- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
Bugün çıkarmış.Anestezili oldu iyiki de öyle olmuş hala kendime gelemedim ağrıdan.Karnıma pompayla hava bastılar sanki öyle bi sancı.Kaşık değil de başka türlü bi ağrım var.Göz korkutmasın ama.Ben nazlıyımdır zaten.Dediğim gibi sanki sağ taraf kapalı gibi sol taraftan geçiş var gibi gözüküyor ama Emin olamadım ne zaman çıkacakmış sonuç anestesiz mi yaptırdın
Bende oldum hiç ağrı hissetmedim anestezili oldum.ama 1.yaptırdığım anestesisiz hsg yi hiç unutamıyorum.bende hiç nazlı biri olmadığım haldeBugün çıkarmış.Anestezili oldu iyiki de öyle olmuş hala kendime gelemedim ağrıdan.Karnıma pompayla hava bastılar sanki öyle bi sancı.Kaşık değil de başka türlü bi ağrım var.Göz korkutmasın ama.Ben nazlıyımdır zaten.
Dur bakım senin doktor ne diyecek hepsi aynı şeyi söylemiyor ki perdeyi anlamıyorum ama bana da tıkalı geliyor bir tarafı öyle bile olsa canım tek taraflı bile hamile Kalan çokYani kararsız konuştu bi tüp için.Raporun çıksın detaylı konuşuruz dedi işte ama az önce başka bi jinekoloğa danıştım gösterdim filmleri bi taraf tam açık diğer tarafta perde var dedi.Deneyin tarih yaklaşınca test yap ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi dış gebelik olabilir bi ihtimal dedi.Eşim az önce birsürü test aldı bata yakın yap sürekli dedi
Evet canım o koyuluk azaldıysa çatlamaya başlamış oluyor zatenBir şey danışmak istiyorum yumurtlama bittikten sonra birkaç gün daha teste hafif kırmızı çıkması normal mi çizginin , pik değil ama hala pozitif gibi
Bana da öyle geldi yapışıklık flan vardıysa sanki ilaçla da açılmış gbi duruyorDur bakım senin doktor ne diyecek hepsi aynı şeyi söylemiyor ki perdeyi anlamıyorum ama bana da tıkalı geliyor bir tarafı öyle bile olsa canım tek taraflı bile hamile Kalan çok
Onunla hamile kalan varmı acaba gerçekten.şuan bende kullanıyorummerhaba bu mfk nın karışımını nerden aldınız?
Bak canım benimki de böyle çıkmıştı gerçi en son gittiğim doktor bir taraf kapalı gibi dedi ama bilemiyorumBana da öyle geldi yapışıklık flan vardıysa sanki ilaçla da açılmış gbi duruyor
Bu doktorlar nasıl doktor kapalı gibi demek ne demek net konuşmayıp insanı strese sokuyorlar.bence senin ki diğer arkadşınkine göre bariz belli açık gbi ikiside yaniBak canım benimki de böyle çıkmıştı gerçi en son gittiğim doktor bir taraf kapalı gibi dedi ama bilemiyorum
O zaman bugünde mi değerlendirilmeli uzun sürmüş çatlamasıEvet canım o koyuluk azaldıysa çatlamaya başlamış oluyor zaten
Canım eğer yapabiliriz diyorsanız elinizden geldiği kadar değerlendirmeye çalışın ama zaten sperm içerde yeterince de canlı kalıyorO zaman bugünde mi değerlendirilmeli uzun sürmüş çatlaması
Bende açık diye düşünüyorum ama bi yandan da doktorun dediği kafamı bulandıyor.onun için değiştireceğim doktoru oda aynısını söylerse tekrar çektirin belkiBu doktorlar nasıl doktor kapalı gibi demek ne demek net konuşmayıp insanı strese sokuyorlar.bence senin ki diğer arkadşınkine göre bariz belli açık gbi ikiside yani
Canım eğer yapabiliriz diyorsanız elinizden geldiği kadar değerlendirmeye çalışın ama zaten sperm içerde yeterince de canlı kalıyorinşallah tutar avakado flan yemeye dikkat
Yaaa şansımızı arttıralım o zamanCanım eğer yapabiliriz diyorsanız elinizden geldiği kadar değerlendirmeye çalışın ama zaten sperm içerde yeterince de canlı kalıyorinşallah tutar avakado flan yemeye dikkat et
Aynen öyle kafana takma.bana doktor hiç bi problem yok olsaydı hiç hamile kalmazdın çok acele ediyorsun hsg çektir aşılama yaptır die öfkeli gbi konuşunca dünya başıma yıkılmıştı asla konuşamıyordum ağlamaktan.farklı bi doktora gittim rahatladım o yüzden çok kafana takma bazı doktorlar karşıdakinin düşüncesini umursamıyorBende açık diye düşünüyorum ama bi yandan da doktorun dediği kafamı bulandıyor.onun için değiştireceğim doktoru oda aynısını söylerse tekrar çektirin belki
O ovülasyon testlerini çok takılma adetin bitikten sonra eşinde sende yemelerinize dikkat edin özellikle eşine enerji verecek şeylerYaaa şansımızı arttıralım o zamançok teşekkür ederim tavsiye ve bilgi için kafam çok karışmıştı
Ne zamandır deniyorsunuzAynen öyle kafana takma.bana doktor hiç bi problem yok olsaydı hiç hamile kalmazdın çok acele ediyorsun hsg çektir aşılama yaptır die öfkeli gbi konuşunca dünya başıma yıkılmıştı asla konuşamıyordum ağlamaktan.farklı bi doktora gittim rahatladım o yüzden çok kafana takma bazı doktorlar karşıdakinin düşüncesini umursamıyor
Aynen keçiboynuzu ceviz falan desteği alıyor eşim ben de spor yoga sebze ağırlıklı beslenme her şey var elimizden geleni ardımıza koymuyoruz ama bakalımO ovülasyon testlerini çok takılma adetin bitikten sonra eşinde sende yemelerinize dikkat edin özellikle eşine enerji verecek şeylerondan sonra elinizden geldiği kadar birlikte olun illa ki tutar o zaman eğer bi sıkıntı yoksa
10 aydır canım.evleneli 2 buçuk yıl olacak zaten evlendik 6 ay sonra eşim Suriye ye gitti snra 7 ay kaldı geldi flan geçti zaman.10 ay içerisinde bi sefer hamile kaldım ikiz gebelikti eylülde düşük yaptım ve yine olsun diye uğraşıyoruz işteNe zamandır deniyorsunuz
Haha bütün evli çiftler galiba aynıAynen keçiboynuzu ceviz falan desteği alıyor eşim ben de spor yoga sebze ağırlıklı beslenme her şey var elimizden geleni ardımıza koymuyoruz ama bakalım
Ne kapalısı yahu açık bildiğin.Benim de artık tekten olduğu kadarBak canım benimki de böyle çıkmıştı gerçi en son gittiğim doktor bir taraf kapalı gibi dedi ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?