Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ınanırmısın 1 seneye yakın ovulasyon yaptım hep pık gordum degerlendırdım nasıp olmadı, bu ayda sılık cızgı :)
Bence tamamen nasip kısmet meselesi hiç bir problem yokken neden olmasın ki zamanını bekliyor minnos
Bu ay Tüp Bebek Tedavime başladım 1 Ocak'ta başladım iğnelerim başladı bakalım nasıl olacak:)
Hayirli olsun canim insallah pozitif sonuçların olur ikizli ikizli bat nedir yada transfer ne zaman
Cok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliginiz bat ne zamandı bu ay listede yoksunuz sanırım ekliyim civcivi
Ekledim canim hosgeldin
Benim de tamamen öyle oldu uygulama şuan 10 Ocak gösteriyor ama yumurtlamaya göre 14 Ocak bakalim hangisi olacak
Valla bende hiç bi şey yok geçen ay hamileydim o zamanki belirtilerimin hiç biri yok şuan canım. Umudumu kaybetmiştim aslında ama 2.kez yumurtlama gördüm şaşkınım. Değerlendirdik bakalım :)
2.kez yumurtlama olunca ikiz ihtimali yüksek oluyormuş minnoş hadi insalalh

Benim 18 ocak ama yumurtlamam yeni oldu yani belirtim filan yok test gelmeyince yapmıycam canım kaç aydır yapıyorum sonu hüsran
Aynen benimde sürekli hüsran yumurtalama tam tarih ne zaman uyg. Benim bugün olarak gösteriyor ovülasyon testi yapmıyorum uyg.üzerinden takip ediyorum gerçi kaç aydır ona göre yapıyoruz ama yok tsh yüksekti benim şimdş düştü belki bi ihtimal bu ay olur diye umuyorum

Canım bende arada bir kasıkta batma oluyor sağ karın boşluğu özellikle . Ve dün inanılmaz uyku halim sersemliğim oldu ama umutlanmak istemediğim için üşüttüğümü düşündüm hep.
Aynı durumdayım ve aynı şekilde üşüttüm diyorum umutlanmak istemediğim için. Kasıkta batma özellikle sağ tarafta bikaç gündür çok fazla var bel ağrım var bide üst bacak ağrım ve mide yanmam var ama alakasız diye düşünüyorum

Kimyasal geçirdim kuzu. Geçen ay bildiğin adetten daha fazla bir kasık ağrım oldu göğüslerim dolgunlaştı ağrıdı ve damarlar belirhinleşti. Bel ağrım oldu bi de
Benim kasık ağrım var bu ay özellikle sağda ama göğüste sadece dolgunluk var uçlarda büyüme belirginleşme var bide sürekli dik bilmiyorum alakalı mı? Hassasiyet yok ama

Benim döngüm 26 günde bir ben de kaç aydır tuttaramıyordum günleri bu ay ovülasyon yaptım 10. Gün yumurtlama 11. Gün çatlama gördüm takvime uymuyor ama takvime göre yumurtlama bugün dü

Selam kızçeler yeni yılda herkes hayırlısıyla bebiş haberi alır inşallah. Hamiş kalanlarda geri kalanlara dua etsin hamişin duası kabul olur. :) aralık ayında ilk denememiz olmadı bakalım ocak ayı ne olacak. Bu ay olursa 2 güne bir deneyecez bakalım ne olacak :) bu hamilelik işi de çok garip ya kist vs sorun yoksa sperm de 5 gün yaşıyorsa yumurtlamada da ilişki yaşandıysa ee neden olmuyor. İnsan hayret ediyor. Sanırım tamamen nasip kısmet. O yüzden inşallah bu ay hepimiz spermle yumurtamızı birleştirmeyi başarırız

Senin baya bir belirti var gibi hadi hayırlısı sırt ağrısı böyle anlık oldu dün iki dk kadar

Cnm igne bat tarihini degistiriyor mu ya da daha dogrusu igneden kac gun sonra test yaptin. Normalde bat 9 ocak benim ama yumdan sonra 14 gun deniyor. 29 aralikta igne oldum. Bati 12 ocak olarak mi dusunmeliyim. 8inde test yapayim diyordum, erken mi olur.

Hosgeldin aramiza canim
Ben adetime 6 gün varken öğrendim. Catlatma iğnesi ile hamile kaldim
27 Aralık ilk kan değerim 8,7 idi
Cnm igne bat tarihini degistiriyor mu ya da daha dogrusu igneden kac gun sonra test yaptin. Normalde bat 9 ocak benim ama yumdan sonra 14 gun deniyor. 29 aralikta igne oldum. Bati 12 ocak olarak mi dusunmeliyim. 8inde test yapayim diyordum, erken mi olur?

Maşallah bereketli bi ay olmuş daha önce hiç 2. Ye yumurtlama olmuş muydu
Zaten geçen ay başlamıştım ovulasyon testine. Geçen ay Çatlama görünce testi bıraktım belki 2.ye yumurtlama oldu ama benim haberim yok bu ay da yine Çatlama görünce testi bırakmıştım akıntım olmasa şüphelenmezdim

Onu bende anlayamıyorum kazayla hamile kalanlar var benim denemediğim şey kalmadı yok olmuyor. Bilmediğimiz engelleyen bisey mi var diye düşünüp duruyorum

Dayanamadım yaaa bir hafta kala bana hep bir haller oluyor yerimde duramıyorum
Ahhahaha ben de kendimi zor tutuyorum da olsa bile negatif çıkacak sakin ol diyorum kendime hafta sonu regl olmazsam yapcam bata 2-3 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…