30 yaşındayım bu yıl ocakta bir yıl olacak evliliğimiz ama bebekten tık yokHaha bütün evli çiftler galiba aynıpeki kaç yaşındasın
Erken menopoz cnm yumurta olusmuyo .adetlerde gel bakarız olursa dedi ama hayatına bak bi kızın var dedi .umut vadetmiyor
Daha önce hamile kalmaşsın tekrar olur bence benimkide daha önce olduğu halde kalamıyorum ama ben çok ara verdim ona bağlıyorum10 aydır canım.evleneli 2 buçuk yıl olacak zaten evlendik 6 ay sonra eşim Suriye ye gitti snra 7 ay kaldı geldi flan geçti zaman.10 ay içerisinde bi sefer hamile kaldım ikiz gebelikti eylülde düşük yaptım ve yine olsun diye uğraşıyoruz işte
İşte bu Doktorlar para için mi artık insanların duyguları ile oynuyorlarNe kapalısı yahu açık bildiğin.Benim de artık tekten olduğu kadar
Merhaba canım instgarmda storyde paylaşmıştı o siteden aldım direkt.merhaba bu mfk nın karışımını nerden aldınız?
Hasta değil müşterisin artık hastanelerde ne yazık kiİşte bu Doktorlar para için mi artık insanların duyguları ile oynuyorlar
Valla inşallah işe yarar ben de sadece arı sütü bal polen karışımını kullanıyorum.ticaret yapıyor aşırı pahalı ürünleriOnunla hamile kalan varmı acaba gerçekten.şuan bende kullanıyorum
27 yaşındayım evleneli 2 buçuk yıl olacak 10 aydırda biz uğraşıyoruz30 yaşındayım bu yıl ocakta bir yıl olacak evliliğimiz ama bebekten tık yoksen ?
Bilmiyorum canım inan ki aklım ermiyor artk değişik değişik şeyler okuyorum bu sitede o yüzden hiç bir konuda emin değilimDaha önce hamile kalmaşsın tekrar olur bence benimkide daha önce olduğu halde kalamıyorum ama ben çok ara verdim ona bağlıyorum
Evet bnde sadece ordan o karışımı aldım.diğer vitaminleri normalde de doktor veriyordu bana zaten onları şuan kullanıyorum d vitamini omega bide folik asitValla inşallah işe yarar ben de sadece arı sütü bal polen karışımını kullanıyorum.ticaret yapıyor aşırı pahalı ürünleri
Yaa aynı yaştaymışız.27 yaşındayım evleneli 2 buçuk yıl olacak 10 aydırda biz uğraşıyoruz
Kesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruzYaa aynı yaştaymışız.Biyolojik saat ilerliyor ve bu beni çok geriyor.
Evet canım silik çıkar zaten sonra pik olur ve yine silikleşir ve tek çizgi kalır..o siliklik yavaş yavaş koyulaşır pike yakın olunca sabah akşam test yap tama baslama ve çatlamasını yakalarsınKızlar ben bir konuda bilgi alabilir miyim
Ben geçen ay ovulasyon testi denedim fakat test 12.13.14.15. Hep t silik çıktı bende demekki erken yumurtaldm diye testi yapmadım ama eğer 11.gun olsaydı şuan adet olmuş olacaktım olmadım (hamile degilim çok eminim eşim göreve gitmişti ben kendimi denemek için test yaptım) neyse demem oki yumurtaladan önce ve sonra bu test hep silik mi çıkıyor
Yaşla alakası yok takma onları ona bakarsan benden sonra evlenen bi yakınım hamile halbuki ben ondan küçüğüm benimde sebepsiz olmuyo çatlıyor ams devamı gelmiyor işte malesefKesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruz
Şöyle bir şey duydum hatta yakınen bir arkadaşım yaşadı her ay bekleyip stres yapınca olmuyormuş , totem yapmış umursamamış olursa olur olmazsa olmaz demiş o ay hamile kalmış27 yaşındayım evleneli 2 buçuk yıl olacak 10 aydırda biz uğraşıyoruz
Öyle ama işte işlerine geleni anlıyorlar.zaten okul bitene kadar belli bi yaşa geliyoruz sonra iş sonra da 2 yıl evlilik derken 27 oldu ben normal olduğunu düşünüyorumYaşla alakası yok takma onları ona bakarsan benden sonra evlenen bi yakınım hamile halbuki ben ondan küçüğüm benimde sebepsiz olmuyo çatlıyor ams devamı gelmiyor işte malesef
Evet bende öyle hamile kalmıştım ama totem flan degil o ay annemler gelmişti 1 hafta 10 gün kalmışlardı zaten bu ay olmaz dedik eşimle ama hamile kalmıştımŞöyle bir şey duydum hatta yakınen bir arkadaşım yaşadı her ay bekleyip stres yapınca olmuyormuş , totem yapmış umursamamış olursa olur olmazsa olmaz demiş o ay hamile kalmış
Ben öleyim o zaman 30 yaşındayımKesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruz
Bence sizlerin yaşları çocuk icin cok ideal hic sorun değil, eskidenmiş 18 de evlen çocuk yap , şimdi önce hayata atılmak ayakları üstünde durmak istiyor genel olarak gençlerŞöyle bir şey duydum hatta yakınen bir arkadaşım yaşadı her ay bekleyip stres yapınca olmuyormuş , totem yapmış umursamamış olursa olur olmazsa olmaz demiş o ay hamile kalmış
Normal aslında da işte herkez empati yapmıyo onun tercihi hemen doğurmak bizimkisi ise eşini evde tanımak sonra çocuk çevreden kaynaklı da strese maruz kalıyoruz ondan da olmuyo halbuki herkez olumlu konuşsa kafanı rahatlatmakta yardımcı olsa ne güzel olur belki biz bu kadar strese girmicez ama olmuyo işte gören çocuk düşünmüyo musunuz düşünüyoruz diyince olmuyo mu demeye başlıyorlar bende sadece düşünüyoruz uygulama yok daha diyip geçiyorumÖyle ama işte işlerine geleni anlıyorlar.zaten okul bitene kadar belli bi yaşa geliyoruz sonra iş sonra da 2 yıl evlilik derken 27 oldu ben normal olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?