Teşekkür ederim canımInsallah cnm, guzel haberi bekliyor olacagiz
Korktugum sey basima geldi oyleyseBende de klomen ve iğneden sonra bir kaç kez şiddetli ağrı oldu doktora gittiğimde kist oluşmuştu.inşallah sizinkide kistten değildir.ben ne zaman klomen kullandıysam kist yaptı.tabi herkeste farklı etki ediyor
Canım korkma bana olan sana olmayabilir.bugün 13.gününse çatlama da olabilir. Çatlama da da ağrı oluyor.burda klomenin yaradığı hamile Kalan çok kişide var.inşallah tutar canım bugünleri iyi değerlendir kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsunKorktugum sey basima geldi oyleysePeki kist olmus olsaydi dr. goremez miydi. Alttan ultrason da yapmadi, karindan bakti. Ve takip etmedi hic. Yani adetimin 5.gunu gittim bir de 13.gunu. Bugun igne olacagim ve dua et tutsun, regl olursan gelirsin. 3 ay kullanacagiz dedi. Burada kizlar gun asiri yum takip paylasiyor ama herkesin durumu farklidir tabi.
Bence kesinlikle almalısın. Takvim uygulamalarının çoğunu kullanmış biri olarak değişkenlik gösteriyor ve ayda bir kaç gün olan şanşı kaçırdığım çok oldu malesef. Ovulasyon testinin yapılışı gebelik testiyle aynı sayılır, 3 damla idrar ile yapılıyor fakat gebelik testi gibi sabah ilk idrarla yapılmaz. Yapmadan 2 saat önce sıvı alımı kesilir. Örneğin öğlen saat 3te testi yapacaksanız 1de sıvı almayı kesmeniz gerekiyor. T ve C çizgisi aynı koyulukta veya T daha koyuysa yumurtlama görülmüştür.Kızlar bu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor ..Yani ben telde flo uygulamasından takip edip deniyoruz ogünlerde ama olmadı 6 aydır.. Almama gerek var mı yoksa bu uygulamadan takip etmeye devam edeyim mi
Amin sagol canım . Bak yumurta dondurmayı hiç düşünmemiştim sagol cidden olabılır doktor tek bir yumurta bıle bulsam baslarım tüp bebege dedi bi kac tane olması tabii avantaj .önerilerinşde uygulayacagım ins zaten fenomom kullanıyorum balıkyagıda var hayırlısıCanım bak bazı doktorlar kolaya kaçıyor yani senden ve başkasından aynı parayi alacak ama senle daha uzun takip ve uğraşa girecek o yüzden seni baştan eliyor senin yapacağın yediğini içtine dikkat et.. avukado ananas bol ye ve balık yağı iç günde ikitane bide c vitamini kullan çineme kapsullu veya suda eritilen kontrole git takip ettir yurmurta varsa direk dondurt bir kaçtane sonra dene hatta bakarsın gittinde hamile bile ola bilirsin benim teyzem adetten kesildim menapoz oldum diye gitti 3-4 ay sonra hamile çıktdarısı sana canım
Bat tarihim değişti benim hala yumurtlamadım ovu. Testine göreh_girL
BaharDarcan48
on iki
S Simge3421
ZeyElif
A arash
B beyazcauchy
Kızlar bat tarihi 1 Ocak test yapanlariniz var mı
Senden haberim var canim haber verirsin guncellerizBat tarihim değişti benim hala yumurtlamadım ovu. Testine göre
amin inşâALLAH canım sana dua edecem moralini yüksek tut rabbimin izniyle herşeyin hayırlısı olurAmin sagol canım . Bak yumurta dondurmayı hiç düşünmemiştim sagol cidden olabılır doktor tek bir yumurta bıle bulsam baslarım tüp bebege dedi bi kac tane olması tabii avantaj .önerilerinşde uygulayacagım ins zaten fenomom kullanıyorum balıkyagıda var hayırlısı
Ben dün yaptım hiç bilmedim bi markanın erken gebelik testini partum diye negatif çıktı bi daha gecikirsem öyle bakarım artıkh_girL
BaharDarcan48
on iki
S Simge3421
ZeyElif
A arash
B beyazcauchy
Kirmizilar gelene kadar elemiuoruz canim hayielisiBen dün yaptım hiç bilmedim bi markanın erken gebelik testini partum diye negatif çıktı bi daha gecikirsem öyle bakarım artık
Aynen bakalım nasip bu ay doğal yolla deniyorum adet olmazsam geç döllenme de olabilir bakalım nasip geç olsun güç olmasınKirmizilar gelene kadar elemiuoruz canim hayielisi
Hadi insallah buay hersey güzel olsunDoktor yazdı şimdi rapor temiz çıkmış.O tıkalı gibi görünen tarafta göllenme mi bişey varmış o açılmış heralde iki taraf da açık gözünüz Aydın diyo ya Nası rahatladım anlatamam.Eşim de deli gibi takviye kullanıyo spor yapıyordu ona da ara verdi bi umut yeşerdi içimde
Ohh maşallah illaki olacaktır canimAynen bakalım nasip bu ay doğal yolla deniyorum adet olmazsam geç döllenme de olabilir bakalım nasip geç olsun güç olmasın5 yumurtada biri inşallah tutar
ya ben yapmadim. hic cesaretim yok.h_girL
BaharDarcan48
on iki
S Simge3421
ZeyElif
A arash
B beyazcauchy
Yaaa insallah gebesindir canim olabilir neden olmasın kahve yada pembemsi oluyor yerlesmeya ben yapmadim. hic cesaretim yok.bir de coook hafif lekelenmem var. bir iki damla falan gordum peceteyle silerken. yerlesme olabilir mi bilmiyorum. ama umarim oyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?