Kasık değil de bi iç bacak ağrım var belime uzanan.Ama ben ayın 4 ünde pik gördüm 5inde de bahsettiğim o akıntı oldu.O iki gün de yaptık dükkanı kapattıkBence gün aşırı devam et ovulasyon testi yapmadıysanben olsam öyle yapardım. Çünkü benim çatlama olduğu gün pek akıntım olmadı. Kasık ağrın ne durumda?
Canım ümitlendirmek istemem ama baya iyi bi değerKızlaaar bugün muhtemelen yumurtlamanın 8.günü progesteron verdim az önce sonuç çıktı değer 40tan büyükBu ne demekk
İnşallah olmuşturKasık değil de bi iç bacak ağrım var belime uzanan.Ama ben ayın 4 ünde pik gördüm 5inde de bahsettiğim o akıntı oldu.O iki gün de yaptık dükkanı kapattık
Yani baya baya avokado olduğunu bilmeden limon yiyormuş gibi hissetmemiz lazım
Oldu mu olmadı mı bilmiyorum da bu ağrı hiç iyi değil canıma okuyo.Bi sonraki hafta olsaydı bu ağrı bunu bi belirtiye yorardım kesinİnşallah olmuştur
Ben bu saatten sonra hiç bişeyi belirtiye yormam, bu ay vücudum oyun oynadı resmen banaOldu mu olmadı mı bilmiyorum da bu ağrı hiç iyi değil canıma okuyo.Bi sonraki hafta olsaydı bu ağrı bunu bi belirtiye yorardım kesin
Benim devlette gittigim doktor gereksiz buldu sanki az ciksa progesteron ignesi mi yapicaz falan biseyler dedi moralimi bozdu yapmadiBence rutin bakılması gerekli değil ama doktorun daha iyi bilir tabiki
Benim devlette gittigim doktor gereksiz buldu sanki az ciksa progesteron ignesi mi yapicaz falan biseyler dedi moralimi bozdu yapmadi
Evet bazı doktorlar heves kırıcı maalesefMerak ediyoruz işte yaa
Sagolasin canım bi kişi daha yazınca kendimi açıklama durumunda hissettimCanım neden açıklama gereği duyuyosun. Cocuk istemenin veya kafaya takmanın yaşla ne ilgisi var böyle düşünenleri anlamıyorum gerçekten. Senin şuan üzülmen kafana takman gayet normal 30 yaşında da olsan uzulecektin 25 yaşında da olsan üzülürsün sonuçta içerde bı evlat hasreti var ve her ay aynı sonuç insanı yıkıyo istemsiz. Sonra geçiyo tekrar bı umutla sarılıyoruz bu herkeste böyle yaşı küçük büyük farketmez. Birde bizim sorunumuz var yani uzulmeyip napalim aman ya yaşımız küçük nasılsa olur diyemiyo insan. Rabbim bu ay evladını nasip eder İnşallah hayırlı sağlıklı
Amin bence de umarım orada doğum yaparsın malum şartlarBiz Fransa’ya gidiyoruz yerleşicez oraya kısmetse.Benim de orda doğurmam lazım
Asilamadan sonra kist olabiliyormuş, benimde adetim fazla geldi eyvah dedim bi de onla ugrasmayayim bende de mi oldu ya da olan kistte mi bi büyüme oldu diye düşündüm doktora gidince de baya rahatladım aslında bu ay. Çünkü burdan konuştuğum arkadaşımızın da olmuş mutlaka kontrole git demişti bana adet uzun sürünce fazla gelince bende korktum allahtan bisey çıkmadı. Bir de vücut yatkın olunca yıllardırCanım neden açıklama gereği duyuyosun. Cocuk istemenin veya kafaya takmanın yaşla ne ilgisi var böyle düşünenleri anlamıyorum gerçekten. Senin şuan üzülmen kafana takman gayet normal 30 yaşında da olsan uzulecektin 25 yaşında da olsan üzülürsün sonuçta içerde bı evlat hasreti var ve her ay aynı sonuç insanı yıkıyo istemsiz. Sonra geçiyo tekrar bı umutla sarılıyoruz bu herkeste böyle yaşı küçük büyük farketmez. Birde bizim sorunumuz var yani uzulmeyip napalim aman ya yaşımız küçük nasılsa olur diyemiyo insan. Rabbim bu ay evladını nasip eder İnşallah hayırlı sağlıklı
Canım ben elendim�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Ben,Canım ben elendimbu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum bilgisi olan yönlendirebilir mi?
Bende öyle valla cnm saldım bu ay napim. Hayırlı zamanda olacak zaten İnşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbim e kalmışAsilamadan sonra kist olabiliyormuş, benimde adetim fazla geldi eyvah dedim bi de onla ugrasmayayim bende de mi oldu ya da olan kistte mi bi büyüme oldu diye düşündüm doktora gidince de baya rahatladım aslında bu ay. Çünkü burdan konuştuğum arkadaşımızın da olmuş mutlaka kontrole git demişti bana adet uzun sürünce fazla gelince bende korktum allahtan bisey çıkmadı. Bir de vücut yatkın olunca yıllardır
Bende bi sorun çıkmayınca tekrar hsgyi çekilip kafa dinleme moduna geçtim artık hsg de temiz çıktı şükür ondan da tedirgin olmuştum ilaç yavaş geçti diyince. Artık biraz salma modundayim ovulasyon da denemiycem 2 3 günde bir devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?