Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn hepimizin inşallah canımm çikolata kistim haricinde bilinen bir sağlık problemimiz yok ama 1 yıldır olmuyor da.. Hayırlısı bakalım nasip cidden

Aynen kızlar bende 30 yaşındayım sakin olun daha çok genciz

Ne tatlınız ya, ayrıca mesleki başarınızı tebrik ederiim. Benim etrafımdaki insanlar evlendiğimden beri hiç yeltenemedi böyle konuşmaya, alacakları cevaptan ve benden çekindikleri için.

Ama ilk bebeğimle kurduğum duygusal bağ ve onu kaybettikten sonra düştüğüm o boşluk beni dürtükledi durdu, yine de aylarca iyice toparlanmayı bekledim, yine aynısını yaşamak korkusu var tabii ama onunla da başa çıkabiliyorum çok şükür.

Size de en sağlıklı ve hayırlısından bir minnak diliyorum.

Benim o ağrı hala devam ediyo oturup kalkarken özellikle.Hatta 3.katta ev asansör yok eşim kucağına alıyo inip çıkarken o kadar zorlanıyorum.Kanama oldu biraz bugün bitti sayılır çok ince bi akıntı kaldı sadece varla yok arası.Şu akıntıyı 3 hafta sonra görsem havalara uçarım implantasyon kanaması diye düşünüp de şimdi olunca sinir bozuyo Olay aynı olay ama yeri zamanı neleri değiştiriyor bak görüyo musun ne enteresan Yaza yaza aydınlanıcam ben durun bakalım İyice asabım bozuldu

Kesinlikle katılıyorum bende bilirdim okulu bırakıp erkenden eşime yapışıp evlilik hayallerine kapılmayı.annem sağ olsun asla izin vermez iyi ki de vermedi bende yazılım uzmanıyım sizin gibi bende yeri geliyor eşimden çok kazanıyorum asla pişman değilim sadece o cahil kesimle uğraşmak bazen sinir bozuyor yıllarımı vermişim işim olsun param olsun die sonra birileri çıkıyo geç evlenmişsin yaşında geçiyor geçen yaşımdan asla pişman değilim doya doya yaşadım şimdi de tek dileğim bi kızım olsun benim yaşadıklarımdan daha fazlasına sahip olsun bütün uğraşım bu yazınızı o güzel kalbinizi

Kızlar bugün iki kere ovu testi yaptım ikiside pik çıktı yumurtamın çatlamaya niyeti yok galiba

Eklentiler

• EF254C65-2BD3-48A3-8964-50CD40FC1B16.jpeg
    191,8 KB · Görüntüleme: 30
İki gün sürsün bari inş yarın çatlarNapsam şimdi bugünde ilişki olsun mu yoksa yarını mı beklesem
Bunlar ayıp ama konularımız bunlar zaten soracağım en son ne zaman ilişki olmuştu.bu ovülasyon testi satan sayfalar var hani orda ki bayandan arkadaşım almıştı koyulaşma başladığı gün ilişkiye başlayın 3-4 gün ilişki devam edecek demişti

Sadece sivilcem var o kadar hiç bir belirti yok. Testte hiç yapmadım. Siz naptınız belirtileriniz var mı
Burda olduğuna sevindim belirti yok canım ya sadece gece yatınca alt karın kısmımda değişik bi sancı var adet olacak gbi ve göğüslerim hala şişmedi test yapmicam zaten bu ay Sıkıldım artk testlerden

Benim bat 7 Ocak beni de ekler misiniz kızlar .. Allah'tan ümit kesilmez belki bu ay muradıma ererim bende

Dün oldu cnm bugün de riske atamam belki gece çatlar falan yakalamam lazım Eşim o kadar takviye içti azıcık taşın altına elini koysun..Şaka bir yana ben elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa da takdir Allah’ın..Belki kedi falan sahipleniriz

Hayırlısı tatlım benim zaten köpeğim var o olmasa daha çok üzülürüm zaten

Aynen bende 30 a dayandım sayılır 29 yaşındayim cevremdeki herkes hadi yaş geldi diyo ama napalim bekliyoruz işte ha diyince bebek olmuyor
Valla ben çevreye göre yaşayan biri değilim 28 yaşında evlendim o da eşim çok istediği için ama başka türlü olsaydı asla yaşım geldi evleneyim yaşım geldi çocuk yapayım kafasında değilim..Eşimle benim ortak kararımız bazen banada denk geliyor öyleleri cevap vermiyorum bile..2,5 senedir evliyiz eşimin ailesi kayınvalidem bile bir kere sormadı başkasına ne oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…