Ben de regl bittikten kısa süre sonra yumurtladım sonra birde 14. Günü yumurtladım silikleşti sonrasında . Bugün yine pike yakındı dalgalanma oluyor demekyumurtlama donemi cok duzensiz olabilir. Kuzenimin regli bittikten uc gun sonra pik i oluyor mesela. Normal arama bence..
Doğrudur canım bazen kafa kalmıyor unutuyorum bende. Bende de salmislik var bu ay asilamada tutmayınca zaten olmayacak kafasındayım doktora bile gitmek istemiyorum yoruldum çünkü@Emine1990 cnm onunda çikolata kisti vardı Aralık topiginde konuşmuştuk.
Sordum cnm. İstiyosan olur tabi önemli olan çocuk düşüncesine ara vermek dedi yazicakti hatta ben 1 ay daha denicegimi söyledim. Bal propolis polen arı sütü karışımı aldim çünkü bide ovu testi bu ay o şekilde değerlendirdim bı dahaki ay gidip yazdircam. Ama bu ay neden bilmiyorum hiç üstüne düşmedim ilişki konusunda bı salmislik var çünkü bu ay olursa tam oğlum 1. Sınıfa başladığı ay doğacak diye hesap ettiğim için tedirgin oldum çok üstünde durmadim
Canım basit kistlere yani adetle atılan kistlere doktor doğum kontrol hapı veriyorBenim küçük 18 mm boyutunda zararsız bir yerde duran kistim varmış o tamamen gitsin diye Dr bir ay doğum kontrol hapı kullan sonra aşılama yapalım ddi aslında adetlerim düzenlidir ve pko da yok şu an kullanıyorum bakalım ise yaramis mi sizinle paylaşırım kızlar
Tamam canim haber veririm ama bizim durumumuz farklı sana gerçekten iyi gelebilir bence sen dene olmadı doktor değiştirirsin memnun kalmadıysanBana da haber verir misin canım merak ettim doktorum biraz ilgisiz geldi bana sorularımı çok yanıtlamadı
Bu ay da olmazsa deneyeceğim artık hazır eşim de egitimdeyken inşallah şifa buluruz hepimizTamam canim haber veririm ama bizim durumumuz farklı sana gerçekten iyi gelebilir bence sen dene olmadı doktor değiştirirsin memnun kalmadıysan
Bende pko yok hormonlarimda normal
En son Lh 3.35 Fsh 7.16 cikti e2 31 çıktı
Ben çikolata kistini küçültür mu diye kullanayım dedim doktor da adet düzenlemek için o hap dedi
Aynen o yüzden rahat rahat kullanırsın iyi olur bende yine sorucam ama aklımda benimde o 2 aylık görev vardıBu ay da olmazsa deneyeceğim artık hazır eşim de egitimdeyken inşallah şifa buluruz hepimiz
Inşallah canım isteyen herkese nasip olsunAynen o yüzden rahat rahat kullanırsın iyi olur bende yine sorucam ama aklımda benimde o 2 aylık görev vardı
Ama inşallah hiç birine gerek kalmaz
İnşallah canım aminn allah isteyen bakabilecek herkese ararmadan versin inşallahCanımm inşallah pozitifi görürsün, benim 1 gün kaldı sabrediyorum
Canım kaset testler için bat gecikirse birkaç gün sonra yapılması kesin sonuç veriyor diye biliyorum. Erken gebelik yapabilirsin bata 4-5 gün kalaKaset testlerle BATTAN kaç gün önce yapılırsa gebelik varsa çıkar acaba ?
Neden cevap yazan yokArkadaşlar bugün adetimin 10. Günü dünden Berli kahverengi sefaf sünen akıntım var ilk defa böyle oldu ovulasyon testine başlayayım mi yada yumurtlama yakın mi o yüzden mi böyle oldu yada reglim sonu diye mi böyle oluyor ilk defa böyle oldu o yüzden sorman istedim
Bazılarında öyle yumurtlama akıntısı olduğunu duydumNeden cevap yazan yok
Ben hamile kaldığımda kist yoktu kuzum şimdi baksana banada engel oluyo oğlum etrafında kardeşi olanları gördükçe kardeş diye tutturuyo agliyo. Bende bazen sorguluyorum tek taraflı küçücük bı kist neden bu kadar engel olur dediğin gibi başka biseyimiz yok hadi bı taraftan tutmuyo diğer taraftan neden tutmuyo anlamış değilim. İnşallah senin bu ay güzel haberini alırız cnm Rabbim bu ay miniğini nasip eder ilk olunca daha başka oluyo tabi kiDoğrudur canım bazen kafa kalmıyor unutuyorum bende. Bende de salmislik var bu ay asilamada tutmayınca zaten olmayacak kafasındayım doktora bile gitmek istemiyorum yoruldum çünkü
Saldım ama üzülmüyor muyum çok üzülüyorum tabi ama uğraşmaya halim kalmadı ya gerçekten
Kim bilir belki bebisin bu ay nasip olur canım belli mi olurhem senin bi çocuğun var hamile kalabiliyorsun
Ben bazen hiç yaşayamicakmisim gibi geliyor neyi tutturamiyoruz bi türlü anlamadım bi kere bile olmadı kimyasal bile anlayamıyorum gerçekten kistin olmadığı yerden de yumurta gelişiyor hadi engel oluyor diyelim o da tutmuyor
Hormonlar düzgün hersey düzgün 2 kere rahim filmi çekildim yine bisey yok
Daha ne yapmam gerekiyor anlamadim
Düşün düşün belki stresten geciktiriyoruz, sonra bunu da düşünüyorum streste olsa o kadar ilaç denemesi, aşılama oldu biri de mi tutmaz. Ağustos ayında ilaç kullanıyordum olmazsa diğer ay aşılama demişti doktor. Olmayacağından o kadar emindim ki en saldigim ay o oldu. Hemen adet olsam da aşılama olsam diye düşünüyordum aşılamadan çok ümidim vardı. Sonra adetime 1 2 gün kala eşim göreve gidince o kadar üzüldüm ki aşılama olmayacak diye. Sonuç saldigim ay kafamdan attığım ay bile olmadıBen hamile kaldığımda kist yoktu kuzum şimdi baksana banada engel oluyo oğlum etrafında kardeşi olanları gördükçe kardeş diye tutturuyo agliyo. Bende bazen sorguluyorum tek taraflı küçücük bı kist neden bu kadar engel olur dediğin gibi başka biseyimiz yok hadi bı taraftan tutmuyo diğer taraftan neden tutmuyo anlamış değilim. İnşallah senin bu ay güzel haberini alırız cnm Rabbim bu ay miniğini nasip eder ilk olunca daha başka oluyo tabi ki
Bana reglin son damlalari gibi geldi bilemedim canim?Neden cevap yazan yok
Sabretmek gerek. Ilk cocugumdan once kontrole gitmistik esimle, doktor sperm sayimizin 0 oldugunu soylemisti, 0. En az 6 ay surecek toparlamasi dedi. Tamamen saldik, inan stres bile yapmadik. Ve 6,5 ay sonra gercektende hamile kaldimDüşün düşün belki stresten geciktiriyoruz, sonra bunu da düşünüyorum streste olsa o kadar ilaç denemesi, aşılama oldu biri de mi tutmaz. Ağustos ayında ilaç kullanıyordum olmazsa diğer ay aşılama demişti doktor. Olmayacağından o kadar emindim ki en saldigim ay o oldu. Hemen adet olsam da aşılama olsam diye düşünüyordum aşılamadan çok ümidim vardı. Sonra adetime 1 2 gün kala eşim göreve gidince o kadar üzüldüm ki aşılama olmayacak diye. Sonuç saldigim ay kafamdan attığım ay bile olmadı
Ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?