Eveet, bebek bezi fiyatlarından yakınalım biraz da.ayyy ınsallaaahhh ya.
ne guzel olurrr orda bebıslerımızın haftaalrını konussalım
tabi olumlama yapacak olursak :) 2 yıldır hiç birşey elde edememiştik, nedensiz .. tam tedaviye başlayacakken bu oldu, yani vazgeçmelerin kıyısındayım. sonra da toparlayamam artık ... sizde durumlar nasıl?Ah kuzum en azından gebe kalaniliyorsun bu bir aşama inşallah bu ay seninledir bebişin
ayyh ınsallaaahh tatlımEveet, bebek bezi fiyatlarından yakınalım biraz da.
bence de sonuçta bebeğe hiç bir zararı yokAllah bağışlasın.
Değil mi ya, ben de alayım en azından iki günde bir içerim. Kara kara düşünmekten iyidir.
Allahım hiç ummadığımız zamanda verir inşallahBende bu ay hsg çekildim tekrar femara da kullandım. Hiç umudum yok olacağına dair artık uğraşmaya da pek halim kalmadı.
Aşılama da olumsuz olunca ona çok umut bağlamıştım çünkü. Saldım bende zaten bi daha doktor isterse bi aşılama daha olur sonra tüp bebeğe yönlendiririm dedi
O yüzden bu son hap denememdi Hiç umudum yok
Evet insan herseye belirti diyor ama aşılama olduğumda ne belirtiler yasadim boş çıktıkafa da çok dolu olunca psikolojik oluyor herhalde
Ama çoğu kişi saldigim ay oldu dedi belki seninde tutmuştur inşallah
Dur işteyim aksam anlatcamtabi olumlama yapacak olursak :) 2 yıldır hiç birşey elde edememiştik, nedensiz .. tam tedaviye başlayacakken bu oldu, yani vazgeçmelerin kıyısındayım. sonra da toparlayamam artık ... sizde durumlar nasıl?
Belli olmaz rabbim ol derse olur. Bat ne zaman senin ?Valla bizde doktorun dediği son 2 günü değerlendiremedik ve inanılmaz alkol aldım yılbasında bukadar negatif şeye rağmen tutarsa ben şok
peki :)Dur işteyim aksam anlatcam
bunu bende dinlemiştim haklısın şükretmek dua etmek rahatlatıyo allhıma şükür sağlıklıyız inş dilediğimize kavuşuruz rabbimin bi bildiği var ki en güzeli için bizi bekletiyo hep dualarımla hayrılısı ve sağlıklısı diyorumAllahım hiç ummadığımız zamanda verir inşallahAyy bende vallahi artık yoruldum 2 yıldır belirti kovala ilaçlar kullan falan iki aydır koyverdim eşimin isteğiyle devam ediyorum tedaviye geçtiğimiz ay doktor değiştirdik aşılama için bu doktor da üç ay da letu ile deneyelim sonra aşılamaya geçelim deyince eşimde doktorun yönlendirmesine uyalım dedi öyle ikinci aydayız bidahaki ay da kullanıp bi aşılama yapıcaz yinede olmazsa bırakıcam artık doğal yollardan olmasını beklerim artık
Ya birde bir videoya denk geldim geçen gün beni gerçekten derinden etkiledi link koyucam açılır mı bilmiyorum. Kadın hamile kalmak istiyormuş 10 yıldır çocuğu olmamış ağaçtan hayvandan dua istiyormuş rabbim bana hayırlı evlat versin diye sonra rüyasında bir dede görmüş dede " Allah sana çocuk vermediğinde de ondan razı olduğun zaman sana çocuk verecek" demiş. Kadın 2 buçuk sene uğraşmış yüreğini ikna etmeye artık tam anlamıyla gerçekten içten bir şekilde Allahım sen bana çocuk vermesen de ben senden razıyım demiş ve bir hafta sonra hamilelik haberini almış çok etkilendim kendimi sorguladım. Çok istemek bir yana rabbimin bize verdiği herşeyden razı olmak lazım vermiyorsa da bu benim imtihanım demeye başladım. Abimin eşi hamile haberini verdi bir ay önce çok üzüldüm ağladım benim olmuyor diye iki gün önce de 3 aylık evli olan kuzenimin hamile haberini aldım sabır dedim halime şükrettim. Böyle olunca hayat daha kolay ilerliyor ya aksi taktirde herşey insana zehir oluyor.Link koydum açılır inşallah
Watch this reel by bkeesumeyye on Instagram
Nasıl B12 olunca mi sakat yapıyormuş anlamadım çoğu folik asit ye zaten B
Evet B12 yapıyormuş sağlık ocağı doktoru öyle dedi veremiyorum gebelik oluşursa eksik olduğunda dedi valla bende bilemiyorum neden öyleNasıl B12 olunca mi sakat yapıyormuş anlamadım çoğu folik asit ye zaten B12 var
O zaman kekik limon için bi de eritmeli vitaminler var çinko magnezyum içeren o vitaminlerden de kullanın bol C vitamini şimdiki aklım olsa o ilaçları bende kullanmazdımBen kendi önlemlerimi aldım pozitifse de vericekleri ilaçları kullanmam şimdi malum bebek hazırlığındayız.Kendi gönüllü karantinamı yaşıyorum çevredekileri korumak için.Pozitifse de döner gidene kadar negatife inşallah ayakta geçiriyorum şuan için hiç sıkıntı yok
Hayır canimmm çıkmaz daha gebelik olsa bile yerleşmesi yedi gün. Sonra beta HCG salgılanıyor. Şuan hayatta çıkmazKızlar merhaba , yumurtlama günüm geçti , o günleri de değerlendirdik . BATA 12 gün var . Bugün de kaşığımda yine ağırlar ve batmalar var . Akıntım da var . Yani ya tekrar yumurtluyorum ya da gebelik belirtisi . SiZce hangisidir , test yapsam çıkar mı ya
Ne haldeyiz yaBenim doktorum söyledi.1+1 yaptık yumurtlama günlerinde her gece 1 kez yaptık artık bitti şükür.Ya o kadar can sıkıcı ki dün mesela hem yapmamız gerekiyo hem kavga ettik aramız bozuktu.Kavgaya mola verdik yaptık sonra kaldığımız yerden devam ettik kavgayaÖyle bi sorumluluk sahibiyiz yani
Canım esinin kullandığı hapın adı ne biz istedik ama vermedi ya bize. Gerek yok dedicanım bız 6ay yılmadan kecıboynuzu kaynattık sabah aksam ıctı esım, muz bıtter cıkolata, kecıbıynuzu pekmezi, fındık cevız.bırde takvıye hap vermıstı doktor 3ay da onu kullandık. halada dogal seylere devam edıyoruz
Aynen öyle bende buna çok inanıyorum en iyisi en güzeli için bekletiyor bizi. Eşimde hep şey der bak şükretki huzurumuz çok iyi bak yan komşumuzun çocuğu var ama sabah akşam evde kavga kıyamet kuzeninin çocuğu olacak ama o da kayınvalidesiyle başı dertte senin kayınvaliden annen gibi çok iyi anlaşıyorsunuz diyor yani herkesi farklı sınıyor rabbim bizimde sınavımız bu Allahım layıkıyla bu sınavı vermeyi bize nasip etsin inşallah sonrasında mükafatını vereceğini biliyorumbunu bende dinlemiştim haklısın şükretmek dua etmek rahatlatıyo allhıma şükür sağlıklıyız inş dilediğimize kavuşuruz rabbimin bi bildiği var ki en güzeli için bizi bekletiyo hep dualarımla hayrılısı ve sağlıklısı diyorum
Kızlar e vitamini yumuşak kapsül sade evicap da kullanabilir eşleriniz o da sperm sayısına harekete iyi geliyor bana bunu bi ablam bildiğim insan söyledi onun da kaç sene çocuğu olmadı stresi bıraktı pes etti çocuk olduCanım esinin kullandığı hapın adı ne biz istedik ama vermedi ya bize. Gerek yok dedi
Kızlar nasip bu işler siz korunmasaydiniz da 3 sene yine olamayackmis baksana her nasibin bı zamanı var. Belki şimdi başlamak inşallah daha kısa sürede sonuç verecektir.bende 31 olcam canım hemen hemen aynıyız, bızde 3 yıllık evlıyız. bende dıyorum bazen keske hıc korunmasaydım dıye ama ıste ben hemen korunmayı bırakınca hamıle kalırım sanıyordum
Hapın adına akşam bakiyim canım ya yazarimCanım esinin kullandığı hapın adı ne biz istedik ama vermedi ya bize. Gerek yok dedi
Kişiden kişiye değişir tabi ama benim boş gebelik olan gebelik surecimde de bat gelmeden çok fena şişliğim vardı pantolonlarim olmuyordu inanır misjn rahatsız ediyordu beli lastikli şeyler giyiyordum düşünAşırı şişkinlik sizce gebelik belirtisi mi kızlar, alt karnım patlayacak gibi ya, regl öncesi şişkinlik herkeste olurda, bu bildiğin bağımsızlığını ilan etti, regl ayın 9 u gibi , bu sabah yaptığım kaset test negatifti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?