- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
Hayırlı olsunn hamilesinnnn
Ben ve esim 2 doz biontech olduk. Cuma gunu esim 3.dozunu da oldu. Bana daha gec acilmisti, su an 5.ayindayim. 3.dozu Ocakta olacagim. Asilardan once Covid gecirmis olmamiza ragmen asilarimizi oluyoruz.Kızlar aranızda aşı olmayan varmı?
Aşı dan çok korktum olmadım suan olsam geçmi kalmış olurum?
Sanki şuan aşı olsam regl düzenim vücudum bozulacak gibi ama lanet virüs ten de çok korkiyurm ne yapacağımı bilemedim
Benim adet belirtilerim başladı. 1 hafta öncesinden sivilcelerim çıkar ve şuan sivilcelendim baya. Göğsümde hiç şişkinlik yokPeki şuan göğsünde şişkinlik varmıçok soru sordum degil mi aynı günlerde oluyormuşuz ya adet belirtilermiz aynı günlerde başlar die düşündüm
ŞKızlar anlayan var mı eşimin spermiyogram sonucunu paylaşsam ?
kaç aydır deniyorsunuz
Gecmis olsun etkisi oldumu peki yani aşı dan sonra olumsz birseylerBen ve esim 2 doz biontech olduk. Cuma gunu esim 3.dozunu da oldu. Bana daha gec acilmisti, su an 5.ayindayim. 3.dozu Ocakta olacagim. Asilardan once Covid gecirmis olmamiza ragmen asilarimizi oluyoruz.
Evet.Kova sizin başak mı? Ve soruyu neden sorduğunuzu merak ettim açıkçası
Planlarımızda yoktu bize çok sürpriz oldu yumurtlama günümde korunmamıştık bugünde haberini aldık özellikle yaptığım bişey yok yaniŞ
kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl
Tebrikler
Cnm ben covidi agir gecirdim. Esim daha kolay atlatti. Asilarda da esim daha rahat. Kol agrisi oluyor onda, 2.gun halsiz kirgin oluyor sadece. Beni ise 3 gun yatiriyor. Coviddeki sikayetlerim oluyor. Kas eklem agrisi cok fazla oluyor. Dayanmak guc. 2.doz da agri siddetli degildi fakat yuksek ates ve bulanti yapti. Ates icin parol ictim birkac kez. Geceyi epey zor atlattim. Aslinda agir gecirdigim icin asiya fazla yanit vermeyecegimi dusunuyordum. Cevremden gozlemledigim kadariyla hastaligi nasil geciriyorsan asiyi da ayni sekilde geciriyorsun. Bunca zaman yakalanmamaniz mucize. Asi beni zorlasa da 3.dozu da yaptiracagim. Esim, oglum, ben surekli okuldayiz. Ben bulasi da onledigini dusunuyorum. Cunku asilardan once 3 ay burnumuzu cikarmadik disariya. Online egitim oldugu icin evden calistik. Ailelerimizi gormeye gittigimizde yakalandik malesef. Zor bir surecti. Cocugu hastane almak istemiyor. Birakacak hicbir yerim yok, aileden cok uzagim. Kaldiki oglum da pozitifti. Benim ise hastane sartlarinda tedaviye ihtiyacim vardi. Evde durumum agirlasinca mecburen cocukla birlikte aldilar. Esim taburcu olunca oglumu da cikardi hastaneden. Hastalik daha zor, asi 1-3 gunde gecer. Kisiden kisiye degisiyor. Belki de covidi de gecirdiniz farkinda olmadan, asiyi da hissetmezsin. Tabi kendi karariniz ve tercihiniz. Yonlendirme yapamam.Gecmis olsun etkisi oldumu peki yani aşı dan sonra olumsz birseyler
Çok yeni gibi. Hayırlı olsun canım.
Canım benim normalde de sivilcem hiç yok adet zamanları da binde bir çıkar her zaman çıkmaz şuan da yokBenim adet belirtilerim başladı. 1 hafta öncesinden sivilcelerim çıkar ve şuan sivilcelendim baya. Göğsümde hiç şişkinlik yokSizde nasıl acaba? Soru sormanız çok normal insan ister istemez merak eder
Belki test bozukturKızlar merhaba ben ovülasyon testi yapmaya başladım bu sabah yaptığımda ikinci çizgi hiç yok. Sizce de anormal değil mi..Silik de olsa çizgi olması gerekiyordu bildiğim kadarıyla. Ve yumurtlama olması muhtemel günlerdeyim.
Su alımına dikkat ediyor musun canim bende 8.gunde başladım yapmaya bugun 16.gunjm olacak daha yeni kızarmaya basliyorKızlar merhaba ben ovülasyon testi yapmaya başladım bu sabah yaptığımda ikinci çizgi hiç yok. Sizce de anormal değil mi..Silik de olsa çizgi olması gerekiyordu bildiğim kadarıyla. Ve yumurtlama olması muhtemel günlerdeyim.
Ekledim canim hosgeldin
Bu sefer olacak canim Allahin izniyle hosgeldinKızlar ; Kasım Aralık derken Ocak' tan merhaba diyelimbat 24 veriyor uygulama yine maviss_34 4 Ocak' ta rahim filmi çekilecek ( Kasım Aralık ayında catlatma ignesi olmuştum) güzel haberlerle başlayalım Yeni yıla umarim. 1 Şubat doğum günüm bu yaşımda kendime en güzel hediyeyi vereceğimi hissediyorum
Kızlar testim dünküyle aynı hala yumurtlama devam ediyor sanırım çatlamadı. Geçen ay 1 gün sürmüştü. Bu normal bişey mi acabaKızlarrr yumurtlama dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?