Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar Dun hamilelik testi yapmadim, bugun yaptim. Evvelsigunden daha belirgin bir +
Insallah hepinizde bu guzel silik cizgileri gorursunuz kizlar! Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize

Ps: bat’i 14 gun gectik artik, gec pozitif gorunmesini ve silik olma sebebini gec dollenmeye veriyorum pozitif kalalim! Doktorumu arayip randevu alicam bakalim nezamana cagiracak.

Eklentiler

• 8AFEA04F-98F8-4599-B4C9-F1315D9D496A.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 83
ayyy cok sevındım yaaa, maşallaahh, ınsallaahh bebısınle saglıkla kavusursun canım .
bızde gorelım ınsallah bu ay pozıtıflerı

Kızlar merhaba konu farklı ama ovulasyonda silik çıkmaya başladı çalışmalara devam etmem gerekiyor mu

Eklentiler

• EDEE3359-CC47-457A-9054-9A68A1029552.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 83
Folbiol sadece folik asit ihtiyaci karsiliyor. Ben de hangi doktora gitsem aynısını veriyordu sonra icinde magnezyumu dahi olan folik asit bulmustum yani bana uğur getirmedi folbiol
Hayırlısı olsun inşallah canım en hayırlı zamanda sağlıklı gelsinler bebişlerimiz

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Cok hastayim bugun. Iki gundur devam eden bogaz agrim iyice siddetlendi. Ilac da alamiyorum. Baharat karisimli bal yiyorum ama nafile. Yataktan bile cikamadim daha

Hangi tiroid ilaci kullaniyorsunuz acaba?

Promowen yazınca nette bir şey çıkmadı adı aynen böyle mi
Prowomen ben yanlış yazmışım alanında çok iyi bir doktor önermişti bana bu ay aldım içeriği çok zengin sizde bakabilirsiniz
Omega 3 aldım
Q enzim q kullanılması gereken bir şey sanırım gebelik planlayanlarda içinde o da var d vit var bir çok bir şey var

Merhaba canım kaç aydır deniyorsun
Bu ay diğer aylardan farklı bir şey yaptın mı
İlişki günlerin nasıl oldu

Tam pik değil dediler emin olamadım ilk defa kullandım bana yumurtlama olmuş çatlamış gibi geldi
Yani bende 3 aydır felan kullanıyorum ovulasyon testi pik olmuş bence çatlamada olmuş yani ama sen o haftayı Gün aşırı değerlendir hep hangi günün spermi tutar bilemeyiz çünkü

Evet duymuştum o sayfayı ama internetten fazla almıştım elimdekiler bitince ona gecicen bende

tup bebege karar verırsek nasıl olcak dedım bız burdan rapor gıbı bısey yazarız dedı tam detaylı konusmadık ama, sor sen canım
Aradım doktoru ameliyatta imiş sonra bi daha deniycem. sen de bir kere daha aşılama yaptırman lazım demi . iğneli olmadığın için

Kesinlikle, benim dün bat günümdü üzülmemek için test yapmadım iyi ki yapmamışım bu sabah adet oldum, dün test yapıp negatif görsem çok daha fazla yıkılacaktım
Haklısın cnm 2,5 yılda ben çok yaşadım biliyorum o duyguyu ama hiçbir zaman umudumu kaybetmiyorum hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama merakıma yenik düşüyorum işte ilerde bizi gülümsetecek anılar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…