- 28 Ocak 2021
- 3.109
- 2.091
- 83
Allah razı olsun canim benim,Rabbim herkese nasip etsinNe güzel ilerliyorsun bebiş büyüyo sıkıca tutunun birbirinize
Hemen ıiumutsuz olma daha yeni korumadan çıktın anca anca kendine geliyordur ben 1yıl 6 aydır deniyorum ve 3,4 aydır çatlamaya başladı yumurtam demek ki yaklaştım diyorum artık böyle umut bağlıyorum kendime sende stres yapma senin daha çabuk olacak belki ilişkiden sonra ayağa kalkma ayakları havaya dikKızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
Onunla çok alakası yok bence ya ben 1 yıl korundum ilaç bile kullanmadan ama 1,5 yıldır olmuyor malesef umut bağlamaya çalışıyorum ama bilmiyorum bu ay kırmızı görürsem doktor değiştircem tabi şu bi gerçek hiç çatlamayan yumurtam 3,4 aydır çatlıyor ona bağlandım yaklaştım diyorum napimAnladim canim hic bir sıkıntı yokmuş cok şükür denemeye devam uzun süreli korununca yumurtaliklar tembellesebiliyormus benim bi oğlum var mesela o hemen olmuştu 3 sene korunduk şuan 6.ayim ve hala tık yok nasip kısmet biraz da
Cok iyi artıyor canim sağlıkla gelsin minnosKızlar değer 50,8
Doktoruma geldim sıra bekliyorum. Salı günü 16 idi
Tamam tatlım netten bakayım..Kuzum eczanede pahalı olabilir ovulasyon testi bi internetten bak istersen
Amin canim inşallahCok iyi artıyor canim sağlıkla gelsin minnosugur getirsin hepimize
Gözün AydınKızlar değer 50,8
Doktoruma geldim sıra bekliyorum. Salı günü 16 idi
Ben yaptırmıştım canım 2 dişime , geçmiş olsunKızlar, diş dolgusu yaptıranınız var mı? Bir şey sormam gerek.
Teşekkür ederiim, dolgu yaptıralı iki haftadan fazla oldu hala acı çekiyorum ya. Su içerken bile inanılmaz bir ağrı sızı var. Yemek yerken zaten ölüp ölüp diriliyorum. Sizde de oldu mu bunlar? Doktorumla görüştüm bir süre hassasiyet olur diyor.Ben yaptırmıştım canım 2 dişime , geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta dolgu yaptırmıştım. Doktorum 1-2 gün hassasiyet sızı olabilir ama çok sanmıyorum olacağını demişti. Dolgu yaptırdığım gün ağrıdı biraz o kadar. Ama çürük derindeyse fazla uğraştıysa sızı yapabilir belkiTeşekkür ederiim, dolgu yaptıralı iki haftadan fazla oldu hala acı çekiyorum ya. Su içerken bile inanılmaz bir ağrı sızı var. Yemek yerken zaten ölüp ölüp diriliyorum. Sizde de oldu mu bunlar? Doktorumla görüştüm bir süre hassasiyet olur diyor.
Koydum kuzu koydum 2 gün oldu beklemedeyimKullanacağınız avokadoyu bir elma ile beraber bir beze veya kağıda sarıp çekmeceye(karanlık olması için) kaldırıyorsunuz, bir iki güne yumuş yumuş.
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. İşte bu yüzden normal gelmedi bana, derin bile olsa bu kadarı çok fazla, bir şey değdiğinde yerimden sıçrıyorum. Eşim de yaptırdı onunki bir aydan fazla oldu hala sızısı var.Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta dolgu yaptırmıştım. Doktorum 1-2 gün hassasiyet sızı olabilir ama çok sanmıyorum olacağını demişti. Dolgu yaptırdığım gün ağrıdı biraz o kadar. Ama çürük derindeyse fazla uğraştıysa sızı yapabilir belki
Bekleme hiç.Dolgu yapılan yerde boşluk kalmıştır iltihaplanır git baktır hemen imkanın varsaTeşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. İşte bu yüzden normal gelmedi bana, derin bile olsa bu kadarı çok fazla, bir şey değdiğinde yerimden sıçrıyorum. Eşim de yaptırdı onunki bir aydan fazla oldu hala sızısı var.Artık bir hafta daha bekleyeceğim, geçmezse kapısına dayanacağım kliniğin.
Sizin avokado inatçı çıkmış, en iyisi çıkıp olgunundan alın yiyin hemen.Koydum kuzu koydum 2 gün oldu beklemedeyimyum dönemi geçeli 4 gün oldu ben hala yicem
Var var, bugün gideyim o zaman haklısın. Zaten boşluk kalmış gibi bir acı var üstlerde. Baksın iyice.Bekleme hiç.Dolgu yapılan yerde boşluk kalmıştır iltihaplanır git baktır hemen imkanın varsa
Eşin de baktırsın mümkünse doktorunuzu da değiştirin belli ki yeterince hassas değil işçiliği.Haftaya ben de bi 20lil çektiricem bi de dolgu yaptırıcam gözümde büyüyorVar var, bugün gideyim o zaman haklısın. Zaten boşluk kalmış gibi bir acı var üstlerde. Baksın iyice.
Çok araştırdım doktoru ve kliniği, en hijyenik ve en çok tavsiye edilen klinik ve doktordu.Eşin de baktırsın mümkünse doktorunuzu da değiştirin belli ki yeterince hassas değil işçiliği.Haftaya ben de bi 20lil çektiricem bi de dolgu yaptırıcam gözümde büyüyor
Aslında 20liğin ağrısına katlayabiliyorum ben de çocuk filan olursa diş çok sıkıntı oluyomuş herkes aynı şeyi söylüyor ondan korkuma çektiricemÇok araştırdım doktoru ve kliniği, en hijyenik ve en çok tavsiye edilen klinik ve doktordu.Eşim defalarca gitti, kontrol ettirdi. Film çekti en sonunda ve her şey olması gerektiği gibi dedi bize de gösterdi. Bilemiyorum ki. Zaten işlemlerimiz bitti ama başka bir doktora muayene olmayı düşünüyorum kesinlikle.
Bu arada 20’lik de çektirdim, o iyileşti hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?