Bende henüz yok 30 Aralık da pik oldu 31 aralikda çatladı yumurtam da bakalım artık dayanabilirsem gecikmesini beklicem@NoxciyojYelizsevn @Sevm57 hummy Merco7555 @Arianaa BirEfsanEmine @by11zgl11 @beyzosh kızlar sizlerde herhangi bir belirti mi batlarımız aynı
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımBende henüz yok 30 Aralık da pik oldu 31 aralikda çatladı yumurtam da bakalım artık dayanabilirsem gecikmesini beklicem
İnşallah olmazsa artık tedaviye başlanacak inşallah gerek kalmazİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Kuzum valla bende geçen ay birsürü belirti vardı bu ay hiç birşey yok. Gecen ay ilkkez ilaçsız adet olmustum bu ay belirti olmayınca adette olmazsam diye korku sardı acıkcası sen ne yaptın canım ne var ne yok@NoxciyojYelizsevn @Sevm57 hummy Merco7555 @Arianaa BirEfsanEmine @by11zgl11 @beyzosh kızlar sizlerde herhangi bir belirti mi batlarımız aynı
Evde test olunca dayanilmiyo :)Canım daha 1 hafta var bata, birkaç gün sonra yapsaydın o bile yanıltıcı olabiliyor ben de sabretmeye çalışıyorum test için
Canım benim ilk ignemde adetim tam gününde geldi. Hatta ignenin 14.gunu kan vermem gerekirken adet oldumCnm igne bat tarihini degistiriyor mu ya da daha dogrusu igneden kac gun sonra test yaptin. Normalde bat 9 ocak benim ama yumdan sonra 14 gun deniyor. 29 aralikta igne oldum. Bati 12 ocak olarak mi dusunmeliyim. 8inde test yapayim diyordum, erken mi olur?
Canım benim ilk ignemde adetim tam gününde geldi. Hatta ignenin 14.gunu kan vermem gerekirken adet oldumCnm igne bat tarihini degistiriyor mu ya da daha dogrusu igneden kac gun sonra test yaptin. Normalde bat 9 ocak benim ama yumdan sonra 14 gun deniyor. 29 aralikta igne oldum. Bati 12 ocak olarak mi dusunmeliyim. 8inde test yapayim diyordum, erken mi olur?
Ah bebişler bize neler yaptırıyolar havuç hiçç sevmem ama bu ay çatlama olsun diye kıtır kıtır yedim günde 2 taneEvet negatif gölge bile yok yani. Neyse bugün de havuca devamke o zaman
Aynen tatlım inşallah gelsinlerBence tamamen nasip kısmet meselesi hiç bir problem yokken neden olmasın ki zamanını bekliyor minnos
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuçların olur ikizli ikizlibat nedir yada transfer ne zaman
Cok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliginiz bat ne zamandı bu ay listede yoksunuz sanırım ekliyim civcivi
Ekledim canim hosgeldin
Benim de tamamen öyle oldu uygulama şuan 10 Ocak gösteriyor ama yumurtlamaya göre 14 Ocak bakalim hangisi olacak
2.kez yumurtlama olunca ikiz ihtimali yüksek oluyormuş minnoş hadi insalalh
Ya ben 24 ü yumurtlama gördümKız daha çok erken
Elimde bir tane erken gebelik testi kaldı ben de kendimi tutup bir gün gecikirse öyle yapacağımAhhahaha ben de kendimi zor tutuyorum da olsa bile negatif çıkacak sakin ol diyorum kendimehafta sonu regl olmazsam yapcam bata 2-3 gün kala
İnşallah canım benim inşallah mutlu haberini buradan bir çığlık atarak sevinçle haykırırsınAy ağzından bal damlıyo inşallah göreveğim tek kırmızı çift çizgi olur
Edin bence pik olmamış gibi duruyorKızlar sizce devam etmelimiyim teste
Eki Görüntüle 2982424
Benimde aynı böyle oldu, 10gunki gibi gördüm pik goremedim üç gündür de silik çıkıyor reglime on gün kaldı daha yapmiycam ya zaten bir gün arayla değerlendiiyoruzKızlar sizce devam etmelimiyim teste
Eki Görüntüle 2982424
Aynen ben devam edeyim en iyisi teşekkür ederimEdin bence pik olmamış gibi duruyor
Benim de 13 gün kaldı ben de bir kaç gün daha yapayım çıkmazsa bu aylık bırakacağım 10. Günden sonra silikleşmeye başladı ben de anlamadım 10. Gün tam pik de değil o yüzden kafam karıştıBenimde aynı böyle oldu, 10gunki gibi gördüm pik goremedim üç gündür de silik çıkıyor reglime on gün kaldı daha yapmiycam ya zaten bir gün arayla değerlendiiyoruz
Evet canım. Devam et bakalım belki tekrar koyulaşırBenim de 13 gün kaldı ben de bir kaç gün daha yapayım çıkmazsa bu aylık bırakacağım 10. Günden sonra silikleşmeye başladı ben de anlamadım 10. Gün tam pik de değil o yüzden kafam karıştı
2 günde bir değerlendirme şansın varsa zaten teste gerek yok bence canım psikolojik olarak yıpratan bi şey ve aşırı bu konuya odaklanmaya neden oluyorBenim de 13 gün kaldı ben de bir kaç gün daha yapayım çıkmazsa bu aylık bırakacağım 10. Günden sonra silikleşmeye başladı ben de anlamadım 10. Gün tam pik de değil o yüzden kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?