- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ayyy ben onu izledim çok güzelllllllllllllAnne with an "E" tavsiye ederim![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben onu izledim çok güzelllllllllllllAnne with an "E" tavsiye ederim![]()
Öyle gerçekten sagligimiz yerinde olsun hersey hallolur bende dinlenmeye geçtim artık zatenBen sana inanıyorum olacak inşallah merak etme Rabbim kimseye dermansız dert vermesin şükür en azından her seyin tedavisi var cozumu var. Yüreğini ferah tut![]()
Yeni bitirdik bizde arada gözlerim dolmadı değilAyyy ben onu izledim çok güzelllllllllllll![]()
Bı de şunlara bak şimdi de kocaman bı bebek tarifi var ona basladimYaaa çok tatlı çoook.
Ben de düşündüm bunu biliyor musun? Hala düşünüyorum ama cesaret edemedim sence zorlanır mıyım sıfırdan başlasamm?![]()
Evet ilki çok üzdüBi kere hamile kalabildin inşallah devamı da gelecek içini ferah tut boşa umitlenmek zordur biliyorum ama sağlıksız olduğu için vücudumuz onu atiyor en baştan. Bundan sonra sakince bekleme vakti![]()
Ne güzel bakÖyle gerçekten sagligimiz yerinde olsun hersey hallolur bende dinlenmeye geçtim artık zateniş yükü zaten fazlaydı üstümüzde daha fazla üst üste denemeye gerek yok şükür kistin buyumedigini de gördüm uzun zamandır o içimi rahatlattı o yüzden
![]()
Avuçla vitamin içiyorum her gün zaten halsizliğim filan olmadığı için hastalığa okeyim şuan.Tat koku olmayınca çok kötü oluyo sadece ona iyi gelicek bi öneriniz olursa alırım bi dalO zaman kekik limon için bi de eritmeli vitaminler var çinko magnezyum içeren o vitaminlerden de kullanın bol C vitamini şimdiki aklım olsa o ilaçları bende kullanmazdım
Yani illaki üzülüyoruz üzülmesek saçma olur. O kadar uğraş acı çek üstüne pozitifi gör kısacık sürsün. Buna şimdi kaç yaşında olursak olalım uzulmesek daha saçma değil mi? Yani o kadar emeğe insan beklentiye giriyor tabiki, ki ben birde çok acı çekmiştim asilamada kistimin olduğu yerden nasıl üzülmeyeyim? Ama taviki üzüntümüzü uzun sürdürürsek sıkıntı. Allah kalbimize ferahlık versin, dermansız dertle uğraştırmasin inşallah seninde devamı gelecekEvet ilki çok üzdüaynen kuzum dotkorda öyle dedi.
İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip olur![]()
![]()
İyi yapmışsın canım kullan ins etkisi olur seninde küçük kistin iki ayda erir. Benim 7_8cm civarıydı 5 ay bitmişti. Ama tabi hemen geri gelmiş.Doktora danıştım cnm sen istiyosan uygundur bı sorun olmaz dedi bende bu ay son korunmasız aydi adet olursam hapı 2 ay kullancam çünkü böyle olmayacak belliki
Aşılama işleminin detayını bilmiyorum bildiğim tek şey olucaksa yarım yamalak alakasız bi günde de bi mucize olabileceğiNe haldeyiz yabenim eşim bu ara çok yoruluyor işte. Eve geliyor ağzı açık yorgunluktan ama ben etrafında fır dönüyorum
hadi toparla kendini işimiz gücümüz var diye ama yine de olmadi hiç
asilamayi 2 ocakta oldum ondan sonra hiç değerlendiremedik.
çok güzel iplerimde var nerden tariferiğ alıyosn bende öreyim ama basit bişey kalp fln gibiBı de şunlara bak şimdi de kocaman bı bebek tarifi var ona basladim
Amin inşallahEn kısa sürede bakacağım mutlaka çok teşekkürler. Bu yol zahmetli o kadar ilaç al ağrı çek kolay değil tabii ki insan da bu kadar zahmete girdikten sonra illaki olsun istiyor, olumsuz olunca da üzülüyor. Ne olursa olsun bi ümitle gidiyoruz çünkü, olmayınca da başka sorun mu var bilemiyoruz diye düşünüyor insan
Ama birde neyi çok istersek kendimizden o kadar uzaklaştırıyoruz galiba. Biraz akışına bırakma vakti belki de o stres üstümüzden gittiğinde gelecek güzellikte
İnşallah ilaclarin faydasını görürsünüz klomene göre letu daha iyi demişti doktorum daha kaliteli olmasını sagliyormus yumurtanın
İnşallah isteyen herkese nasip olsun![]()
Hep duymuştum ama izlememiştim aklımda olsunNe güzel bakşimdi biraz kafa dinle ve sen varya Friends diye bı dizi var çok eski onu izle. İnanılmaz komik gülmeye ihtiyaci olana birebir. İyi gelir sana
![]()
Saldım artık zatenAşılama işleminin detayını bilmiyorum bildiğim tek şey olucaksa yarım yamalak alakasız bi günde de bi mucize olabileceğiİçini ferah tut kocanı da rahat bırak yazık adama
Kendimden biliyorum hiç canım istemiyo hiç halim yok eşim dürtüyo beni
![]()
İnşallah kuzumHep duymuştum ama izlememiştim aklımda olsuneşimi de göreve yollucam 2 ay evde izlerim
İnşallah Allah herkesin kalbine ferahlık versin![]()
Duyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynıAmin inşallahAynen önceki doktorla 3 ay klomen kullandık kadın şey diyor olana kadar 6 ay 7 ay kullanıcaz falan dedi geçen ay doktor değiştirdik bu da letuyu önerdi daha etkili dedi.
Canim ben tarifleri ınstagramdan alıyorum amigurumi tarifleri yaz sen birden çok tarif var anahtarlık falançok güzel iplerimde var nerden tariferiğ alıyosn bende öreyim ama basit bişey kalp fln gibi
Ay maşallah sende de yetenek varmış amaaaBı de şunlara bak şimdi de kocaman bı bebek tarifi var ona basladim
merhaba ben cok yenı katılıyorum benımde bat 17 ocak ovulasyon degerlendırdım aranıza katılabılırmıyım�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir![]()