• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım yumurtlama bu 🥳 ertesi gün bida yap çatlamayı da görelim değerlendirin bu günleri
2-3-4 degerlendirildi😍 17 gün sonra insallah güzel haberler veririm

Eklentiler

• 84CCA401-5FE6-4EC5-A989-426FE7B6420C.jpeg
    84CCA401-5FE6-4EC5-A989-426FE7B6420C.jpeg
    148,3 KB · Görüntüleme: 55
Şu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorum😂işin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi de😂😂😂sizde de öyle mi kızlar😂bugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye😇😇
Bende surekli ayni eczaneden almaya utanıyorum. Farkli farkli eczaneden alıyorum :)

Şu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorum😂işin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi de😂😂😂sizde de öyle mi kızlar😂bugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye😇😇
Ahahh aynı ben😂😂😂eczacılar sanki aaa yine mi sen geldin diyecek gibi hissediyorum 🙈🙈

Böyle sabırlı insanlara hayranım ben aşırı sabirsiz meraklıyım 🙈
İnşallah güzel haberler gelir 🥰
Sabirdan degil cnm o. Realist ve karamsar bir yapim var 🙄 Ben de merak ediyorum ama cikmaz ki, cok erken. Olduysa eger 5 ya da en fazla 7 gun olmustur. Baska ihtimal yok. Mumkun degil cikmasi 🤷‍♀️ Keske daha erken tespit edebilecek bir kit olsa elimizde. Mesela cep telefonuna parmak izi okutmak gibi bisey olsa. Ucretsiz, zahmetsiz, wcye gitmeye de gerek yok. Her saniye bakariz var mi diye 😂😂😂

Sabirdan degil cnm o. Realist ve karamsar bir yapim var 🙄 Ben de merak ediyorum ama cikmaz ki, cok erken. Olduysa eger 5 ya da en fazla 7 gun olmustur. Baska ihtimal yok. Mumkun degil cikmasi 🤷‍♀️ Keske daha erken tespit edebilecek bir kit olsa elimizde. Mesela cep telefonuna parmak izi okutmak gibi bisey olsa. Ucretsiz, zahmetsiz, wcye gitmeye de gerek yok. Her saniye bakariz var mi diye 😂😂😂
Hahahah keşke bunu yapabilecek bir yazilimci olsa 😂😂 aşırı mantıklı
O zaman icinden ne zaman gelirse öyle yap testi canım inşallah hayırlısı olur

İkiz olurmuş bir de 🙈🙈 ben ilk gebelikte yumurtlama günü falan bilmezdim garibim oğlum şans eseri olmuş resmen🐥🤣🤣
Aynen ya, ben de bilmiyordum. Hatta ben dune kadar hep soylenirdim 15gun once regl belirtilerim basliyor, 5 gun regl, bana koskoca ayda bir hafta saglikli zaman kaliyor derdim. Cehaletin bu kadari 🙈 O zaman forumda boyle gebelik planlayanlar sayfalari var miydi bilmiyorum. Direkt ay ay anne gruplar vardi, onlara girmistim, ogrendigimde. Plan, proje, taktik maktik yoktu 😆😆😆

Negatif tüp bebekten sonra, belki bir mucize olur diye buraya ben de geleyim😇 doğal yoldan hamile kalabilmek nasıl bir duygu acaba? 😊
Hosgeldin canim bat nedir
Aynen ya, ben de bilmiyordum. Hatta ben dune kadar hep soylenirdim 15gun once regl belirtilerim basliyor, 5 gun regl, bana koskoca ayda bir hafta saglikli zaman kaliyor derdim. Cehaletin bu kadari 🙈 O zaman forumda boyle gebelik planlayanlar sayfalari var miydi bilmiyorum. Direkt ay ay anne gruplar vardi, onlara girmistim, ogrendigimde. Plan, proje, taktik maktik yoktu 😆😆😆
Ahahah bende aynı ole olmuştum tesadüfen falan buldim galiba siteyi martta hamile kaldım temmuzda burayla tanıştım 2018 Kasım annesiydim🐥🥰

Aslında ben hem hayret ediyorum bu duruma dediğim gibi yumurtlamada ilişki olduysa sperm 5 gün yaşıyorsa olması lazım ama bende oğluma hamile kaldığımda en olması imkansız dediğim ayda hamile kaldım. Öncesindeki aylarda gün aşırı ilişkiler, ilişki sonrası yataktan kalkmamalar, bacakları kaldırmalar hepsini yaptığım halde olmadı. Bi kaç kerelik ilişkinin olduğu ay hiç özellikle bir şeyde yapmadığım halde hamile kalmıştım. Şuan iş arkadaşım hamile mesela. Kocası işi gereği başka yerde kısa süreli gelmişti tek ilişkide hamile kaldı o da oysaki önceleri kaç ay denemişti olmamıştı. Genelde hep en beklenmedik zamanda oluyor. Ama işte insan bi kere çocuğu olsun isteyince de kafasından atamıyor. Ben atamadım mesela ilk ay olmasına rağmen geçen ay. :(
Stresde çok engelliyor herhalde benimde 1 buçuk senedir ne denediysem olmadı. Ama 1 ay salmistim hemen adet olayım aşılamaya başlayayım dediğim ayda tutmadı. O ay kafam çok rahattı mesela. Olumlu düşünmeliyiz diyoruz aşilamada da çok inandım olacağına aylar öncesinden takviyeler kullanmaya başladım falan. Oldukça sakindim de yine tutmadı ben şaşırdım vallahi
Yani gerçek anlamda kafamın çok rahat olduğu ayda oldu, çok inandığım ayda ikisi de tutmadı
Ama çoğu kişide kafamdan attığım an oldu diyor
Bilemiyorum 😮‍💨

Adetime 3 gün kaldı hanımlar.. bu ay ne ilaç kullandım ne doktora gittim.. canımız ne zaman isterse o zaman ilişkiye girdik.. pek umudum yok açıkcası.. ama yine de belki olur diye beklemedeyim 🙈😅

Stresde çok engelliyor herhalde benimde 1 buçuk senedir ne denediysem olmadı. Ama 1 ay salmistim hemen adet olayım aşılamaya başlayayım dediğim ayda tutmadı. O ay kafam çok rahattı mesela. Olumlu düşünmeliyiz diyoruz aşilamada da çok inandım olacağına aylar öncesinden takviyeler kullanmaya başladım falan. Oldukça sakindim de yine tutmadı ben şaşırdım vallahi
Yani gerçek anlamda kafamın çok rahat olduğu ayda oldu, çok inandığım ayda ikisi de tutmadı
Ama çoğu kişide kafamdan attığım an oldu diyor
Bilemiyorum 😮‍💨
Yani sanırım birazda nasip kısmet. Dediğin gibi rahatta olsan stresli de olmayacaksa olmuyor. Kemal sunalın bi esprisi vardı ceketimi atıyorum hamile kalıyor diye. Bazıları da tek seferde tutturuyor valla. Bende diyom ilk geceden ilişkiye girmeyi başaranlarla ilk ay hamile kalanlar benim için en üst mertebe :) yine de çikolata kistine yönelik tedavi ya da tüp bebekte deneyebilirsin. İnsanın hiç çocuğu olmayınca bi de uzun süre denediyse canını sıkmaması mümkün değil haliyle stresli olman çok doğal Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Yine de pozitif düşünmeye bak birde farklı doktor ve tedavi. İnşallah bebişin seninle olur en hayırlı ve yakın zamanda.

Yaaa çok güldüm 😅 bende bir hikayemi paylaşayım siz de ona gülün 😅 kısa süre önce trendyoldan ovulasyon testi ve gebelik testi aldım iki gün öncede folik asit aldım yine trendyoldan. Bu gün paketi bi açtım daha önce gebelik testi ovulasyon testini aldığımdaki aynı kutunun içerisinde 😅😅 dedim adamlara rezil oldum galiba aynı satıcı 😅😅😅😅

Back