9ocak amatüp bebege baslayacagım canım asılama tedavileri yokunda gitmedi
Merhaba benimde 5 ocak eklersen sevinirim canım herkese hayırlı gelsin inşAllah
Benim bat 4 Ocak bu ay geçti ve olmadı büyük ihtimalle zaten Ocak için vitamin takviyesine başladım
Kızlar bat 2 ocak her ay adetten önce çıkardığım sivilcem çıktıMorelim bozuldu ya ,ovulasyonla takip ettiğim halde yumurtlamadan da emin olamadım çok keyifsizim
Merhabalar benim bat 17 ocak İstanbul
Hepinizi ekledim kizlar hosgeldiniz bebisleriniz sizinle olsunmaviss_34 bat 25 Ocak benide ekler misin canim
Resim yok canimHanımlar gebelik testimi yorumlar mısınız rica etsem ne demek bu
İmom var bende onu ve d vitamini kullanıyorum. Bal karışımını da eşime yediriyorum arada accuk ben de yiyorum. Bi de hareketi arttırdım biraz bakalım faydasını görürüz hepimiz inşaallahCanım selam.hangi vitaminlere başladın benim bat 2 Ocak bende aralıkta regl olduktan sonra vitaminlere bal karışımına başladım
Ay inşallah canım inşallahHepinizi ekledim kizlar hosgeldiniz bebisleriniz sizinle olsun
Omega haplarında folik asit de oluyor genelde. Benimkinde vardı diye folik asiti extra kullanmadım sen de ya folik asit ya omega içsen yeterli olur diye düşünüyorum canımHaklısın ilk defa birisi böyle söyledi kimle konuşsam folik asit dilinden düşmüyor mecbur kalıp demek ki doğru die içiyorum
Pozitif canim hamilesin testin markası nedir
MiratechPozitif canim hamilesin testin markası nedir
Gebelik var canim kan ver daha sağlıklı olurMiratech
Canım burda morfoloji %4 zaten. Aşılama yaptığım ay eşimin %2 ydi doktor yine de bi sorun var demedi. Ki zaten anomalisiz sperm testi olması imkansız yani doktor seni neden korkutmuş ki o kadar testin gayet normal. Çok çok iyi değil evet ama çocuğun olmaz tüp bebek yaptır da diyemez kimse o kadar kötü de değil üzme kendini yani başka bi doktorla görüş bence. Ayrıca spermler 2-3 ayda bir yenileniyor. Bi ay %4 Ken 3 ay sonra %15 olabilir normal sperm. Lütfen içini ferah tut.Eşimin spermiyogram sonuçları
Prodoctor olsaydı yanıltıcı derdim ama farklı bir marka canim o yüzden bisey diyemiyorumGidiyorum hastaneye yaptığım erken gebelik testiydi yani sizce doğru olma ihtimali yüksek mi çok şaşkınım
Nasıl değişmez ya eşimde 6 ay aralıkla 2 test yaptırdık. Biri %15 biri %2 o nasıl oluyor? Ay çok içlendim bu meselene zaten insanın iyi haberleri özellikle aradığı bu zamanda direk kötü konuşmaları ne kadar acı.Bilmiyoruz şuan ama ağla ağla içim kurudu.Hızdan dolayı değil baş anomalisinden çok endişeliyim hız bi şekilde artar ama şekil bozukluğu giderilmez diyolar.Yok aşılama yok tüp bebek çok yıpratır ben bu haberi bile kaldıramadım.Eşim de ikna olmadı sonuca başka bi yerde tekrar yaptırıcam testi diyo ama benim hiç umudum yok.Ürolojiden randevu alın dedi doktorum önümüzdeki hafta eşim ona gidicek ben vazgeçtim çoktan ama o vazgeçmiyor bakalım hayırlısı neyse o olsun kabullenmek lazım bazı şeyleri.
maşaALLAH hamilesin canım sağlıklı devam eder inşâALLAH
zaten yeni çıkan modeli Deltanın yarısı karda etkisi bile yok dediler hasta etmiyor ama hızlı yayılıyor sadece...Maşallahsanırım bende olmayacağım
Canım erken gebelik testi adet tarihine 6 gün önceden bile gösteriyor senin zaten 4 gün gecikmiş ondan koyu çıkmış 5 haftalıksın yaniGidiyorum hastaneye yaptığım erken gebelik testiydi yani sizce doğru olma ihtimali yüksek mi çok şaşkınım
Şaşkınlıkla okudum sen Yurt dışımisin oralar da aşı dayatması varmı pekizaten yeni çıkan modeli Deltanın yarısı karda etkisi bile yok dediler hasta etmiyor ama hızlı yayılıyor sadece...
ben istatistik biliyorum o yüzden rakamlarda nasıl bir aldatma var biliyorum... kimsenin kobayı olmayacam ALLAHın iznile...bide Avustralya sağlık fedarasyonun aşı raporlarinda yan etkisi gösteriyor çok korkunç şeyler yazıyor ama en korkunç 6 yaşında aşı olan bir çocuğun 19 yan etkisinden biri adet görmesi oldu...
olmaz mı sadece göçmenlerin olduğu bölge ye çok adice tehditler etiler iş yerleride aşı olmasan atılırsınız dediler işsiz kalmamak için herkes oldu eşimde oldu şimdide 5-11 yaş minikleri kafaya takmışlar aşının 3/1 verilecek diye kandirmaya uğraşıyor millet her hafta sokağa iniyor protesto için 6 ay sonra ha bide utanmadan zorunlu değil istiyen olur diye bakan çıkıp dalga geçiyor insnalarla seçim 6 ay sonra Sydninin başkanı fesatlik dosyadan azil edildi 10milyon cebe indirmiş kadın seçim var diye 6 ay sonra olması lazım denilen 3. dozuda önce 5 sonra 4 ayda olunacak dediler...Eşim 3. olmayacam dedi kalp ağrısı kas ve eklem ağrıları oldu iki ay onun ve iş yerindeki herkesin de aynıŞaşkınlıkla okudum sen Yurt dışımisin oralar da aşı dayatması varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?