Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama donemi cok duzensiz olabilir. Kuzenimin regli bittikten uc gun sonra pik i oluyor mesela. Normal arama bence..
Ben de regl bittikten kısa süre sonra yumurtladım sonra birde 14. Günü yumurtladım silikleşti sonrasında . Bugün yine pike yakındı dalgalanma oluyor demek

Benim küçük 18 mm boyutunda zararsız bir yerde duran kistim varmış o tamamen gitsin diye Dr bir ay doğum kontrol hapı kullan sonra aşılama yapalım ddi aslında adetlerim düzenlidir ve pko da yok şu an kullanıyorum bakalım ise yaramis mi sizinle paylaşırım kızlar

Doğrudur canım bazen kafa kalmıyor unutuyorum bende. Bende de salmislik var bu ay asilamada tutmayınca zaten olmayacak kafasındayım doktora bile gitmek istemiyorum yoruldum çünkü
Saldım ama üzülmüyor muyum çok üzülüyorum tabi ama uğraşmaya halim kalmadı ya gerçekten
Kim bilir belki bebisin bu ay nasip olur canım belli mi olur hem senin bi çocuğun var hamile kalabiliyorsun
Ben bazen hiç yaşayamicakmisim gibi geliyor neyi tutturamiyoruz bi türlü anlamadım bi kere bile olmadı kimyasal bile anlayamıyorum gerçekten kistin olmadığı yerden de yumurta gelişiyor hadi engel oluyor diyelim o da tutmuyor
Hormonlar düzgün hersey düzgün 2 kere rahim filmi çekildim yine bisey yok
Daha ne yapmam gerekiyor anlamadim

Canım basit kistlere yani adetle atılan kistlere doktor doğum kontrol hapı veriyor
İnşallah gider hemen kistin

Bana da haber verir misin canım merak ettim doktorum biraz ilgisiz geldi bana sorularımı çok yanıtlamadı
Tamam canim haber veririm ama bizim durumumuz farklı sana gerçekten iyi gelebilir bence sen dene olmadı doktor değiştirirsin memnun kalmadıysan
Bende pko yok hormonlarimda normal
En son Lh 3.35 Fsh 7.16 cikti e2 31 çıktı
Ben çikolata kistini küçültür mu diye kullanayım dedim doktor da adet düzenlemek için o hap dedi

Arkadaşlar bugün adetimin 10. Günü dünden Berli kahverengi sefaf sünen akıntım var ilk defa böyle oldu ovulasyon testine başlayayım mi yada yumurtlama yakın mi o yüzden mi böyle oldu yada reglim sonu diye mi böyle oluyor ilk defa böyle oldu o yüzden sorman istedim

Bu ay da olmazsa deneyeceğim artık hazır eşim de egitimdeyken inşallah şifa buluruz hepimiz

Ben bu ay sanırım 3 2 3 2 yöntemini deneyeceğim gün aşırı denedim üst üste denedim olmadı sanırım bu ay da 3 232 yapacağım umarım tutar gerçekten çok zor bir süreç

Bu ay da olmazsa deneyeceğim artık hazır eşim de egitimdeyken inşallah şifa buluruz hepimiz
Aynen o yüzden rahat rahat kullanırsın iyi olur bende yine sorucam ama aklımda benimde o 2 aylık görev vardı
Ama inşallah hiç birine gerek kalmaz

Ben az önce ovulasyon testi yaptım sabahki pikten sonra ne var ne yok diye baya silik çıktı test mi bozuktu noldu ki böyle bi anda

Kaset testlerle BATTAN kaç gün önce yapılırsa gebelik varsa çıkar acaba ?
Canım kaset testler için bat gecikirse birkaç gün sonra yapılması kesin sonuç veriyor diye biliyorum. Erken gebelik yapabilirsin bata 4-5 gün kala

Neden cevap yazan yok

Kızlar merhaba ben balık yağı kullanıyorum gebelik planladıgımız için verdi doktorum omepaQ10 30 lu 200 tl sizin kullandıklarınız neler imom duydum çok iyi diyorlar fiyatı daha uygun doktoruma danışacağım hangisi daha iyi kaliteli bilir herhalde,kullanan var mı? Folik asitede başladım foliwell

Ben hamile kaldığımda kist yoktu kuzum şimdi baksana banada engel oluyo oğlum etrafında kardeşi olanları gördükçe kardeş diye tutturuyo agliyo. Bende bazen sorguluyorum tek taraflı küçücük bı kist neden bu kadar engel olur dediğin gibi başka biseyimiz yok hadi bı taraftan tutmuyo diğer taraftan neden tutmuyo anlamış değilim. İnşallah senin bu ay güzel haberini alırız cnm Rabbim bu ay miniğini nasip eder ilk olunca daha başka oluyo tabi ki

Düşün düşün belki stresten geciktiriyoruz, sonra bunu da düşünüyorum streste olsa o kadar ilaç denemesi, aşılama oldu biri de mi tutmaz. Ağustos ayında ilaç kullanıyordum olmazsa diğer ay aşılama demişti doktor. Olmayacağından o kadar emindim ki en saldigim ay o oldu. Hemen adet olsam da aşılama olsam diye düşünüyordum aşılamadan çok ümidim vardı. Sonra adetime 1 2 gün kala eşim göreve gidince o kadar üzüldüm ki aşılama olmayacak diye. Sonuç saldigim ay kafamdan attığım ay bile olmadı
Ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum artık

Sabretmek gerek. Ilk cocugumdan once kontrole gitmistik esimle, doktor sperm sayimizin 0 oldugunu soylemisti, 0. En az 6 ay surecek toparlamasi dedi. Tamamen saldik, inan stres bile yapmadik. Ve 6,5 ay sonra gercektende hamile kaldim Yaptigimiz tek sey iki gunde bir birliktelik, birliktelikten sonra hemen kalkmamak yumurtladigimi sandigimiz zaman bacak dikmek kocam keciboynuzu pekmezi yerdi bide aktif olarak, gayet eglenceli zamanlardi. Allaha cok sukur sonunda bebegimize saglikla kavustuk. Simdi ise bir yildir aktif istiyoruz, ama bir turlu tutmadi (duzenli birliktelik zor cocukla). Yinede stres hic yapmadik. Esime ara ara sakayla karisik ‘kardes gelmezse bi cinli kiz bebisimiz olsun mu’ dedim (evlatlik). Yani kafan rahat olsun. Soylemesi kolay diyebilirsin ama kendimden ornek verdim iste, mumkun. Hem yolculuk daha eglenceli oluyor, hemde uzerimize bos yere baski almiyoruz. Bu arada iki kardesimde ikinciser kez bebis sahibi oldular, bu bile disardan ekstra bi baski saglamadi. Insallah meleginize kavusursunuz ama bu yolculuk eglenceli olsun ki bebis dogdugundada daha rahat daha eglenceli daha ozguvenli birer anne olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…