Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de adet sancılarım başladı iki gündür göğüslerde de sancı var değişik bit belirti arıyorum ama yojk
Herşeyin hayırlısı olsun. Kendimizi çok dinlemememiz lazım ama engel olamıyoruz malesef.. Rabbim en uygun zamanda hepimize nasip eylesin inşaallah. Göbüşlerimiz dolsun.

Herşeyin hayırlısı olsun. Kendimizi çok dinlemememiz lazım ama engel olamıyoruz malesef.. Rabbim en uygun zamanda hepimize nasip eylesin inşaallah. Göbüşlerimiz dolsun.
İnşallhSon bir hafta kaldı yeni yılda bana en güzel hediye olur hayırlısı olsun ben dayanamam cuma günü test yaparım

Acaba burda kaç kişinin ilk gebeliği olacak kaç aydır bekliyor çok merak ettim

Hımm demekki benim haziranda kimyasal olanda ikiz di 7. gün belli olmuştu çokta silik değildi eşim dayanamayip erken test aldı yap demişti ve çıkmıştı

Hımm demekki benim haziranda kimyasal olanda ikiz di 7. gün belli olmuştu çokta silik değildi eşim dayanamayip erken test aldı yap demişti ve çıkmıştı
Olabilir canım neden olmasın benimki ikiz olduğu belliydi doktor söylemişti zaten düşen parçalardan belliydi birisi biraz büyüktü gözleri belli gibi diğeri küçük öyle değildi sen kaç haftalıktı öğrenmişmiydin? Bide beni belirtilerden dolayı arkadaşım test die zorladı yüzüm sivilcelenmişti ve oturduğum yerde bi değişik yorgun gbi sersemdim

Karnımda değilde böyle heran adet olacakmışım gibi sancım var alt karnımda kasıklarım da birde bu hafta iki kere tansiyonum düştü oda beni şüphelendirdi ama yinede umutlanmak istemiyorum
Of benim de şuan alt karnımda tamda anlattığın gbi birsey var sanki bu ayda olmadı adetim yaklaşıyor gbi.tansiyon konusunda bilmiyorum inşallah hamilesindir tansiyon o yüzdendir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…