- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Canım belki de sen de benim gibi 2 kere yumurtlamışsındır benim bat oyüzden 8 gün sarktı kırmızılar gelene kadar umudunu kesmeSon 2-3 aydır ovü yapmıyorum canım doktor her şey yolunda regl düzenli gerek yok stresin artıyor demişti bi de eşimde sperm sorunu çıkınca saldım.. ama her ay döngüm 27-28 ve 14-15 de yumurtlarım 6 ay düzenli takip ettim hiç şaşmadı. Bu ay da yine 14. Gün hissettim yumurtlamayı tek acaba mı dediğim 21. Günde de yumurtlama gibi sancı çektim tek taraf aynı çatlama gibiydi bi ihtimal acaba 1 hafta geç yumurtlamış olabilir miyim diye düşünmüyor değilim ama ayda iki kez aynı sancılar da bilemiyorum ki
Canım arı sütünün soğuk zinciri bozulunca işe yaramıyormuş hangi markayı kullandın buna dikkat ettin mi. Eğriçayırı çok övüyorlar soğuk zincirlede gönderim yapıyorlarmış ben onu denemeyi düşünüyorumBen varım
Asilamadan önce 1 2 ay sadece arı sütü kullandım
Aşılama olacağım ayda 20 25 gün kadar arı sürü polen propolis karışımı kullandık eşimle
Ama sonuç negatif oldu
Saraçoğlundan görmüştüm ben de orada baya açıklaması var, sonra çok popüler oldu zaten, bekarken reglnin 3.günü içmeye başlayıp 15 gün içmiştim, birkaç ay devam etmiştim, doğum kontrol hapı olmadan regl olamıyordum o zamanlar, adetlerim 30-40 günde olmaya başlamıştı, yakın zamanda içtiğimde bu sefer regl ye yakın içtim içince zaten regl olmaya başlamıştım.Tam olarak nasıl uygulanıyor bu kür..Duydum ama içemem midem bulanır diye yapmadım..Neye faydası varmış bu soğan suyunun ?
Alla alla emine arkadasimiz da kullanmıştı ama cnm onunda kistleri hapla küçülmüş onunki kendini yenilemisti. Bide sen smdi ztn mecbur 2 ay ara vereceksin bence kullan cnm her doktorun görüşü başka oluyo çünkü çevremde de o şekilde hamile kalanı gördüm doğum kontrol hapı kısa süreli kullanımda bence kadında ki düzeni yoluna sokuyo başka bı doktora daha danış bence. Hatta emine nin kullandigi hapı olmayı düşünüyorum benAnnesiyim123 canım nasılsın ben az önce doktordan geldim dogum kontrol hapinida sordum tekrardan. İlk sorduğumda baya kalabalıktı tam anlamadı doktor sanırım şimdi bana kullanmayalım gebeliği daha da geciktirirsin, o adet düzenlemek için sen gebe kalamıyorsun onla ilgili tedavi uygulanır dedi
Bir de küçültmez kisti daha da geciktirirsin dedi
Tam olarak nasıl uygulanıyor bu kür..Duydum ama içemem midem bulanır diye yapmadım..Neye faydası varmış bu soğan suyunun ?
Bilmiyorum ki bebeğim sende var mı güzel haberler pekiCanım belki de sen de benim gibi 2 kere yumurtlamışsındır benim bat oyüzden 8 gün sarktı kırmızılar gelene kadar umudunu kesme
Ben her ay o sanciyi yaşıyorum rahmim parcalaniyo sanıyorum gaz sancısı mide bulantısı mide agrisi baş ağrısı kasıklarımdan bacaklarıma inen bı ağrı inliyorum resmen kadınların işi çok zor Rabbim yardimcimiz olsun hamile kalsakta bı ara versek su adete bide ben 24 günde bir oluyorum ölüm gibi benim için adet olmakadet oldun mu canım son durum ne . dün benim lekelenme sabaha karşı bi yoğunlaştı yok böyle şiddetli ağrı bayılacam sandım yürüyemedim. en son böyle ağrı bekarken 4 5 yıl önce olmuştu .mide bulantısı tansiyon düşmesi göz kararması karın ağrısı ne ararsan . 4 de bi kalktım 7 gibi azaldı sıcak su torması çok iyi geldi
Kızlar atmıştım size testimi tertemizdi gerçekten mesajda ekli bakın yukarda, kenarda duruyordu şimdi çöpe atayım derken aldım böyle bişi görüyorum sararmış da hafif kuruma çizgisi dedikleri böyle bişey mi? Laboquickte böyle şeyler oluyo mu daha önce miratech kasette başıma gelmişti çünkü ondan umutlanmadım ama ne zaman oldu bu çizgi bilmiyorum görüyo musunuz siz de çizgiyi
Kızlar günaydın
2 gün geciktim en kötü dün olurum diyodum hala regl belirtim yok test de yaptım ama yine negatif kafayı yicem gerçekten madem negatif bari regl olsam bu süreçte umutlanıp tek çizgi görmek bi de regl olamamak beni mahvediyor sinir ediyor ya!
Bende bu ay o markayı aldım adetimin ilk gununden kullanmaya başladım şuan yumurtlama dönemim yeni geçti İnşallah faydası olurCanım arı sütünün soğuk zinciri bozulunca işe yaramıyormuş hangi markayı kullandın buna dikkat ettin mi. Eğriçayırı çok övüyorlar soğuk zincirlede gönderim yapıyorlarmış ben onu denemeyi düşünüyorum
Mantıklı bir soru .ben de merak ediyorum . Bir de yeme içme de nelere dikkat ediyorsunuz . Fazla kilonuz vs var mı ? Ben 65 kg biraz çekiniyorum açıkçası hamile kalırsam bu kiloyla diyebizlerin hamile kalmaya çalıştığı bu dönemde gün içerisinde nelere dikkat ediyorsunuz mesela eğilme kalkma merdiven çıkma acaba önemli midir arkadaşlar yoksa çokmu abartıyorum tedirginim
Böyle şeylere dikkat etmeye hiç gerek yok. En önemlisi sağlıklı beslenme, hazır gidalardan, kofeinden, sigara, alkol, ilaçlardan uzak durmak. Ek olarak vitamin takviyesi yapilabilinir.bizlerin hamile kalmaya çalıştığı bu dönemde gün içerisinde nelere dikkat ediyorsunuz mesela eğilme kalkma merdiven çıkma acaba önemli midir arkadaşlar yoksa çokmu abartıyorum tedirginim
normalde bende ilk gün bir kaç saat karın ağrısı olur diğer günler rahat geçer .. binde bir tansiyon düşüklüğü yürüyememe göz kararması olur . gerçekten çok zor . ağrı kesici almaktan yana değilim zorda kalmadıkça . sıcak su torbasına devamBen her ay o sanciyi yaşıyorum rahmim parcalaniyo sanıyorum gaz sancısı mide bulantısı mide agrisi baş ağrısı kasıklarımdan bacaklarıma inen bı ağrı inliyorum resmen kadınların işi çok zor Rabbim yardimcimiz olsun hamile kalsakta bı ara versek su adete bide ben 24 günde bir oluyorum ölüm gibi benim için adet olmak
canım o dollenme durumuna baglı bazı ınsanlarda 3 gun once bıle pozıtıf cıkabılıyor, gec dollenme olur ıse adet gecıkınce cıkıyorKaset testlerle BATTAN kaç gün önce yapılırsa gebelik varsa çıkar acaba ?
Bazi gebelerde gebelik testleri çok geç çift cizgi gösteriyor, hamileliğin ileriki haftalarında falan. veya kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz, çünkü dünki testiniz daha netti.Kızlar
Ay bana bi bakın nolur kafayı yicem
Dün sabah yaptım attım buraya temiz sonradan çıkmıştı bi çoook silik çizgi
Bu sabah yaptım yine temiz bakar mısınız yine sonradan bişi belirmiş? Bu ne ben anlamadım ya şaka gibi eskiden böyle kuruma çizgis bile görmezdim kuruma mı hakkaten bu böyle şeyler olunca umutlanasım geliyo lütfen umutlarımı söndürünyoksa yıkım daha fazla oluyo gecikmemin 3. Günü
Ben de bu ay hsg çektirdim ve dün yumurtlama günümdü, benzer şeyleri ben de ilk defa dün hissettim. Kasıklarımda da ek olarak bir şeyler hissettim, enfeksiyon olabilir diye korktum ama geçti elhamdulillah. Ve sanki çok spor yapmışım da karnım ondan ağrıyor gibiydi.Hsg çektiren arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Yumurtlama dönemimdeyim karnımda bi ağrı var ama başka bi yerde yani yumurtlama ağrısı gibi değil daha ortalarda kasık da değil bi tık üstünde bi yerde batmalar var başına böyle bişey gelen oldu mu
ari sutu derken? nasil bisey o canim?Benim bata 7 gün var. Bu ay da olmazsa sadece arı sütü kullanmak istiyorum. Kullanan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?