Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş istiyorum . Beni de ekler misiniz En son 19 Aralıkta regl oldum .Haziran Temmuz ayından beri korunmuyoruz ama hala nasip olmadı..2022 bitmeden kucağıma alırım inş

Merhaba bende aynıyım uyuyamadım gece. Neden oluyor acaba bu ağrılar. Size doktor ne demişti

Selam klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi olmuştum, iğne sonrası ağrı oluyor baya hatta ilişki sırasında çok ağrım olmuştu iğneyi olduk mecburen yapıcaz diye devam etmiştim. Bir de yumurta iğne etkisiyle çatladığı için bu ağrılar normal kabul ediliyor

Kızlar size bi şey sorucam bu ovülasyonda pik gördüm ben dün test yaptım ikinci yok denecek kadar azdı. Acaba bu kasık ağrım yumurtlama belirtisi mi ? Eğer öyleyse testte çıkardı dimi ?

İnşalar bende hamile kalırım bu ay. Benimde bat 18 ocak

Ben de dün doktora gittim. Hsg çektirmiştim geçen hafta onun sonucunu ve eşimin sperm testi sonucunu gösterdik. Sperm hareketini ve morfolojiyi beğenmedi doktor eşimin ürolojiye gitmesini sorunun nedenini bulmak gerektiğini söyledi varikosel olabilir dedi bununla ne kadar uğraşırız şimdi bilmiyorum. Erkekler bizim gibi dayanıklı değil adam depresyona girdi kesip atıcam diye geziyor evde gülüyoruz artık ne yapalım

Bu kadar stres yapmasın canim artık herseyin bir dermanı var çok şükür Rabbım bekletmesin daha fazla ne kadar zamandır istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…