Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ondan ds iki ay kullanmıştık

İnşallah bu kez hem gebelik vardır hem sağlıklıdır canım, isteyen herkesin gönlündeki nasip olsun inşallah, hepimizin.. Bende iş yerindeyim, pantolonun düğmesi kapalı oturamıyorum, kriz büyük yani :))

Kuzum bu dedigini doktor yazmadan alabiliyor muyuz vitamin takviyesi mi adı Evicap mi

Amin inşallah kuzum güzel haberler veririz birbimize yani o sıkıntıyı biliyorum Allah kolaylık versin. İnşallah bebek vardır da bu sıkıntılara canı gönülden değer

Amin inşallah kuzum güzel haberler veririz birbimize yani o sıkıntıyı biliyorum Allah kolaylık versin. İnşallah bebek vardır da bu sıkıntılara canı gönülden değer
İnşallah ya, bugün ovulasyondan sonra 11. gün sabah yaptığım gebelik testi negatifti ama, bekliyorum bakalımm

Biliyorum canım boşa ümitlenmek en kötüsü sanırım tam o kadar zamandan sonra oldu diye düşünürken bizde keşke adetimiz geçip ben niye adet olmadım ya diye test yapıp ogrenseydik ama bizim kafamiz o kadar rahat değil denenebilecek çoğu şeyi denedik gerisi Allahin takdiri bizim de yüzümüz gülecek elbet inşallah

Aynen canımm inşallah Rabbim büyüktür

Teşekkürler ben zaten kist çıkmasa bu kadar zahmete girmezdim bu kadar kısa sürede emin olun. Büyüme riski patlama riski bir sürü seçenek vardı doktorda bana bunları anlattı, haliyle bende korktum tabiki. Allaha şükür büyümedi ki çoğu kişinin büyüyor ve bu risklerle karşılaşıyor. Ben ilk başta istemiyordum bile yaşimizdan dolayı, onu duyunca neye uğradığımı şaşırdım elbet. Biliyorum ölene çare yok bunu da en iyi yaşayan bilir babamı ablamı kaybettim gencecik yaşta.
Neyse gerçekten bir sorunum çıkmasaydı daha yeni giderdim doktora herhalde bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama yine de teşekkür ederim

Kızlar size tavsiyem bu stresli süreçte oyalanack bı şeyler bulun. Kitap okuyun, film izleyin. Ben inşallah doğacak bebislerim için amigurumi örüyorum strese iyi geliyor.
Yaaa çok tatlı çoook.
Ben de düşündüm bunu biliyor musun? Hala düşünüyorum ama cesaret edemedim sence zorlanır mıyım sıfırdan başlasamm?

Yaaa çok tatlı çoook.
Ben de düşündüm bunu biliyor musun? Hala düşünüyorum ama cesaret edemedim sence zorlanır mıyım sıfırdan başlasamm?
Sağol kuzum Başla başla hic durma zamanın varsa. Çok tarifler var youtubede saniye saniye anlatıyor. Ogrenirsin merak etme . Miniklerimize kendi ellerimizle örmek çok çok zevkli.

En kısa sürede bakacağım mutlaka çok teşekkürler. Bu yol zahmetli o kadar ilaç al ağrı çek kolay değil tabii ki insan da bu kadar zahmete girdikten sonra illaki olsun istiyor, olumsuz olunca da üzülüyor. Ne olursa olsun bi ümitle gidiyoruz çünkü, olmayınca da başka sorun mu var bilemiyoruz diye düşünüyor insan
Ama birde neyi çok istersek kendimizden o kadar uzaklaştırıyoruz galiba. Biraz akışına bırakma vakti belki de o stres üstümüzden gittiğinde gelecek güzellikte
İnşallah ilaclarin faydasını görürsünüz klomene göre letu daha iyi demişti doktorum daha kaliteli olmasını sagliyormus yumurtanın
İnşallah isteyen herkese nasip olsun

Ben sana inanıyorum olacak inşallah merak etme Rabbim kimseye dermansız dert vermesin şükür en azından her seyin tedavisi var cozumu var. Yüreğini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…