• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg nin üstünden 1 hafta geçti o ağrı bende de olmuştu ilk bikaç gün ama o değil bu başka türlü bi ağrı hatta ağrı gibi bile değil ufak sızılar.Hiçbişeye benzemiyo yumurtlama günüm bugün test yaptım.Ondan heralde
pık olmus canım

Kizlar simdi doktordan geliyorum 2 ay önce gitmiştim bana 3 ay doğum kontrol hapı sonrasındaki 3 ay için de inofolic yazdı bende pco var. Bende doğum kontrol hapı kullanmak istemedim ovulasyon denedim yumurtlama ve catlamayi gördüm. Aslında niyetim progesteron baktırmak ve hormonlarıma tekrar bi baktirmakti. Ama progesteron testini gereksiz buldu yapmadi hormon testine de adetken gel dedi bu hormonlarla zaten gebe kalamazsin once dogum kontrol hapi kullanman lazim dedi. 2 ay onceki hormon testimi yukledim ben anlamadim benim sorunum yumurtlama degil mi yani yumurtluyo olsam da bu hormonlarla gebe kalamazmiyim
Lh ve estradiol yüksek onun için dedi herhalde bugün tekrar mı yaptırdın kan testini? Pco olduğun için belki doğum kontrol hapı kullan demiştir adetlerin düzenli mi düzensiz mi?

Dün yaptık bugün de yaparız yarın da yapalım mı.Biz anca geceden geceye yapabiliyoruz geç saatlere kadar çalıştığımız için :/
bizde aynı canım, benımde pık tam goremedım dun ıkıncı cızgı kırmızıydı ama cok kopkoyu degıldı. dun oncekı gun degerlendırdık bugun ara yarın degerlendırız bakalıım

olabılır bat baya gecmıs 12 gun. yarında boyle cıkarsa kan verın bence
kan vermem mumkun degil yurtdisinda farkli isliyor sistem, testler daha belirgin pozitif olunca doktorumu arayip randevu alirim. Kontrolde ultrason yapar, bakarlar kan alirlar filan..ama buda en erken 1,5/2 hafta filan surer sanirim.

kan vermem mumkun degil yurtdisinda farkli isliyor sistem, testler daha belirgin pozitif olunca doktorumu arayip randevu alirim. Kontrolde ultrason yapar, bakarlar kan alirlar filan..ama buda en erken 1,5/2 hafta filan surer sanirim.
ooo ne zormus bıızm burası cennet desene.
ozaman test ıle takıp edeceksın koyulaşırsa kan ve doktor kontrolu olur. ay ınsallaahhh guzel haberlerı alırsın

bizde aynı canım, benımde pık tam goremedım dun ıkıncı cızgı kırmızıydı ama cok kopkoyu degıldı. dun oncekı gun degerlendırdık bugun ara yarın degerlendırız bakalıım
Biz panik yaptık hsg ağrılarım geçti 1+1 yaptık ama son günleri zincirleme yaptık.2-3-4 devam pik geçsin 1-2 gün daha maraton sonra salıcaz birbirimizi hatta yatak ayırmayı düşünüyorum o kadar şiştim 😅

ınsallaaahh hepımız verelım ya bebıslerımıze kavusalım
Insallah canim! Bu yolda sabretmek bile cok guzel bence..bir senedir bekliyoruz ve insallah bekledigimiz haberi alacagiz.

Biraz tedirginliklerim var yasim itibariyle (37), ve asisiz olmamla alakali, ama Allah buyuk. Atarim uzerimden bi sure sonra bu tedirginlikleride. Yeter ki saglikla yerlessin, saglikla buyusun, saglikla kavusayim ona. Hepimizde insallah hepimizde!

Biz panik yaptık hsg ağrılarım geçti 1+1 yaptık ama son günleri zincirleme yaptık.2-3-4 devam pik geçsin 1-2 gün daha maraton sonra salıcaz birbirimizi hatta yatak ayırmayı düşünüyorum o kadar şiştim 😅
sperm sorunu yoksa her gun bıle olabılır canım ya, bızım bıraz hareket sorunu var o yuzden ben bır gun beklıorum yoksa hergun denerız valla olana kadar :) insan tabı bır sure sonra şişiyor haklısın, bnde yaırn ve ertesı gunu de degerlendırıp kapatcam bu ayı artık bat 15ocak

insallah tutar! ama sperm kalitesini yuksek tutmak icin iki gunde bir diyor uzmanlar. kulak ardi etme derim tatlim. Bol sans!!

Insallah canim! Bu yolda sabretmek bile cok guzel bence..bir senedir bekliyoruz ve insallah bekledigimiz haberi alacagiz.

Biraz tedirginliklerim var yasim itibariyle (37), ve asisiz olmamla alakali, ama Allah buyuk. Atarim uzerimden bi sure sonra bu tedirginlikleride. Yeter ki saglikla yerlessin, saglikla buyusun, saglikla kavusayim ona. Hepimizde insallah hepimizde!
kesınlıkle, bıızmde ıkı seneyı gectı.
hıc tedırgn olma 42 yasında bile doğal gebe kalanlar oluyor, yasın cok da ust degıl.
ınsallaahhh saglıkla gelsın guzellerımız

sperm sorunu yoksa her gun bıle olabılır canım ya, bızım bıraz hareket sorunu var o yuzden ben bır gun beklıorum yoksa hergun denerız valla olana kadar :) insan tabı bır sure sonra şişiyor haklısın, bnde yaırn ve ertesı gunu de degerlendırıp kapatcam bu ayı artık bat 15ocak
sperm sorunu olmasa bile, daha kaliteli dinlenmis olmasi onemliymis..diye biliyorum. Ilk bebegimiz 2 gunde 1 ile oldu cok sukur..ne kur, ne ovu testi, ne baska bisey.

insallah tutar! ama sperm kalitesini yuksek tutmak icin iki gunde bir diyor uzmanlar. kulak ardi etme derim tatlim. Bol sans!!
aynen canım aslında ıkı gun olsa daha da guzel olur , bende korkuyorum kacırırım dıye :) bır spermcık yaa ıhtıyacımız olan ınsallahhh gelır bulusurlar artık

sperm sorunu olmasa bile, daha kaliteli dinlenmis olmasi onemliymis..diye biliyorum. Ilk bebegimiz 2 gunde 1 ile oldu cok sukur..ne kur, ne ovu testi, ne baska bisey.
masallaahh Allah bagıslasın, kesınlıkle bızde asılama denerken ıkı gun perhızde hız ve sayımız daha guzeldı

Back