Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor ..Yani ben telde flo uygulamasından takip edip deniyoruz ogünlerde ama olmadı 6 aydır.. Almama gerek var mı yoksa bu uygulamadan takip etmeye devam edeyim mi
Bence denemelisin canım uygulama ortalama birşey söylüyor net değil yani ben geçen aydan beri kullaniyorum

Döllenme mi göllenme mi eğer döllenmeyse bu ne demek biliyo musun sen yani yumurta çatlamış dölleniyor bebek oluşuyor demek

Döllenme mi göllenme mi eğer döllenmeyse bu ne demek biliyo musun sen yani yumurta çatlamış dölleniyor bebek oluşuyor demek
Yok sıvı birikmesi gibi bişey diyo.Döllenme olamaz hsg ye girmeden hem tahlil yapılıyor hem muayene.Zaten reglin bittikten sonra işlem yapılıyor o yüzden döllenme demiş olamaz

Ya kızlar 3. Gun bugün hala çok koyu napmam lazım

Eklentiler

• 20211229_173604.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar 27 28 pikti simdi sabah yaptım hala koyu ama c den koyu değil sizce çatlamış midir bide sabah yapmak farkeder mi
Cnm senin 28 pik 29 çatlama olmuş aynı benimde ikinci yumurtlamam seninle aynı gün oldu bugün çatlama gördüm aynı senin mi gibi hafif açılma olmuş bugünü ve değerlendir

Merhaba. Nasıl bir akıntı

27 28 aralik denedik hala pik varmi

Eklentiler

• Screenshot_20211229-185709_Gallery.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…