- 28 Ocak 2021
- 3.138
- 2.125
- 83
Yanina gelicek dimi?Hava şartları malum karda kayıp kolunu kırmış geri göndereceklermişbakalım inşallah kötü bisey olmaz. Çok sagolasin canım Allah razı olsun
![]()
Eğer yanina gelecekse oh mis kiz
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanina gelicek dimi?Hava şartları malum karda kayıp kolunu kırmış geri göndereceklermişbakalım inşallah kötü bisey olmaz. Çok sagolasin canım Allah razı olsun
![]()
Yaptım hazır mısınızzzzzz görmeyeeeeİnşallah kuzum.. sen bidaha test yaptın mi
Tamam canım inşallah güzel haberler alacaksın ben en güzel predictorla Takip ettim aslında ne kadar pahalı olsa da doğru sonuç.Eşim işten gelsin akşam gideceğiz canim![]()
Cok geçmiş olsun canim Rabbım beterinden korusun üzme senn kendini iyileşir insallah çok mühim bir kırık degildirHava şartları malum karda kayıp kolunu kırmış geri göndereceklermişbakalım inşallah kötü bisey olmaz. Çok sagolasin canım Allah razı olsun
![]()
Perşembe kan vericem artışımı gebelik testinin çizgi koyuluğuna göre anlıyorum canımSiz kan vermediniz mi kizlarr
Evet gelecek sanırım 4 5 güne faaliyetle. Tövbe yarabbim bi yandan seviniyorum da her şerde bi hayır vardır derler ya o misal oldu bizimkiYanina gelicek dimi?
Eğer yanina gelecekse oh mis kizAllah'ım beterinden korusun
![]()
Ayyy hadi İnshaAllah istediğin gibi olur canımKan vermem diye düşünüyorum canim çarşamba gününe randevu aldım direk gidip keseyi bebeği gorucem inşallah kalp atisi da oluşmuştur![]()
HadiiiiiiiiiYaptım hazır mısınızzzzzz görmeyeeee
Allah razı olsun canım tam olarak bilemiyorum nasıl şuan ama dirseğini kırmış eklem yerinden. Doktora gönderecekler işte bakalım inşallah çok çok ciddi değildirCok geçmiş olsun canim Rabbım beterinden korusun üzme senn kendini iyileşir insallah çok mühim bir kırık degildir
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimAh kuzum çok gecmis olsunn Rabbim şifa versin tez vakitte![]()
Kan testimi Perşembe günü vereceğim bu testler sırayla 21 ocak 23 ocak 24 ocak(bugün)Hadiiiiiiiii
Insallah canim haberdar ederimAyyy hadi İnshaAllah istediğin gibi olur canım![]()
Insallah canim sen bol bol dua et kuzumAllah razı olsun canım tam olarak bilemiyorum nasıl şuan ama dirseğini kırmış eklem yerinden. Doktora gönderecekler işte bakalım inşallah çok çok ciddi değildir
Ben senı kardesım gıbı goruyorum onunla aynı yastasın, esın asker babamla kıyaslıyorum cok ıyı anlıyorum senı,Sagolasin canım uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim. Annem gelecek inşallah, öğrendim 2 gün geçti eşim gitti yalnız kaldım ya o yüzden duygu karmaşası yaşıyorum herhalde. İnşallah geçirmeye calisicam![]()
Yaa sagolasin gerçekten çok teşekkür ederim hakkiniz ödenmezBen senı kardesım gıbı goruyorum onunla aynı yastasın, esın asker babamla kıyaslıyorum cok ıyı anlıyorum senı,
Rabbım yardımcın olsun ınsallaahh cok guzel gecsın hamılelıgın saglıkla kavus yavruna ınsallaah![]()
Oooo MashaAllah MashaAllah tabarekAllah canım Cook çok sevindimmm... Hadi İnshaAllah güzel gidiyor kan dada çıkar İnshaAllah yüksek yüksek değerler hayirlarlaKan testimi Perşembe günü vereceğim bu testler sırayla 21 ocak 23 ocak 24 ocak(bugün)![]()
İnşallah canım benimmm 4-5 gün sonra kan da ver dedi doktor o zaman yükselmiş olup keseyi de görürüz inşallahOooo MashaAllah MashaAllah tabarekAllah canım Cook çok sevindimmm... Hadi İnshaAllah güzel gidiyor kan dada çıkar İnshaAllah yüksek yüksek değerler hayirlarla
Laboquikle yaptımda geçen konuşmuştukya surelab falan aynı üretimler diye. Belkide ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yükselir seninki mukemmel koyulaşmissTamam canım inşallah güzel haberler alacaksın ben en güzel predictorla Takip ettim aslında ne kadar pahalı olsa da doğru sonuç.
En üstteki erken gebelik olan 12 değer çıktığında yaptım
Ortadaki normal kaset test değerinde algılayan o zaman 56 çıkmıştı 2 gün sonra
Dün de en alttakini yaptım hepsinin arasında 2 gün var. Ama kaset test bildiğin negatif cikmisti
girecegim 23Kız maşallah sen 23 yaşında mısın![]()
Biliyorum canım laboquiki daha önce denemiştim ben negatife negatif yani kuruma çizgisi bile hiç görmedim başka testlerle de. Ama surelabin böyle olması beni de telaslandirmisti. Bu 3unu de sırf indirimde buldum her adet dönemi bi tane denerim diye almistimLaboquikle yaptımda geçen konuşmuştukya surelab falan aynı üretimler diye. Belkide ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yükselir seninki mukemmel koyulaşmiss![]()