- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
bende hep trendyoldan alıyorum erken gebelıklerı 4lu- 54 tl falan. ılk asılamamda onunla ogrenmıstım hamılelıgımı ama cok hassas tetsler ya 1.71 betayı bıle algılıyor ama cok cok sılık bı cızgı oluyorah ah hayırlısıyla gelsin artık miniklerimiz. Yoksa bu erken gebelik testini satanları zengin etcez ben de trendyoldan istedim bu sefer erken gebelik testlerini. Eczanelere gitmeye utanıyorum artık 4 gözle gelsinlerde cumartesi test yapayım diyorum
Bu arada nette erken gebelik testleri daha uygun kızlar.?eczanede 25 tl ye aldığımı trendyolda 10 tlye aldım(saldırın!!)
Hadi ya, kime güvenicez o zamanYaaabenim sorduğum doktor da lekelenmeden başlar demişti kafam karıştı
bende erken gibi düşünüyorum geçen ay reglden 1 gün önce silik çizgi görmüştüm, kan testi 25 çıkmıştı, ordan yola çıkarak regl günüü yada 1 gün önce tekrarlarımcanım erken olabılır bazen 12-13-14 gunde cıkanları okuyorum burdan
Hangi markayı aldınah ah hayırlısıyla gelsin artık miniklerimiz. Yoksa bu erken gebelik testini satanları zengin etcez ben de trendyoldan istedim bu sefer erken gebelik testlerini. Eczanelere gitmeye utanıyorum artık 4 gözle gelsinlerde cumartesi test yapayım diyorum
Bu arada nette erken gebelik testleri daha uygun kızlar.?eczanede 25 tl ye aldığımı trendyolda 10 tlye aldım(saldırın!!)
Geçen ay kimyasal mı geçirdiniz. Kimyasal gebelik olunca testte baya erken çıkıyormuş diye biliyordum ben 1 gün önce silik çıktığına göre herkeste öyle olmuyormuş demekkibende erken gibi düşünüyorum geçen ay reglden 1 gün önce silik çizgi görmüştüm, kan testi 25 çıkmıştı, ordan yola çıkarak regl günüü yada 1 gün önce tekrarlarım
Prodoctor marka. İnş olur canım 6.ayım bu ay. İlk üç ay kadar stres yapmıyorum ama artık saldım rahatım sankiHangi markayı aldın
Seni de merak ile bekliyorum inş olur
Yok ya hiç öyle olmuyor, son 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, çok erken görmedim pozitifleri, benim döngü uzunluğumla da ilgilidir belki bilmiyorumGeçen ay kimyasal mı geçirdiniz. Kimyasal gebelik olunca testte baya erken çıkıyormuş diye biliyordum ben 1 gün önce silik çıktığına göre herkeste öyle olmuyormuş demekki
Haftasonuna denk gelmez inşallah sen içini ferah tut, çok heycanlısındır tabiİnş olur 1-2 gün ideal sonrası haftasonu kontrole gidilmiyor
kesınlıkle, kaset testte anca 20-25 ustunu algılıyorbende erken gibi düşünüyorum geçen ay reglden 1 gün önce silik çizgi görmüştüm, kan testi 25 çıkmıştı, ordan yola çıkarak regl günüü yada 1 gün önce tekrarlarım
İlişki günlerinizi nasıl ayarladınızİşe gitmeden 1 kahve içeyim dedim sonra da aman uygulamaya yüklüyüm bakıyım ne fal çıkacak çocuk için sevinçli bir haber filan çıkar mı dedim güldüm kendi kendime çıkan fala bakınuygulama iç sesimi mi dinliyor anlamadım ki ilk defa böyle çıktı
O kürler hormon değerlerinizi etkiler ben günde bir iki incir yiyorum bu ay tek size tavsiyem doktor dışında bir şey yapmayın
Folbiol sadece folik asit ihtiyaci karsiliyor. Ben de hangi doktora gitsem aynısını veriyordu sonra icinde magnezyumu dahi olan folik asit bulmustum yani bana uğur getirmedi folbiolAy inşallah isteyen herkes görsün pozitifi doktor bana Folbiol verdi folik asit olarak bakalım nasip kısmet beklemedeyim
Öyle mi diyorsunuz, bu 3.ay olacak yumurta geliştirici ilaç vs için erken mi acaba. 25-26.güne kadar ovulasyon bekleyeceğim yoksaO kürler hormon değerlerinizi etkiler ben günde bir iki incir yiyorum bu ay tek size tavsiyem doktor dışında bir şey yapmayın
Senin de benim gibi çok erken daha benim de 3. Ayımdı ve negatifi görünce çok fazla ağladım . Ben evlendim ve 3 yıl hiç çocuk düşünmedim yaşımdan da kaynaklı şimdi de vicdan azabı çekiyorum . Ama grupta da çevremde de ilk ayında gebe kalan sayısı çok az denemeye devam edeceğiz başka bir çaremiz yok gerçekten çok üzücü ama regl geçince insan toparlıyor
Bence biraz erken ben doktora gittim benim tüm değerlerim normaldi 2. Ayımda gittim doktor 1 yıla kadar normal dedi ama sen çok istiyorsan git 3 ay daha dene gel yumurta geliştirici ilaca başlayacağım dedi bence sizde en azından 6 7 ay bekleyin hormon testi yapabilirsiniz bence yapmadıysanızÖyle mi diyorsunuz, bu 3.ay olacak yumurta geliştirici ilaç vs için erken mi acaba. 25-26.güne kadar ovulasyon bekleyeceğim yoksa
Bakayım canım teşekkür ederim.. Evet üzülüyoruz çünkü aslında üzülme sebebi 2 ay 3 ay olmadı değil, ya daha uzun süre olmazsa endişesi korkusu bence. Ben ilk ay ovulasyonu tamamen yanlış tahmin etmiştim uygun değerlendirme olamamıştı, bu ay da sadece 2 gün öncesini ve 4 gün öncesini değerlendirebildim malesef. Ayrı şehirde bu iş zaten çok zor görünüyor. Yine de çabalamıştım ama olmadı hayır vardırSenin de benim gibi çok erken daha benim de 3. Ayımdı ve negatifi görünce çok fazla ağladım . Ben evlendim ve 3 yıl hiç çocuk düşünmedim yaşımdan da kaynaklı şimdi de vicdan azabı çekiyorum . Ama grupta da çevremde de ilk ayında gebe kalan sayısı çok az denemeye devam edeceğiz başka bir çaremiz yok gerçekten çok üzücü ama regl geçince insan toparlıyor
Umarım süreç çok fazla uzamaz
Ama incir kürü için progesteron ya da proloktin hormonumuydu hatırlamıyorum birini yükseltiyormuş.
Ben bu ay promowen aldım omega 3 aldım
Gün de bir iki incir yiyorum
Promowen da içeriği çok güzel bir araştırın derim
Söylediğim takviyeleri araştırmalısın benceBakayım canım teşekkür ederim.. Evet üzülüyoruz çünkü aslında üzülme sebebi 2 ay 3 ay olmadı değil, ya daha uzun süre olmazsa endişesi korkusu bence. Ben ilk ay ovulasyonu tamamen yanlış tahmin etmiştim uygun değerlendirme olamamıştı, bu ay da sadece 2 gün öncesini ve 4 gün öncesini değerlendirebildim malesef. Ayrı şehirde bu iş zaten çok zor görünüyor. Yine de çabalamıştım ama olmadı hayır vardır
Hemen bakıyorum onlara canımSöylediğim takviyeleri araştırmalısın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?