Amin canım isteyen herkese inşallahSağlık olsun canim Rabbım en hayırlı zaman da nasip eder inşallah![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım isteyen herkese inşallahSağlık olsun canim Rabbım en hayırlı zaman da nasip eder inşallah![]()
Ayy inşallahİkiz olurmuş bir deben ilk gebelikte yumurtlama günü falan bilmezdim garibim oğlum şans eseri olmuş resmen
![]()
Allah razı olsun isteyen herkese bi an önce nasip olsun inşallah. Kistim büyümüyor boyutu da küçük 2.5 3cm arası eğer böyle giderse bi müddet kendim akışına birakicam üst üste denemek olumsuzluk görmekte insanı yıpratıyor. Önce bi toparlanmak lazım mutlaka moral de önemliYani sanırım birazda nasip kısmet. Dediğin gibi rahatta olsan stresli de olmayacaksa olmuyor. Kemal sunalın bi esprisi vardı ceketimi atıyorum hamile kalıyor diye. Bazıları da tek seferde tutturuyor valla. Bende diyom ilk geceden ilişkiye girmeyi başaranlarla ilk ay hamile kalanlar benim için en üst mertebe :) yine de çikolata kistine yönelik tedavi ya da tüp bebekte deneyebilirsin. İnsanın hiç çocuğu olmayınca bi de uzun süre denediyse canını sıkmaması mümkün değil haliyle stresli olman çok doğal Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Yine de pozitif düşünmeye bak birde farklı doktor ve tedavi. İnşallah bebişin seninle olur en hayırlı ve yakın zamanda.
Hangi marka bu acaba bence devam etmene gerek yok yumurtan çatlamışKızlar sizce devam etmelimiyim teste
Eki Görüntüle 2982424
Benimkinide 14 Ocak güncelleyebilir misin 31 aralikda çatladı yumurtam17.gun ayın kaçı oluyorsa üzerine 14 gün ekle canim o gün yeni bat bqna da sole guncelleyim listede![]()
İdrar mı damlıyor yoksa leke tarzın kahverengi damla şeklinde miHanımlar birşey soracağım ilk kez başıma geliyor bugün sanki çok idrara sıkışmışım gibi oldu çıktım bir iki damla geliyor , 5 dakika geçti yine sıkışmışım gibi lavoboya gittim yine bir iki damla geldi ama yanma hissi yok ,kardeşim idrar yollarım iltihaplanmıştır dedi yanma yok dedim iki çeşit vs oluyo dedi bol su iç dedi bol su içtikten sonra normal yapmaya başladım bu şekilde olan ilaç kllan vs var mı
Aynıyız canimBenimkinide 14 Ocak güncelleyebilir misin 31 aralikda çatladı yumurtam![]()
Instagramdan bir gebenin günlüğünden aldımHangi marka bu acaba bence devam etmene gerek yok yumurtan çatlamış![]()
Tam pik değil dediler emin olamadım ilk defa kullandım bana yumurtlama olmuş çatlamış gibi geldiHangi marka bu acaba bence devam etmene gerek yok yumurtan çatlamış![]()
İdrar damlıyorİdrar mı damlıyor yoksa leke tarzın kahverengi damla şeklinde mi
Günaydın,folik asit mi sakat yapıyormuş bebeği? Bu kısmı anlamadımGünaydın arkadaşlar ben dün aile sağlığı merkezi ne gittim bebek düşünüyoruz folik asit yazdırmak istiyorum dedim doktor benden kan tahlilleri istedi b 12 düşükse ve hamile kalırsan çok sıkıntı çekersin ve biz hamile olanlara veremiyoruz çünkü bebeklerin %100 sakat oluyor dedi gebeliği biraz ertele önce tahlilleri yapalım dedi aralarında bthcg de vardı ben biliyorum daha gecikme olmadı çıkmaz ama ses çıkarmadım tamam dedim yaptırdım şimdi e nabız dan baktım gayet normal b 12 im ama bazı tahliller referans dışı yazıyor ve gebelik tahlili de 2,30 yazıyor olsa bile anca 1 haftalık tir çıkmaz diye düşünüyorum ama içim içimi yiyor acaba mı diye değeri sizinle de paylaşmak istiyorum belki bir yorum yaparsınız kızlar
Yok canm b12 vitamini adetime 7 gün varGünaydın,folik asit mi sakat yapıyormuş bebeği? Bu kısmı anlamadım
Adetinize ne kadar var acaba?
Folik asit iceriginde b12 icerikli olanlar var onlara da dikkat et alirken canım.Yok canm b12 vitamini adetime 7 gün var
Ay inşallah isteyen herkes görsün pozitifi doktor bana Folbiol verdi folik asit olarak bakalım nasip kısmet beklemedeyimFolik asit iceriginde b12 icerikli olanlar var onlara da dikkat et alirken canım.
Daha gebelik testi için erken, inşallah adetin gecikir pozitif görürsün![]()
Test yaptım bu sabah, negatifti, yumurtlamanın 11. günü oluyor bugün, pazar günü beklenen regl, cumartesi testi yinelerim belki erken yapmışımdırCanim muhtemelen varsa çıkar testin de inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin buna şükür en azından hamile kalabiliyosun![]()
canım erken olabılır bazen 12-13-14 gunde cıkanları okuyorum burdanTest yaptım bu sabah, negatifti, yumurtlamanın 11. günü oluyor bugün, pazar günü beklenen regl, cumartesi testi yinelerim belki erken yapmışımdır