- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Sağol kuzumAy maşallah sende de yetenek varmış amaaabende kutu şeklinde satılıyordu bütün malzemeleri içinde ona başlamıştım bazı yerleri yamuk yılık olunca heves kacti
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzumAy maşallah sende de yetenek varmış amaaabende kutu şeklinde satılıyordu bütün malzemeleri içinde ona başlamıştım bazı yerleri yamuk yılık olunca heves kacti
![]()
Hoşgeldin canımmerhaba ben cok yenı katılıyorum benımde bat 17 ocak ovulasyon degerlendırdım aranıza katılabılırmıyım
Maşallah maşallah yetenek var amaSağol kuzumilk başta öyle olması çok normal
![]()
Ben pkoluyum her halükarda çok yumurtam gelişiyor ama dediğin gibi letu daha kaliteli yumurta geliştiriyormuş.Duyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynı
Yaa ben üç aydır klomen kullaniyorum 2ser yumurtam gelişti hep. Hoca da klomen cevap veriyor diye yine ona devam ettiriyor. Acaba letu falan mı istesemDuyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynı
ben gectığımız nısanda kımyasal atlattım ama esım yurtdısındaydı sımdı bende onun yanındayım yenı dıyebılırız 3. ayımızHoşgeldin canımsen ne zamandır bebek düşünüyorsun
Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a kalmış ne kadar üstüne düşersem olmuyo çünkü tedavimi olcam evet ama eskisi gibi yok böyleymiş bunu yapayım demicem stresimi yenmeye çalışcam bu ay bi yandan da tedavi olcamEvet ondan ds iki ay kullanmıştık
OooooMaşallah maşallah yetenek var ama
Devam ettirmeyi düşünür müsün satis falan
İlk musteri benim![]()
Benide eklermisin canım bat 16 ocakmaviss_34
Ekledim kızlar Hosgeldinizmerhaba ben cok yenı katılıyorum benımde bat 17 ocak ovulasyon degerlendırdım aranıza katılabılırmıyım
O zaman birkaç gün içinde çıkıp alışveriş yapayım, ya da ilk olarak kit alayım.Sağol kuzumBaşla başla hic durma zamanın varsa. Çok tarifler var youtubede saniye saniye anlatıyor. Ogrenirsin merak etme . Miniklerimize kendi ellerimizle örmek çok çok zevkli.
Aman dikkat et o klomende benim 5 yumurtam oldu aşılamam iptal olduYaa ben üç aydır klomen kullaniyorum 2ser yumurtam gelişti hep. Hoca da klomen cevap veriyor diye yine ona devam ettiriyor. Acaba letu falan mı istesem
Yaa geçmiş olsunben gectığımız nısanda kımyasal atlattım ama esım yurtdısındaydı sımdı bende onun yanındayım yenı dıyebılırız 3. ayımız
Doktorlar pkolular için şanslı grup diyor öyleyse hapın amacına da bakarsak inşallah faydası olacak sizeBen pkoluyum her halükarda çok yumurtam gelişiyor ama dediğin gibi letu daha kaliteli yumurta geliştiriyormuş.
Kit ucuza geliyor ipler çok pahaliO zaman birkaç gün içinde çıkıp alışveriş yapayım, ya da ilk olarak kit alayım.![]()
Aynen öyle ya bi de ben hep büyük büyük konuştum yatak odası çocuğu istemiyorum sıradan olmasın filan dedim sıkıyosa denk getirSaldım artık zatenyumurtlama falan kalmadı uzun bı sure eşim de beni görmek istemeyecek zaten
inan zaten bu bebek işine başladığımdan veri cinsellik görev gibi oldu ya insan istemiyor ama işte mecburen
![]()
Evet hoca da söyledi sürekli gözetim altında olmalısın çünkü fazla yumurta gelişimi olursa aşılama yapamayiz diyeAman dikkat et o klomende benim 5 yumurtam oldu aşılamam iptal oldu![]()
Allahım ne bunlar nee.Bı de şunlara bak şimdi de kocaman bı bebek tarifi var ona basladim
Valla önerimi yaptım ben ablamda da tat koku gitti kekik limon multi vitamin gibi bi şey almışlar içinde vitamin vardı bi de aferin kullanmıştı sanırımAvuçla vitamin içiyorum her gün zaten halsizliğim filan olmadığı için hastalığa okeyim şuan.Tat koku olmayınca çok kötü oluyo sadece ona iyi gelicek bi öneriniz olursa alırım bi dal![]()
Hahaha ilahiAynen öyle ya bi de ben hep büyük büyük konuştum yatak odası çocuğu istemiyorum sıradan olmasın filan dedim sıkıyosa denk getirTeşekkürler hayaller hayatlar teşekkürler
![]()
Ya bazı doktorlar takmış klomene başka ilaçları vermek istemiyorlar ama 3 ay klomenle olmamış işte başka ilaçları da denemekte fayda var dimi. Benim eski doktor da 6 7 ay klomenle devam edicez falan dedi doktor değiştirdim aşılama düşünüyorduk artık doktor 3 ay daha ilaç kullanalım deyince ben femera isteyecektim ama daha ben demeden klomenle 3 ay olmadıysa letuya başlayalım 3 ay olmazsa aşılamaya geçeriz dedi. Hoş 2. Aydayım hala bi sonuç almadım ama en azından farklı yollardan gidiyoruz. Yoksa denenmişi tekrarlamak çok saçma geliyorYaa ben üç aydır klomen kullaniyorum 2ser yumurtam gelişti hep. Hoca da klomen cevap veriyor diye yine ona devam ettiriyor. Acaba letu falan mı istesem