Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hep trendyoldan alıyorum erken gebelıklerı 4lu- 54 tl falan. ılk asılamamda onunla ogrenmıstım hamılelıgımı ama cok hassas tetsler ya 1.71 betayı bıle algılıyor ama cok cok sılık bı cızgı oluyor

Hangi markayı aldın
Seni de merak ile bekliyorum inş olur

bende erken gibi düşünüyorum geçen ay reglden 1 gün önce silik çizgi görmüştüm, kan testi 25 çıkmıştı, ordan yola çıkarak regl günüü yada 1 gün önce tekrarlarım
Geçen ay kimyasal mı geçirdiniz. Kimyasal gebelik olunca testte baya erken çıkıyormuş diye biliyordum ben 1 gün önce silik çıktığına göre herkeste öyle olmuyormuş demekki

Geçen ay kimyasal mı geçirdiniz. Kimyasal gebelik olunca testte baya erken çıkıyormuş diye biliyordum ben 1 gün önce silik çıktığına göre herkeste öyle olmuyormuş demekki
Yok ya hiç öyle olmuyor, son 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, çok erken görmedim pozitifleri, benim döngü uzunluğumla da ilgilidir belki bilmiyorum

İşe gitmeden 1 kahve içeyim dedim sonra da aman uygulamaya yüklüyüm bakıyım ne fal çıkacak çocuk için sevinçli bir haber filan çıkar mı dedim güldüm kendi kendime çıkan fala bakınuygulama iç sesimi mi dinliyor anlamadım ki ilk defa böyle çıktı

Eklentiler

• 330FF226-3408-43FE-A1D5-E265969762D6.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 52
bende erken gibi düşünüyorum geçen ay reglden 1 gün önce silik çizgi görmüştüm, kan testi 25 çıkmıştı, ordan yola çıkarak regl günüü yada 1 gün önce tekrarlarım
kesınlıkle, kaset testte anca 20-25 ustunu algılıyor

İlişki günlerinizi nasıl ayarladınız

O kürler hormon değerlerinizi etkiler ben günde bir iki incir yiyorum bu ay tek size tavsiyem doktor dışında bir şey yapmayın

Ay inşallah isteyen herkes görsün pozitifi doktor bana Folbiol verdi folik asit olarak bakalım nasip kısmet beklemedeyim
Folbiol sadece folik asit ihtiyaci karsiliyor. Ben de hangi doktora gitsem aynısını veriyordu sonra icinde magnezyumu dahi olan folik asit bulmustum yani bana uğur getirmedi folbiol

O kürler hormon değerlerinizi etkiler ben günde bir iki incir yiyorum bu ay tek size tavsiyem doktor dışında bir şey yapmayın
Öyle mi diyorsunuz, bu 3.ay olacak yumurta geliştirici ilaç vs için erken mi acaba. 25-26.güne kadar ovulasyon bekleyeceğim yoksa

Senin de benim gibi çok erken daha benim de 3. Ayımdı ve negatifi görünce çok fazla ağladım . Ben evlendim ve 3 yıl hiç çocuk düşünmedim yaşımdan da kaynaklı şimdi de vicdan azabı çekiyorum . Ama grupta da çevremde de ilk ayında gebe kalan sayısı çok az denemeye devam edeceğiz başka bir çaremiz yok gerçekten çok üzücü ama regl geçince insan toparlıyor
Umarım süreç çok fazla uzamaz
Ama incir kürü için progesteron ya da proloktin hormonumuydu hatırlamıyorum birini yükseltiyormuş.
Ben bu ay promowen aldım omega 3 aldım
Gün de bir iki incir yiyorum
Promowen da içeriği çok güzel bir araştırın derim

Öyle mi diyorsunuz, bu 3.ay olacak yumurta geliştirici ilaç vs için erken mi acaba. 25-26.güne kadar ovulasyon bekleyeceğim yoksa
Bence biraz erken ben doktora gittim benim tüm değerlerim normaldi 2. Ayımda gittim doktor 1 yıla kadar normal dedi ama sen çok istiyorsan git 3 ay daha dene gel yumurta geliştirici ilaca başlayacağım dedi bence sizde en azından 6 7 ay bekleyin hormon testi yapabilirsiniz bence yapmadıysanız

Bakayım canım teşekkür ederim.. Evet üzülüyoruz çünkü aslında üzülme sebebi 2 ay 3 ay olmadı değil, ya daha uzun süre olmazsa endişesi korkusu bence. Ben ilk ay ovulasyonu tamamen yanlış tahmin etmiştim uygun değerlendirme olamamıştı, bu ay da sadece 2 gün öncesini ve 4 gün öncesini değerlendirebildim malesef. Ayrı şehirde bu iş zaten çok zor görünüyor. Yine de çabalamıştım ama olmadı hayır vardır

Söylediğim takviyeleri araştırmalısın bence

Söylediğim takviyeleri araştırmalısın bence
Hemen bakıyorum onlara canım
Bu ay ovulasyon testi de yapmayı düşünmüyorum ya strese soktu, ama bi faydası şu oldu ovulasyon sırasında vücudum zaten belirtilerle gayet belli ediyormuş o belirtileri tanımış oldum
Yine doktora giderek takip edebilirim belki ondan da emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…