Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana inanıyorum olacak inşallah merak etme Rabbim kimseye dermansız dert vermesin şükür en azından her seyin tedavisi var cozumu var. Yüreğini ferah tut😍
Öyle gerçekten sagligimiz yerinde olsun hersey hallolur bende dinlenmeye geçtim artık zaten 🥰 iş yükü zaten fazlaydı üstümüzde daha fazla üst üste denemeye gerek yok şükür kistin buyumedigini de gördüm uzun zamandır o içimi rahatlattı o yüzden 😊

Yaaa çok tatlı çoook.😍
Ben de düşündüm bunu biliyor musun? Hala düşünüyorum ama cesaret edemedim sence zorlanır mıyım sıfırdan başlasamm? :KK51:
Bı de şunlara bak şimdi de kocaman bı bebek tarifi var ona basladim

Eklentiler

• IMG_20210827_124000.jpg
    IMG_20210827_124000.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210827_123944.jpg
    IMG_20210827_123944.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210801_121939.jpg
    IMG_20210801_121939.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 42
Bi kere hamile kalabildin inşallah devamı da gelecek içini ferah tut boşa umitlenmek zordur biliyorum ama sağlıksız olduğu için vücudumuz onu atiyor en baştan. Bundan sonra sakince bekleme vakti 😊
Evet ilki çok üzdü 😐 aynen kuzum dotkorda öyle dedi.
İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip olur 🤲♥️ 🌺

Öyle gerçekten sagligimiz yerinde olsun hersey hallolur bende dinlenmeye geçtim artık zaten 🥰 iş yükü zaten fazlaydı üstümüzde daha fazla üst üste denemeye gerek yok şükür kistin buyumedigini de gördüm uzun zamandır o içimi rahatlattı o yüzden 😊
Ne güzel bak 😍 şimdi biraz kafa dinle ve sen varya Friends diye bı dizi var çok eski onu izle. İnanılmaz komik gülmeye ihtiyaci olana birebir. İyi gelir sana 😍

O zaman kekik limon için bi de eritmeli vitaminler var çinko magnezyum içeren o vitaminlerden de kullanın bol C vitamini şimdiki aklım olsa o ilaçları bende kullanmazdım
Avuçla vitamin içiyorum her gün zaten halsizliğim filan olmadığı için hastalığa okeyim şuan.Tat koku olmayınca çok kötü oluyo sadece ona iyi gelicek bi öneriniz olursa alırım bi dal😅

Evet ilki çok üzdü 😐 aynen kuzum dotkorda öyle dedi.
İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip olur 🤲♥️ 🌺
Yani illaki üzülüyoruz üzülmesek saçma olur. O kadar uğraş acı çek üstüne pozitifi gör kısacık sürsün. Buna şimdi kaç yaşında olursak olalım uzulmesek daha saçma değil mi? Yani o kadar emeğe insan beklentiye giriyor tabiki, ki ben birde çok acı çekmiştim asilamada kistimin olduğu yerden nasıl üzülmeyeyim? Ama taviki üzüntümüzü uzun sürdürürsek sıkıntı. Allah kalbimize ferahlık versin, dermansız dertle uğraştırmasin inşallah seninde devamı gelecek😍🤲

Doktora danıştım cnm sen istiyosan uygundur bı sorun olmaz dedi bende bu ay son korunmasız aydi adet olursam hapı 2 ay kullancam çünkü böyle olmayacak belliki
İyi yapmışsın canım kullan ins etkisi olur seninde küçük kistin iki ayda erir. Benim 7_8cm civarıydı 5 ay bitmişti. Ama tabi hemen geri gelmiş.

Ne haldeyiz ya😂 benim eşim bu ara çok yoruluyor işte. Eve geliyor ağzı açık yorgunluktan ama ben etrafında fır dönüyorum 😂 hadi toparla kendini işimiz gücümüz var diye ama yine de olmadi hiç😂 asilamayi 2 ocakta oldum ondan sonra hiç değerlendiremedik.
Aşılama işleminin detayını bilmiyorum bildiğim tek şey olucaksa yarım yamalak alakasız bi günde de bi mucize olabileceği 😅İçini ferah tut kocanı da rahat bırak yazık adama 😅Kendimden biliyorum hiç canım istemiyo hiç halim yok eşim dürtüyo beni😅

En kısa sürede bakacağım mutlaka çok teşekkürler. Bu yol zahmetli o kadar ilaç al ağrı çek kolay değil tabii ki insan da bu kadar zahmete girdikten sonra illaki olsun istiyor, olumsuz olunca da üzülüyor. Ne olursa olsun bi ümitle gidiyoruz çünkü, olmayınca da başka sorun mu var bilemiyoruz diye düşünüyor insan
Ama birde neyi çok istersek kendimizden o kadar uzaklaştırıyoruz galiba. Biraz akışına bırakma vakti belki de o stres üstümüzden gittiğinde gelecek güzellikte
İnşallah ilaclarin faydasını görürsünüz klomene göre letu daha iyi demişti doktorum daha kaliteli olmasını sagliyormus yumurtanın
İnşallah isteyen herkese nasip olsun 🤲
Amin inşallah 🤲 Aynen önceki doktorla 3 ay klomen kullandık kadın şey diyor olana kadar 6 ay 7 ay kullanıcaz falan dedi geçen ay doktor değiştirdik bu da letuyu önerdi daha etkili dedi.

Ne güzel bak 😍 şimdi biraz kafa dinle ve sen varya Friends diye bı dizi var çok eski onu izle. İnanılmaz komik gülmeye ihtiyaci olana birebir. İyi gelir sana 😍
Hep duymuştum ama izlememiştim aklımda olsun 🤭 eşimi de göreve yollucam 2 ay evde izlerim 😅
İnşallah Allah herkesin kalbine ferahlık versin🤲🥰

Aşılama işleminin detayını bilmiyorum bildiğim tek şey olucaksa yarım yamalak alakasız bi günde de bi mucize olabileceği 😅İçini ferah tut kocanı da rahat bırak yazık adama 😅Kendimden biliyorum hiç canım istemiyo hiç halim yok eşim dürtüyo beni😅
Saldım artık zaten 😂 yumurtlama falan kalmadı uzun bı sure eşim de beni görmek istemeyecek zaten😂 inan zaten bu bebek işine başladığımdan veri cinsellik görev gibi oldu ya insan istemiyor ama işte mecburen 😂

Amin inşallah 🤲 Aynen önceki doktorla 3 ay klomen kullandık kadın şey diyor olana kadar 6 ay 7 ay kullanıcaz falan dedi geçen ay doktor değiştirdik bu da letuyu önerdi daha etkili dedi.
Duyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynı

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak❌♻️
@nidanmr1 Ocak🐣👼🐥🧿
@Bahar_Darcan481 Ocak❌♻️
@gulosum27271 Ocak❌♻️
@Simge34211 Ocak❌♻️
@ZeyElif1 Ocak❌♻️
@elaide1 Ocak🐣👼🐥🧿
@arash1 Ocak🐣👼🐥🧿
@mutlutablo1 Ocak🐣👼🐥🧿
@beyazcauchy1 Ocak❌♻️
@Hulahula2 Ocak❌♻️
@misscheekbone2 Ocak❌♻️
@zorluyolum2 Ocak❌♻️
@poncik972 Ocak❌♻️
@Cansinn103 Ocak❌♻️
@35kvk3 Ocak🐣👼🐥🧿
@Gazel21103 Ocak❌♻️
@bulutum084 Ocak❌♻️
@Cansunil4 Ocak
@Bio_girl4 Ocak❌♻️
@Linalya4 Ocak🐣👼🐥🧿
@Z3hra4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak❌♻️
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@Ozgurkus9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@Beyazmelek1110 Ocak
@sweetdunya0110 Ocak
@birazeze10 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak❌♻️
@hukukcu9011 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@yldzyzn12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@tucimo12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@Efsanemine12 Ocak
@by11zgl1112 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@merak ediyorum13 Ocak
@undomielk13 Ocak
@Bir_Mumine14 Ocak
@Merco755514 Ocak
maviss_34 maviss_34 14 Ocak
@miyaseckr14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@akdemirn15 Ocak
@pamukseker9415 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 15 Ocak
@Birbuketcicek15 Ocak
@Szrsz15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@Bulut0616 Ocak
@Annesiyim12316 Ocak
@Guzelkuss16 Ocak
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 16 Ocak
@Fh251217 Ocak
N Nasipolsunn 17 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@HTCNM17 Ocak
@gizemada18 Ocak
@lotuscicek18 Ocak
@dua644118 Ocak
@kuzaca18 Ocak
@sen9218 Ocak
@Hali18 Ocak
@maco4418 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Masalsaa18 Ocak
B bugdaycorci 19 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@ManyakMisir20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
Dilos6342 Dilos6342 21 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Lavinya5824 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@HiS24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@Petunya50827 Ocak
@bshk199327 Ocak
@Salihefeninannesi27 Ocak
@on iki27 Ocak
@eczsedanur27 Ocak
@ssedays27 Ocak
@1delimavi28 Ocak
@bgm2128 Ocak
@A R Y A29 Ocak
@Sasa23430 Ocak
@Birbasak30 Ocak
@Hiresa31 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
merhaba ben cok yenı katılıyorum benımde bat 17 ocak ovulasyon degerlendırdım aranıza katılabılırmıyım

Back