Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu şekilde çıktı canim pozitif yada negatif die isaretliyisun

Eklentiler

• Screenshot_20211229-132142_My Calendar.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 40
Keşke biz de öğrenmek zorunda kalmasaydık bu işlerin bu kadar karmaşık olduğunu Allah yardımcımız olsun

Kızlar bu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor ..Yani ben telde flo uygulamasından takip edip deniyoruz ogünlerde ama olmadı 6 aydır.. Almama gerek var mı yoksa bu uygulamadan takip etmeye devam edeyim mi
O kişiye göre değişiyor canim ama benim uygulamayla aynı olmadı mesela uygula 26 aralıkta gösteriyordu yumurtlama benim bugün pik oldu henüz geçen ay da 16.gun yumurtlama olmuş mesela her ay değişiklik gösteriyor sanirim

Ovülasyona denk getirip deniyoruz yok ...millet ilk geceden ilk aydan hamile kalıyor Var mı püf noktası hanımlar

7 aydır istiyoruz canım. Aylardır sadece ben stres yaptığım için olmuyor gibi bir algı yaratmıştı çevrem oysa ki
Aa benim de 6.ay canim Rabbım dermansız dert vermesin buna şükür diyip daha fazla beklemeden kucagini doldursun insallah
femomter uygulamasın da benim dedim
Sory uygulamalar karıştı kuzum ama en azından tarif ettigin şey ile yumurtlama gününü değiştirdim tesekkurler

Ovülasyona denk getirip deniyoruz yok ...millet ilk geceden ilk aydan hamile kalıyor Var mı püf noktası hanımlar
ya aslında cevapı zaten yaziyorsun.. bir avukado etkliyorsa düşün o aldığın ilaçlar ne kadar yan etki yapiyor farkında misiniz aileden gelen genetik sorunun yoksa ve deniyoruz deniyoruz olmuyor diyenlerdenseniz.. adet sonrası pik olana kadar sadece pik günü deneyin... sadece bir kere ...ve birdahaki adet günün bekleyin gecikecek mi test yapın olmasa yine bildinizi yapın

Analizlerin olduğu sekmeler filan açılmıyor almayınca ya da ben yapamadım.P.C.den devam ben
analizler ilgimi cekmedi artı işaretine basiyorsun ya orda not ekleniyor orda testleri okuta biliyorsun

Bende de klomen ve iğneden sonra bir kaç kez şiddetli ağrı oldu doktora gittiğimde kist oluşmuştu.inşallah sizinkide kistten değildir.ben ne zaman klomen kullandıysam kist yaptı.tabi herkeste farklı etki ediyor

İnşallah, sonucu merak ederiz

Insallah cnm, guzel haberi bekliyor olacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…