Canım bizim de pek fırsat olmuyor günler denk gelmiyor ben de böyle bir deneyeyim olmazsa bırakırım diye düşündüm2 günde bir değerlendirme şansın varsa zaten teste gerek yok bence canım psikolojik olarak yıpratan bi şey ve aşırı bu konuya odaklanmaya neden oluyor
Ben eşimle ayrı şehirlerde yaşadığım ve adet günlerim düzenli olmadığı için kullandım
Bence tamamen nasip kısmet meselesi hiç bir problem yokken neden olmasın ki zamanını bekliyor minnos
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuçların olur ikizli ikizlibat nedir yada transfer ne zaman
Cok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliginiz bat ne zamandı bu ay listede yoksunuz sanırım ekliyim civcivi
Ekledim canim hosgeldin
Benim de tamamen öyle oldu uygulama şuan 10 Ocak gösteriyor ama yumurtlamaya göre 14 Ocak bakalim hangisi olacak
2.kez yumurtlama olunca ikiz ihtimali yüksek oluyormuş minnoş hadi insalalh
İnşallah stres yapmamak lazım aslında kötü etkiliyorBenim de bat 18 Ocak uyg. 5 Ocak bugün yumurtalama gösteriyor , adetim geçmeden test yapmam diyorum ama bilmiyorum sabredebilir miyim , çünkü geçen aylarda çok yaptım çok üzüldüm artık napıcam bilmiyorum o testi negatif görmekten bıktım birde bugün sürekli tuvalete çıkma isteği oldu bıktım tuvalete gitmekten ilk kez böyle oluyor ama bence kesinlikle tamamen psikolojik hatta sürekli kadınlar kulübünden hamilelikle ilgili şeylere baktığımdan rüya görüyorum bi gün test yapıyorum pozitif bi gün rüyamda bebek emziriyorum buna benzer bi kaç rüya gördüm artık çok yoruldum allahım nasip eder inşallah
Bence yarın test yapmalısın bugün olmazsan yarın test yapabilirsin çok merakla bekliyorum seni bat günün be regl olmadın hala ben senden umutluyum2 günde bir değerlendirme şansın varsa zaten teste gerek yok bence canım psikolojik olarak yıpratan bi şey ve aşırı bu konuya odaklanmaya neden oluyor
Ben eşimle ayrı şehirlerde yaşadığım ve adet günlerim düzenli olmadığı için kullandım
Anladim cnm sagol. Kendime 2 test hakki verdimCanım benim ilk ignemde adetim tam gününde geldi. Hatta ignenin 14.gunu kan vermem gerekirken adet oldum
Şimdi benim bildigimde adet olup yumurtlama görüyoruz ya o zamandan sayılması gerekiyormus.
İgnenin 12.gunu aşırı silik çizgiyle öğrendim canım.
Bat tarihin zannetmiyorum değişmez.
İğnenin 9.gunu ve 10.gunu ben de etki gitti dedim olmadı nasip 12.gun değişti her sey. İstersen 8nden itibaren takibe başla,hem etki geçişini görürsün ona göre kan vermek daha kolay oluyor
Ya ben de bikaç belirti var ama adet belirtisiyle de benzer olduğu için çok heveslenmek istemiyorum hafta sonuna kadar regl olmazsam test yapcam bakalım yoksa çatlicamKuzum valla bende geçen ay birsürü belirti vardı bu ay hiç birşey yok. Gecen ay ilkkez ilaçsız adet olmustum bu ay belirti olmayınca adette olmazsam diye korku sardı acıkcası sen ne yaptın canım ne var ne yok
Ay bende de var 3-4 tane test ama kendimi oyalıyorum yapmayım diye :))))Evde test olunca dayanilmiyo :)
Amin kuzum inşallah hepimiz görürüz çift çizgileri bu ayİnşallah canım benim inşallah mutlu haberini buradan bir çığlık atarak sevinçle haykırırsın
Böyle sabırlı insanlara hayranım ben aşırı sabirsiz meraklıyımAnladim cnm sagol. Kendime 2 test hakki verdimBirini 8inde kullanayim o zaman
Bugün doktora gttim canım kan tshlili yaptı ama negatif yani gecikme oldu ama sanırım ilaçlardanInsallah, guzel haberlerini bekliyoruz.
Aslında ben hem hayret ediyorum bu duruma dediğim gibi yumurtlamada ilişki olduysa sperm 5 gün yaşıyorsa olması lazım ama bende oğluma hamile kaldığımda en olması imkansız dediğim ayda hamile kaldım. Öncesindeki aylarda gün aşırı ilişkiler, ilişki sonrası yataktan kalkmamalar, bacakları kaldırmalar hepsini yaptığım halde olmadı. Bi kaç kerelik ilişkinin olduğu ay hiç özellikle bir şeyde yapmadığım halde hamile kalmıştım. Şuan iş arkadaşım hamile mesela. Kocası işi gereği başka yerde kısa süreli gelmişti tek ilişkide hamile kaldı o da oysaki önceleri kaç ay denemişti olmamıştı. Genelde hep en beklenmedik zamanda oluyor. Ama işte insan bi kere çocuğu olsun isteyince de kafasından atamıyor. Ben atamadım mesela ilk ay olmasına rağmen geçen ay.Onu bende anlayamıyorum kazayla hamile kalanlar var benim denemediğim şey kalmadı yok olmuyor. Bilmediğimiz engelleyen bisey mi var diye düşünüp duruyorum
Canım benimBence yarın test yapmalısın bugün olmazsan yarın test yapabilirsin çok merakla bekliyorum seni bat günün be regl olmadın hala ben senden umutluyum
Sağlık olsun canim Rabbım en hayırlı zaman da nasip eder inşallahBana kocaman bı çarpı yapabilirsiniz adet söktürücü vericek doktor önümüzdeki maçlara bakicaz artik
Bende çok merak ediyorum canım seni. Hatta bi ara rahatsızlanmıştın sanırım acile mi gitmiştin o zaman test yapılmıştı negatifti ama daha erkendi o zaman. Bakalım ne olacak inşallah hayırlı haberi alırsın.Canım benimağzından bal damlıyor inşallah öyledir ama negatif görmekten korkuyorum.. Olmazsam cuma günü yapıcam öyle planladım öğrenir öğrenmez yazarım sonuç ne olursa olsun
17.gun ayın kaçı oluyorsa üzerine 14 gün ekle canim o gün yeni bat bqna da sole guncelleyim listedeKızlar herkese iyi akşamlarnormalde ben geç yumurtlarım ama bu ay adetimi 1 sayarsak 16. Gün yumurtlamam oldu 17. Gün çatlama oldu normalde 20. Yada 21. Gün yumurtlardım bide ben hacamat yaptırmıştım o sebepten dolayı olabilir mi benim regl tarihim 14 Ocak normalde ama erken yumurtlama olduysa benim adetim ne zman olmuş oluyor
Suya karıştırılan ilaçlar var canim onlardan kullandım benHanımlar birşey soracağım ilk kez başıma geliyor bugün sanki çok idrara sıkışmışım gibi oldu çıktım bir iki damla geliyor , 5 dakika geçti yine sıkışmışım gibi lavoboya gittim yine bir iki damla geldi ama yanma hissi yok ,kardeşim idrar yollarım iltihaplanmıştır dedi yanma yok dedim iki çeşit vs oluyo dedi bol su iç dedi bol su içtikten sonra normal yapmaya başladım bu şekilde olan ilaç kllan vs var mı
İkiz olurmuş bir deŞaştık kaldık vallahi ilk geblikte çok rahattım ilk denememde yumurtlama akıntımı takip ederek gebe kalmıştım bu kadar yıl sonra bakalım ne olacak 2 kere yumurtladığımı düşünüyorum
Suya karıştırılan ilaçlar var canim onlardan kullandım ben
Ha doğru kardeşim de demişti suya karıştırılan bişey var diye adı aklına gelmedi doktor mu yazdı bende mi çıksam acaba doktora kendim alıp kullanabilir miyim yanş eczanede öyle veriliyorsaSuya karıştırılan ilaçlar var canim onlardan kullandım ben
Yani normalde doktor yazıyor ama bi keresinde eczaneden alıp kullanmistim reçetesiz de veriyorHa doğru kardeşim de demişti suya karıştırılan bişey var diye adı aklına gelmedi doktor mu yazdı bende mi çıksam acaba doktora kendim alıp kullanabilir miyim yanş eczanede öyle veriliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?