Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın olmak cok zor gerçekten bi problem çıkarsa uğraşıp duruyorsun bir de. Çocuk yaşımda nelerle ugrasmisim zor zamanlardı.
Allah evladınizi size bağışlasın evet ilkte çok tedirgin oluyor insan ama sizinde olmanız normal bi sorun var sonuçta ortada, beklentiye giriyorsunuz kolay şey degil ki bu süreç. Benim hap olarak son denememdi doktor bir aşılama daha yaparız demişti sonrası malum
Bende yoruldum zaten bi müddet akışına bıraktım, insallah sizinde kistiniz bi daha büyümez lanet bisey bu kist Allah kimseye vermesin, ağrısı acısı da ayrı bisey
Yabancı bi şehirdeyim aslında arkadaş bulsam kendime yürüyüş falan yapmak istiyorum tek olmuyor😊
Zor canım gerçekten.farkli hobiler bul kendine yaşın genç sıkıntı yapma. Ara ver bı muddet ve hapı kullan bence.bende ise yariyodu fakat yaş 31 olunca doktor başka yollara bajcaz dedi. Sıkıntı stres yapma Allah verir uns canimm

Şuan ne durumdasin cnm kistin içi boşaltılacak diyodun
Canım özelde gittiğim hoca iki ay bekleyelim kistini gozlemleyelim belki.kendi küçülür yada büyümez değerlerin çok iyi dedi. Hacettepede gittiğim prof.hsg sonucunu bekliyor Pzt ins bı haber Alacam ondanda.yasin 31 hap vermivem başka bı yol denicez dedi ama bilmiyorum ne yapacak canım.

by11zgl11 by11zgl11 klasik regli öncesi belirtilerim var benim bu ay hep günaşırı denedik kasık batmalarım oluyo ara ara birazda göğüs hassasiyetim var yüzümde sivilcede çıktı sanırım bu ayda olmayacak umudum yok :işsiz:

Zor canım gerçekten.farkli hobiler bul kendine yaşın genç sıkıntı yapma. Ara ver bı muddet ve hapı kullan bence.bende ise yariyodu fakat yaş 31 olunca doktor başka yollara bajcaz dedi. Sıkıntı stres yapma Allah verir uns canimm
Sorucam mutlaka ama başka türlü sorunlara yol açar mi bilmiyorum kanama vs. Olanda varmış bende hiç kullanmadım daha önce. Bir de şöyle düsündüm şuan büyümüyor kist mesela kullandım kayboldu diyelim, aynı yerden 3 4 ay sonra daha büyük bi şekilde cikar mi? Bu ihtimalde hep aklımda
Doktor da direk önce gebelik için tedavilere bakicaz, zaten gebe kalamiyorsun daha da çok geciktirirsin dedi
Acaba ilacı bıraktıktan sonra da etkisi devam ediyor mu ki hiç de kullanmadigimdan bilmiyorum

O ozlemem bisey mi yazacaktiniz gözükmüyor 😊
Çok özür dilerim burda mesajları okurken yanlışlıkla alıntılamışım.

Hazır yazmışken yazayım ben de sabah predictor early test yaptım hiçbişey çıkmadı. Sanırım bu ay da yok. Bata 4 gün kaldı😓😓😔 çok iyi çok hassas diyorlar test için olsa çıkardı dimi

Çok özür dilerim burda mesajları okurken yanlışlıkla alıntılamışım.

Hazır yazmışken yazayım ben de sabah predictor early test yaptım hiçbişey çıkmadı. Sanırım bu ay da yok. Bata 4 gün kaldı😓😓😔 çok iyi çok hassas diyorlar test için olsa çıkardı dimi
Yok ne demek önemli değil tabiki de. Bu ay bende ondan almistim 2 3 gibi değerlerde bile çok silik çıkıyor diyorlar
Geç döllenme vs. İhtimaliniz var mı geç yumurtlamis olabilir misiniz? Yine de belli olmaz çünkü daha 4 gün varmış inşallah vardır 🤲🤲

Yok ne demek önemli değil tabiki de. Bu ay bende ondan almistim 2 3 gibi değerlerde bile çok silik çıkıyor diyorlar
Geç döllenme vs. İhtimaliniz var mı geç yumurtlamis olabilir misiniz? Yine de belli olmaz çünkü daha 4 gün varmış inşallah vardır 🤲🤲
İnşallah vardır. Geç döllenme olabilir mi hiç bilmiyorum 😔😔 insan üzülüyor ister istemez.. Allah ne kadar isteyen varsa kucaklarını doldursun inşallah ve buradaki tüm arkadaşlarım hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi olsun.

birde TSH ile kg arasında bağ tam olarak ne . bendede kg vardı ama şimdi bütün tsh değerlerime baktım 0,80 0 90 en yüksek 1,06 var
Tamam işte o ben 🥲 168 170 arası boy 75 civarı kilo Bayadır tartilmadim
Mesela arkadaş 66 kiloyim yazmış ben o kiloya inince zayıf oluyorum
ideal kilo yüzünden insanlar çocuk yapamiyor bence... Çünkü sorun olmadı halde düşük veya hamile kalamama nedenlerinden biri araştırın vücutta yağ oranın düşüklüğü ikincisi aşırı spor..
yani ben 64 kilo olunca iskelet gibi görünüyorum zafiyet geçirmiş gibi ALLAH korusun..bence insan kendinden memnun olduğu görüntüsü onun ideal kilosudur 😂😂

Sorucam mutlaka ama başka türlü sorunlara yol açar mi bilmiyorum kanama vs. Olanda varmış bende hiç kullanmadım daha önce. Bir de şöyle düsündüm şuan büyümüyor kist mesela kullandım kayboldu diyelim, aynı yerden 3 4 ay sonra daha büyük bi şekilde cikar mi? Bu ihtimalde hep aklımda
Doktor da direk önce gebelik için tedavilere bakicaz, zaten gebe kalamiyorsun daha da çok geciktirirsin dedi
Acaba ilacı bıraktıktan sonra da etkisi devam ediyor mu ki hiç de kullanmadigimdan bilmiyorum
Canım.ben çok kullandım.ilac. ilacı kestigin andan itibaren aynı devam ediyorsun. Bı sıkıntı olmuyo zaten iki ay kullanacaksın çok az bı sure. Ben 6_7 ay kullandım sonra yine kullandım bekarkende evliykende çok kullanmak zorunda kaldım. Bittikten sonra yine çıkar zaten bu kist bitmiyo ama buyurmu onu bilemem .doktoruna Daniş bakalım. Bı hocaya gidip sor istersen

Günaydın kızlar bi şey danışmak istiyorum listede yokum ama bat yarın, dun ve bugün test yaptım laboquick çizgi belirdi ama emin olamıyorum doğruluğundan bana test önerebilir misiniz güvendiğiniz bi marka hemen kana koşmak istemiyorum önce emin olmak istiyorum da teyit edip testimi atıyorum oba da bakarsaniz sevinirim dun daha zordu görmesi ama benzer çizgiydi
P_20220107_091511.jpg
bugün böyle

ideal kilo yüzünden insanlar çocuk yapamiyor bence... Çünkü sorun olmadı halde düşük veya hamile kalamama nedenlerinden biri araştırın vücutta yağ oranın düşüklüğü ikincisi aşırı spor..
yani ben 64 kilo olunca iskelet gibi görünüyorum zafiyet geçirmiş gibi ALLAH korusun..bence insan kendinden memnun olduğu görüntüsü onun ideal kilosudur 😂😂
100 kilo ve üstüyle hamile kalan çok ama çok insan gördüm herseyden önce nasip herhalde.
Birde kiloda da boy kilo orantısı önemli işte siz 64ken çok zayıf kalabiliyorken başkası balık etli gibi durabiliyor

İnşallah vardır. Geç döllenme olabilir mi hiç bilmiyorum 😔😔 insan üzülüyor ister istemez.. Allah ne kadar isteyen varsa kucaklarını doldursun inşallah ve buradaki tüm arkadaşlarım hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi olsun.
Amiin amiin insallahh🤲 yumurtlama gününü Takip ettiniz mi? Ne kadar adet geçmeden test yapmicam demekte dayanamıyoruz maalesef

Günaydın kızlar bi şey danışmak istiyorum listede yokum ama bat yarın, dun ve bugün test yaptım laboquick çizgi belirdi ama emin olamıyorum doğruluğundan bana test önerebilir misiniz güvendiğiniz bi marka hemen kana koşmak istemiyorum önce emin olmak istiyorum da teyit edip testimi atıyorum oba da bakarsaniz sevinirim dun daha zordu görmesi ama benzer çizgiydiEki Görüntüle 2983247 bugün böyle
canım çizgi varrr :) testı bılmıyorum ama cızgı gorunuyor eczaneden farklı test ılede deene ıstersen

canım çizgi varrr :) testı bılmıyorum ama cızgı gorunuyor eczaneden farklı test ılede deene ıstersen
Ayy inşallah iki gündür soktayim canım yakin olan eczanede one step kaset test var bi de comfort day erken gebelik bilgin var mi yanıltma durumu olur mu daha önce negatiftin kullanmıştım bi şey çıkmamıştı ama alsam mi

Ayy inşallah iki gündür soktayim canım yakin olan eczanede one step kaset test var bi de comfort day erken gebelik bilgin var mi yanıltma durumu olur mu daha önce negatiftin kullanmıştım bi şey çıkmamıştı ama alsam mi
comfort hıc kullanmadım canım ama pek memnun degıl sanırm kullananlar genelde erken gebelık olarak prodoctor ve p predıctor kullanıyorum mıratech guzel dyorlar, one step yap bide .
ınsallaaahh bebısıın senınledır

Canım.ben çok kullandım.ilac. ilacı kestigin andan itibaren aynı devam ediyorsun. Bı sıkıntı olmuyo zaten iki ay kullanacaksın çok az bı sure. Ben 6_7 ay kullandım sonra yine kullandım bekarkende evliykende çok kullanmak zorunda kaldım. Bittikten sonra yine çıkar zaten bu kist bitmiyo ama buyurmu onu bilemem .doktoruna Daniş bakalım. Bı hocaya gidip sor istersen
İşte doktor direk zaten gebe kalamiyorsun daha da geciktirme küçülmez diyince de sasirdim , sıra bekliyorum soracam inşallah

Back