• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani sanırım birazda nasip kısmet. Dediğin gibi rahatta olsan stresli de olmayacaksa olmuyor. Kemal sunalın bi esprisi vardı ceketimi atıyorum hamile kalıyor diye. Bazıları da tek seferde tutturuyor valla. Bende diyom ilk geceden ilişkiye girmeyi başaranlarla ilk ay hamile kalanlar benim için en üst mertebe :) yine de çikolata kistine yönelik tedavi ya da tüp bebekte deneyebilirsin. İnsanın hiç çocuğu olmayınca bi de uzun süre denediyse canını sıkmaması mümkün değil haliyle stresli olman çok doğal Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Yine de pozitif düşünmeye bak birde farklı doktor ve tedavi. İnşallah bebişin seninle olur en hayırlı ve yakın zamanda.
Allah razı olsun isteyen herkese bi an önce nasip olsun inşallah. Kistim büyümüyor boyutu da küçük 2.5 3cm arası eğer böyle giderse bi müddet kendim akışına birakicam üst üste denemek olumsuzluk görmekte insanı yıpratıyor. Önce bi toparlanmak lazım mutlaka moral de önemli
İnşallah hiç birine kalmaz da bir an önce burdan anneler grubuna geçeriz 🥰🤲

Hanımlar birşey soracağım ilk kez başıma geliyor bugün sanki çok idrara sıkışmışım gibi oldu çıktım bir iki damla geliyor , 5 dakika geçti yine sıkışmışım gibi lavoboya gittim yine bir iki damla geldi ama yanma hissi yok ,kardeşim idrar yollarım iltihaplanmıştır dedi yanma yok dedim iki çeşit vs oluyo dedi bol su iç dedi bol su içtikten sonra normal yapmaya başladım bu şekilde olan ilaç kllan vs var mı
İdrar mı damlıyor yoksa leke tarzın kahverengi damla şeklinde mi

Günaydın arkadaşlar ben dün aile sağlığı merkezi ne gittim bebek düşünüyoruz folik asit yazdırmak istiyorum dedim doktor benden kan tahlilleri istedi b 12 düşükse ve hamile kalırsan çok sıkıntı çekersin ve biz hamile olanlara veremiyoruz çünkü bebeklerin %100 sakat oluyor dedi gebeliği biraz ertele önce tahlilleri yapalım dedi aralarında bthcg de vardı ben biliyorum daha gecikme olmadı çıkmaz ama ses çıkarmadım tamam dedim yaptırdım şimdi e nabız dan baktım gayet normal b 12 im ama bazı tahliller referans dışı yazıyor ve gebelik tahlili de 2,30 yazıyor olsa bile anca 1 haftalık tir çıkmaz diye düşünüyorum ama içim içimi yiyor acaba mı diye değeri sizinle de paylaşmak istiyorum belki bir yorum yaparsınız kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20220106-063458_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20220106-063458_e-Nabz.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar geçen ayın 28, ini değerlendirmiş tık en etken tarih bu nasip olur inşallah, Bu arada kızlar geçmiş mesajları okuyamadım eğer hamile olanlar var ise Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin bebişler

Günaydın arkadaşlar ben dün aile sağlığı merkezi ne gittim bebek düşünüyoruz folik asit yazdırmak istiyorum dedim doktor benden kan tahlilleri istedi b 12 düşükse ve hamile kalırsan çok sıkıntı çekersin ve biz hamile olanlara veremiyoruz çünkü bebeklerin %100 sakat oluyor dedi gebeliği biraz ertele önce tahlilleri yapalım dedi aralarında bthcg de vardı ben biliyorum daha gecikme olmadı çıkmaz ama ses çıkarmadım tamam dedim yaptırdım şimdi e nabız dan baktım gayet normal b 12 im ama bazı tahliller referans dışı yazıyor ve gebelik tahlili de 2,30 yazıyor olsa bile anca 1 haftalık tir çıkmaz diye düşünüyorum ama içim içimi yiyor acaba mı diye değeri sizinle de paylaşmak istiyorum belki bir yorum yaparsınız kızlar
Günaydın,folik asit mi sakat yapıyormuş bebeği? Bu kısmı anlamadım 🙄
Adetinize ne kadar var acaba?

Kızlar günaydın benim bat 1 ocak idi uygulamaya göre ama gelen giden yok 31.günüm yumurtlamadım bile hala

Canim muhtemelen varsa çıkar testin de inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin buna şükür en azından hamile kalabiliyosun🥰
Test yaptım bu sabah, negatifti, yumurtlamanın 11. günü oluyor bugün, pazar günü beklenen regl, cumartesi testi yinelerim belki erken yapmışımdır

😂😂ah ah hayırlısıyla gelsin artık miniklerimiz. Yoksa bu erken gebelik testini satanları zengin etcez😁😁😁😁ben de trendyoldan istedim bu sefer erken gebelik testlerini. Eczanelere gitmeye utanıyorum artık😂4 gözle gelsinlerde cumartesi test yapayım diyorum😂
Bu arada nette erken gebelik testleri daha uygun kızlar.?eczanede 25 tl ye aldığımı trendyolda 10 tlye aldım(saldırın!!😂)

Back