Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 gün kaldı hiç bir belirti yok hiç bir hissiyat yok çokça dua ediyorum sadece..

Canım benim ilk ignemde adetim tam gününde geldi. Hatta ignenin 14.gunu kan vermem gerekirken adet oldum
Şimdi benim bildigimde adet olup yumurtlama görüyoruz ya o zamandan sayılması gerekiyormus.
İgnenin 12.gunu aşırı silik çizgiyle öğrendim canım.
Bat tarihin zannetmiyorum değişmez.
İğnenin 9.gunu ve 10.gunu ben de etki gitti dedim olmadı nasip 12.gun değişti her sey. İstersen 8nden itibaren takibe başla,hem etki geçişini görürsün ona göre kan vermek daha kolay oluyor

Canım benim ilk ignemde adetim tam gününde geldi. Hatta ignenin 14.gunu kan vermem gerekirken adet oldum
Şimdi benim bildigimde adet olup yumurtlama görüyoruz ya o zamandan sayılması gerekiyormus.
İgnenin 12.gunu aşırı silik çizgiyle öğrendim canım.
Bat tarihin zannetmiyorum değişmez.
İğnenin 9.gunu ve 10.gunu ben de etki gitti dedim olmadı nasip 12.gun değişti her sey. İstersen 8nden itibaren takibe başla,hem etki geçişini görürsün ona göre kan vermek daha kolay oluyor

Kızlar yeni güncelleme, bat günümün akşamındayım karın ağrısı vs yok, sadece peçeteye çok minik kılcal şeklinde açık kırmızı bi şey geldi dikkat etmesem farketmezdim o kadar küçük 2 çizgi gibi, ağrı sızı yok. Belime ara ara iğne batmaları oluyor o kadar, bugün 5-6 kez oldu. bat gününde yerleşme kanaması yaşayanlar varmış buna kanama bile denmez bilemedim neler olacak bekliyorum

Aynen tatlım inşallah gelsinler bugün krem rengi akıntım gelmiş inşallah güzel bir yumurta catlamistir

Kız daha çok erken
Ya ben 24 ü yumurtlama gördüm
Ahhahaha ben de kendimi zor tutuyorum da olsa bile negatif çıkacak sakin ol diyorum kendime hafta sonu regl olmazsam yapcam bata 2-3 gün kala
Elimde bir tane erken gebelik testi kaldı ben de kendimi tutup bir gün gecikirse öyle yapacağım önce sen yap

Benimde aynı böyle oldu, 10gunki gibi gördüm pik goremedim üç gündür de silik çıkıyor reglime on gün kaldı daha yapmiycam ya zaten bir gün arayla değerlendiiyoruz
Benim de 13 gün kaldı ben de bir kaç gün daha yapayım çıkmazsa bu aylık bırakacağım 10. Günden sonra silikleşmeye başladı ben de anlamadım 10. Gün tam pik de değil o yüzden kafam karıştı

Evet canım. Devam et bakalım belki tekrar koyulaşır

2 günde bir değerlendirme şansın varsa zaten teste gerek yok bence canım psikolojik olarak yıpratan bi şey ve aşırı bu konuya odaklanmaya neden oluyor
Ben eşimle ayrı şehirlerde yaşadığım ve adet günlerim düzenli olmadığı için kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…