- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Evet ondan ds iki ay kullanmıştıkKızlar e vitamini yumuşak kapsül sade evicap da kullanabilir eşleriniz o da sperm sayısına harekete iyi geliyor bana bunu bi ablam bildiğim insan söyledi onun da kaç sene çocuğu olmadı stresi bıraktı pes etti çocuk oldu
İnşallah bu kez hem gebelik vardır hem sağlıklıdır canım, isteyen herkesin gönlündeki nasip olsun inşallah, hepimizin.. Bende iş yerindeyim, pantolonun düğmesi kapalı oturamıyorum, kriz büyük yani :))Kişiden kişiye değişir tabi ama benim boş gebelik olan gebelik surecimde de bat gelmeden çok fena şişliğim vardı pantolonlarim olmuyordu inanır misjn rahatsız ediyordu beli lastikli şeyler giyiyordum düşün
Kuzum bu dedigini doktor yazmadan alabiliyor muyuz vitamin takviyesi mi adı Evicap miKızlar e vitamini yumuşak kapsül sade evicap da kullanabilir eşleriniz o da sperm sayısına harekete iyi geliyor bana bunu bi ablam bildiğim insan söyledi onun da kaç sene çocuğu olmadı stresi bıraktı pes etti çocuk oldu
Amin inşallah kuzum güzel haberler veririz birbimizeİnşallah bu kez hem gebelik vardır hem sağlıklıdır canım, isteyen herkesin gönlündeki nasip olsun inşallah, hepimizin.. Bende iş yerindeyim, pantolonun düğmesi kapalı oturamıyorum, kriz büyük yani :))
Sağol canımHapın adına akşam bakiyim canım ya yazarim
İnşallah ya, bugün ovulasyondan sonra 11. gün sabah yaptığım gebelik testi negatifti ama, bekliyorum bakalımmAmin inşallah kuzum güzel haberler veririz birbimizeyani o sıkıntıyı biliyorum Allah kolaylık versin. İnşallah bebek vardır da bu sıkıntılara canı gönülden değer
Aynen bekle biraz dahaİnşallah ya, bugün ovulasyondan sonra 11. gün sabah yaptığım gebelik testi negatifti ama, bekliyorum bakalımm
Biliyorum canım boşa ümitlenmek en kötüsü sanırım tam o kadar zamandan sonra oldu diye düşünürkenah canımmm , sen bıde benı dusun ılk asılamam tutmaz dedım dedım aa bı baktım pozıtıf sonra kan degerım 24 cıktı bır sevınc cumatesı gunu esıme surprız dusunurken tekrar kan verdım 14 dustu kımyasal gebelık .ıkı senedır bekledıgım mucıem gelmıstı ama okadar kısa surdu kı ağlamaktan ıkı gün gözlerım kıpkırmızı gezmıstım. çok üzüldüm.ama demekkı hayırlı degıldı bızım ıcın, ıkıncıyı denedık kocaman negatıf. yapacak bısey yok hayat devam edıyor kuzum, yenıden kalkmalıyız kı ayaga mucızelerımız ıcın gucumuz olsun,sevıncımız olsun.
hayatta her zorlugun arkası ferahlıktır. her karanlıgın ardı güneştir. güneşimizi bekliyoruz
Aynen canımm inşallahBiliyorum canım boşa ümitlenmek en kötüsü sanırım tam o kadar zamandan sonra oldu diye düşünürkenbizde keşke adetimiz geçip ben niye adet olmadım ya diye test yapıp ogrenseydik ama bizim kafamiz o kadar rahat değil denenebilecek çoğu şeyi denedik gerisi Allahin takdiri bizim de yüzümüz gülecek elbet inşallah
Kesinlikle bende diziye başladım yabancı,birde kitap okuyorumKızlar size tavsiyem bu stresli süreçte oyalanack bı şeyler bulun. Kitap okuyun, film izleyin. Ben inşallah doğacak bebislerim için amigurumi örüyorum strese iyi geliyor.
Teşekkürler ben zaten kist çıkmasa bu kadar zahmete girmezdim bu kadar kısa sürede emin olun. Büyüme riski patlama riski bir sürü seçenek vardı doktorda bana bunları anlattı, haliyle bende korktum tabiki. Allaha şükür büyümedi ki çoğu kişinin büyüyor ve bu risklerle karşılaşıyor. Ben ilk başta istemiyordum bile yaşimizdan dolayı, onu duyunca neye uğradığımı şaşırdım elbet. Biliyorum ölene çare yok bunu da en iyi yaşayan bilir babamı ablamı kaybettim gencecik yaşta.Sanirim 25 yasindaydin. Vallahi kendine yazik ediyorsun. Bu yillar geri gelmeyecek. Net bilgi, yayalimBir tek gecen zamanin ve ölümün caresi yok. Tamam elbette tedbirini al, tedavini ol, farkli doktorlarin gorusunu al ama bu yasta bu ne karamsarlik, gozunu seveyim. Gelecek kaygisi bu, anliyorum ama doktorunu degistir bari, psikolojik destek filan alabilirsin bu konuda. Ikizde cocuksunuz neredeyse, sonra cok pisman olursun kendini heba ettigine
Hangi dizi ben de izleneck dizi arıyorum şöyle güzelKesinlikle bende diziye başladım yabancı,birde kitap okuyorum
Yaaa çok tatlı çoook.Kızlar size tavsiyem bu stresli süreçte oyalanack bı şeyler bulun. Kitap okuyun, film izleyin. Ben inşallah doğacak bebislerim için amigurumi örüyorum strese iyi geliyor.
Sağol kuzumYaaa çok tatlı çoook.
Ben de düşündüm bunu biliyor musun? Hala düşünüyorum ama cesaret edemedim sence zorlanır mıyım sıfırdan başlasamm?
En kısa sürede bakacağım mutlaka çok teşekkürler. Bu yol zahmetli o kadar ilaç al ağrı çek kolay değil tabii ki insan da bu kadar zahmete girdikten sonra illaki olsun istiyor, olumsuz olunca da üzülüyor. Ne olursa olsun bi ümitle gidiyoruz çünkü, olmayınca da başka sorun mu var bilemiyoruz diye düşünüyor insanAllahım hiç ummadığımız zamanda verir inşallahAyy bende vallahi artık yoruldum 2 yıldır belirti kovala ilaçlar kullan falan iki aydır koyverdim eşimin isteğiyle devam ediyorum tedaviye geçtiğimiz ay doktor değiştirdik aşılama için bu doktor da üç ay da letu ile deneyelim sonra aşılamaya geçelim deyince eşimde doktorun yönlendirmesine uyalım dedi öyle ikinci aydayız bidahaki ay da kullanıp bi aşılama yapıcaz yinede olmazsa bırakıcam artık doğal yollardan olmasını beklerim artık
Ya birde bir videoya denk geldim geçen gün beni gerçekten derinden etkiledi link koyucam açılır mı bilmiyorum. Kadın hamile kalmak istiyormuş 10 yıldır çocuğu olmamış ağaçtan hayvandan dua istiyormuş rabbim bana hayırlı evlat versin diye sonra rüyasında bir dede görmüş dede " Allah sana çocuk vermediğinde de ondan razı olduğun zaman sana çocuk verecek" demiş. Kadın 2 buçuk sene uğraşmış yüreğini ikna etmeye artık tam anlamıyla gerçekten içten bir şekilde Allahım sen bana çocuk vermesen de ben senden razıyım demiş ve bir hafta sonra hamilelik haberini almış çok etkilendim kendimi sorguladım. Çok istemek bir yana rabbimin bize verdiği herşeyden razı olmak lazım vermiyorsa da bu benim imtihanım demeye başladım. Abimin eşi hamile haberini verdi bir ay önce çok üzüldüm ağladım benim olmuyor diye iki gün önce de 3 aylık evli olan kuzenimin hamile haberini aldım sabır dedim halime şükrettim. Böyle olunca hayat daha kolay ilerliyor ya aksi taktirde herşey insana zehir oluyor.Link koydum açılır inşallah
Watch this reel by bkeesumeyye on Instagram
Bi kere hamile kalabildin inşallah devamı da gelecek içini ferah tut boşa umitlenmek zordur biliyorum ama sağlıksız olduğu için vücudumuz onu atiyor en baştan. Bundan sonra sakince bekleme vaktiAynen canımm inşallahRabbim büyüktür
Ben sana inanıyorum olacak inşallah merak etme Rabbim kimseye dermansız dert vermesin şükür en azından her seyin tedavisi var cozumu var. Yüreğini ferah tutTeşekkürler ben zaten kist çıkmasa bu kadar zahmete girmezdim bu kadar kısa sürede emin olun. Büyüme riski patlama riski bir sürü seçenek vardı doktorda bana bunları anlattı, haliyle bende korktum tabiki. Allaha şükür büyümedi ki çoğu kişinin büyüyor ve bu risklerle karşılaşıyor. Ben ilk başta istemiyordum bile yaşimizdan dolayı, onu duyunca neye uğradığımı şaşırdım elbet. Biliyorum ölene çare yok bunu da en iyi yaşayan bilir babamı ablamı kaybettim gencecik yaşta.
Neyse gerçekten bir sorunum çıkmasaydı daha yeni giderdim doktora herhalde bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama yine de teşekkür ederim
Anne with an "E" tavsiye ederimHangi dizi ben de izleneck dizi arıyorum şöyle güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?