- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Aynen öyle canım hayırlısı bakalım yarın nasıl adet belirtilerimiz olacak göreceğizVitaminler çoğaltmış olabilir evet. Ama her ay yumurtmalama döneminde farklılıklarda oluşabiliyor okuduklarım kadarıyla
Aynen öyle canım hayırlısı bakalım yarın nasıl adet belirtilerimiz olacak göreceğiz
Benim de adet sancılarım başladı iki gündür göğüslerde de sancı var değişik bit belirti arıyorum ama yojkBenim başladı zaten hayırlısı diyelim
Herşeyin hayırlısı olsun. Kendimizi çok dinlemememiz lazım ama engel olamıyoruz malesef.. Rabbim en uygun zamanda hepimize nasip eylesin inşaallah. Göbüşlerimiz dolsun.Benim de adet sancılarım başladı iki gündür göğüslerde de sancı var değişik bit belirti arıyorum ama yojk
İnşallhHerşeyin hayırlısı olsun. Kendimizi çok dinlemememiz lazım ama engel olamıyoruz malesef.. Rabbim en uygun zamanda hepimize nasip eylesin inşaallah. Göbüşlerimiz dolsun.
İnşallah olurBen de aldım bugün ordan eşime karışım.Bakalım bi etkisi olucak mı
Senin ne zaman adet tarihinBenim de adet sancılarım başladı iki gündür göğüslerde de sancı var değişik bit belirti arıyorum ama yojk
Acaba burda kaç kişinin ilk gebeliği olacak kaç aydır bekliyor çok merak ettim�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Bende çok merak ediyorum canim önümüzdeki hafta itibarıyla başlarız insallah Allahın izniyleAcaba burda kaç kişinin ilk gebeliği olacak kaç aydır bekliyor çok merak ettim
Canım ben daha önce öğrendiğimde adetime 9 gün vardı çook silik çizgi çıkmıştıama ikiz gebelik olduğu için erken belli olmuş.6 hafta 4 günlüktü düşük yaptım eylülde şubattan beri uğraşıyoruz içinde bir düşük var şimdi de yine olmuyor derdim var işte bu ay olacağından ümidim yok ama var gibi de yumurta akı gbi denilen akıntım ilk defa böyle baya belli oldu o yüzden diyorum acaba Ooof ikimizde bu bir haftayı nasıl geçireceğiz bilmiyorum eşlerde dahil tabi
İnşallah canımBende çok merak ediyorum canim önümüzdeki hafta itibarıyla başlarız insallah Allahın izniyle
Güzel düşünelim Güzel olsun canim insallah olmuştur ve bebisin seninledirİnşallah canımilk dökülenlerden biri ben olacagım o kesin gününü şaşmaz gelir adet olsam keşke die beklesem olmam galiba
Olabilir canım neden olmasın benimki ikiz olduğu belliydi doktor söylemişti zaten düşen parçalardan belliydi birisi biraz büyüktü gözleri belli gibi diğeri küçük öyle değildiHımm demekki benim haziranda kimyasal olanda ikiz di 7. gün belli olmuştu çokta silik değildieşim dayanamayip erken test aldı yap demişti ve çıkmıştı
İnşallah ayGüzel düşünelim Güzel olsun canim insallah olmuştur ve bebisin seninledir
Hoş buldum canım amin hepimize inşallah, yeni yıla şöyle mutlu mesut başlayalımHoş geldin ben ve sen dahil BAT 18 OCAK 6 kişi olduk Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
2 ocakSenin ne zaman adet tarihin
Karında hafif sancı tarzı şeyler başladımı peki2 ocak
Karnımda değilde böyle heran adet olacakmışım gibi sancım var alt karnımda kasıklarım da birde bu hafta iki kere tansiyonum düştü oda beni şüphelendirdi ama yinede umutlanmak istemiyorumKarında hafif sancı tarzı şeyler başladımı peki
Of benim de şuan alt karnımda tamda anlattığın gbi birsey var sanki bu ayda olmadı adetim yaklaşıyor gbi.tansiyon konusunda bilmiyorum inşallah hamilesindir tansiyon o yüzdendir umarımKarnımda değilde böyle heran adet olacakmışım gibi sancım var alt karnımda kasıklarım da birde bu hafta iki kere tansiyonum düştü oda beni şüphelendirdi ama yinede umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?