Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de kifoz var canım fizik tedavi korse vs bişeye yaramadı
Çikolata kistini biliyorum anneminki oydu, kardeşim ve bende de pko var işte, dediğin gibi genetik ama şu var kardeşim ilk aydan hamile kaldı, şimdi çocuğu var, pko da çok yumurta oluşuyor benim de oluşuyor fakat kısmet işte 1 yılı geçtik olmadı
Amin canım hepimize tez vakitte sağlıkla nasip olsun inşallah zamanını bilemem ama herşeye rağmen bir şekilde olacağına inanıyorum, ona inancım tam, işte insanoğlu sabırsız yaşta geçmeden hemen olsun istiyor, sen de umutsuz olmamaya çalış olacağı varsa herşeye rağmen mutlaka olur öyle düşün

Aynen öyle tevekkül çok önemli.ve sabır
Stres en önemli etken benimde işler bu ay çok yoğun baya dolu kafam

Ne kadar benzer hikayemiz skolyoz ve birazda kifoz vardı bende de ameliyat oldum 24 tanecik platinim var :) üstüne 2 gün sonra tekrar ameliyat oldum. Ameliyat yerinde kan toplayan şeyin adı neydi unuttum o sinirlerime takilmisti, asistan doktor çıkmıyor diye çeke çeke canımı cikartti, doktor gelince afedersiniz ağzına.. etti yani. Şükür hissizlik falan olmadı ayaklarimi yokluyorlardi surekli ondan da çok korkmuştum. Çektiğim acıyı hatırlamak bile istemiyorum.
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun nasipte ne zaman varsa o zaman olacak elbet, ama bi kaç kişi de çıkıpta yaşınız 25 ne bu acele dediğinde cektiklerimi bilmedikleri için üzülüyorum da açıkçası. Sonuçta ben 3 ay deneyip burda oflayip puflamadim. Ne çektiğimi de ben bilirim evet 25 yaşındayım ama 13 yıldır da doktor kapisindayim endişelenmem bence çok normal
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Direk xanax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…