür canim ara sıra mide yanması bulunması oluyor sadece onun dışında hiç bisey yokmuş gibiSenin nasıl geçiyor hamilelik?
Sen bakar iyilestirirsin canım olumlu yönünden bak sağ salim gelsin.Evet gelecek sanırım 4 5 güne faaliyetle. Tövbe yarabbim bi yandan seviniyorum da her şerde bi hayır vardır derler ya o misal oldu bizimki
Aminn inşallah durumu tam bilemiyorum nasıl ama dirseğini kırmış eklem yerinden![]()
Senden de Allah razi olsun canimAllah razı olsun sendennAllah gönlüne göre versin.
Vallaha para koparmak için oldugu okadar belliydiki. Bide beni baştan sağdı. Kollarım mosmor oldu
Mavisim,bebisko nasil? Sen nasılsın?Iyi çok şükür canim ara sıra mide yanması bulunması oluyor sadece onun dışında hiç bisey yokmuş gibi![]()
Gebelik var canım,kan ver. Kaset testler erken gebelik testine göre 20 üstü beta algılıyorTekrar merhaba kızlar şimdi ben tekrar test yaptım ama gebelik testi baya silik ovulasyon testi ise pik gibi iyice kafam karıştı adetime 2 gün kaldı şimdi tekrar yumutlama mi oldu anlamadımtestleri koyuyorum sizde bı bakar mısınız laboquick ikisi de testlerin