- 8 Kasım 2019
- 20.679
- 36.384
- 598
- Konu Sahibi Benben1212
Canımm bu son klomen olsun inşallahhHastalandm yarin hastane yolu war ucuncu klomene baslcm bakalm hayirlisi![]()

Bende bugün test yaptım tertemiz negatif gördüm moraller bozuldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm bu son klomen olsun inşallahhHastalandm yarin hastane yolu war ucuncu klomene baslcm bakalm hayirlisi![]()
14ncu gunu tekrarla testi insallah cikarCanımm bu son klomen olsun inşallahh
Bende bugün test yaptım tertemiz negatif gördüm moraller bozuldu![]()
Canım bu sabah tekrarladım 13. Günümde çok çok silik çıktı. Bakalım yarın tekrar yapıcam14ncu gunu tekrarla testi insallah cikar![]()
Ay hade insallah bebegin senledir ❤❤Canım bu sabah tekrarladım 13. Günümde çok çok silik çıktı. Bakalım yarın tekrar yapıcam![]()
İnşallah kuzumm. Sen doktoruna bide femarayımı sorsaydın acaba. Femara daha etkili sanki klomenden canımAy hade insallah bebegin senledir ❤❤![]()
Bnmki tup bebek onerdi esimle beraber once dogal yollari denemek istiyoruz dedik doktorumu degistirebilirim bu ayda olmazsaİnşallah kuzumm. Sen doktoruna bide femarayımı sorsaydın acaba. Femara daha etkili sanki klomenden canım
Memnun değilsen değiştir kuzum. Ama bi femarayıde bir ay denesen derim benBnmki tup bebek onerdi esimle beraber once dogal yollari denemek istiyoruz dedik doktorumu degistirebilirim bu ayda olmazsa
Yaptin mi testMemnun değilsen değiştir kuzum. Ama bi femarayıde bir ay denesen derim ben
Yaptım canım ama gözle görülür bir koyulaşma pek yok hala hayaletYaptin mi test
Bende hayalet bile cikmadi iki gun sonra tekrarla her yaptim da bembeyaz negatif ben isiga tutuyordm hayalet cizgi warmidir diyeYaptım canım ama gözle görülür bir koyulaşma pek yok hala hayalet![]()
Valla bende öyle canımm. Sinir oldum artık yapmıcamBende hayalet bile cikmadi iki gun sonra tekrarla her yaptim da bembeyaz negatif ben isiga tutuyordm hayalet cizgi warmidir diye![]()
Akişina birak sitres yapma ❤Valla bende öyle canımm. Sinir oldum artık yapmıcam
Öyle yapıcam kuzu cumaya kadar beklicem olmazsam kan vericemAkişina birak sitres yapma ❤
Aynn hayirlisiiiÖyle yapıcam kuzu cumaya kadar beklicem olmazsam kan vericem
NÖyle yapıcam kuzu cumaya kadar beklicem olmazsam kan vericem
Ne durumdasin canim ?Öyle yapıcam kuzu cumaya kadar beklicem olmazsam kan vericem
Canım testlerimde çok hayali çizgiler oluyor koyulaşmıyor bir türlü 15. Günümdeyim hala regli olmadım. Yarına kadar olmazsam kan vericemNe durumdasin canim ?
İnsallah olmazsin bu gun mubarek gun birbirimize dua edelimmCanım testlerimde çok hayali çizgiler oluyor koyulaşmıyor bir türlü 15. Günümdeyim hala regli olmadım. Yarına kadar olmazsam kan vericem![]()
InsAllah hayirli sonuc alirsin canim ☺ bende bu ay klomen kullancaktim ama gitmedim doktora yasim kücük oldugu icin biraz ertelemek istiyorum dogal yollarla denemeek istiyorum bir sure sonra kararim degisirmi emin degilimCanım testlerimde çok hayali çizgiler oluyor koyulaşmıyor bir türlü 15. Günümdeyim hala regli olmadım. Yarına kadar olmazsam kan vericem![]()
Ay inşallah kuzummm inşallahh. Edicem hepiniz duamdasınızz bu geceİnsallah olmazsin bu gun mubarek gun birbirimize dua edelimm
Kaç yaşındaydın kuzummInsAllah hayirli sonuc alirsin canim ☺ bende bu ay klomen kullancaktim ama gitmedim doktora yasim kücük oldugu icin biraz ertelemek istiyorum dogal yollarla denemeek istiyorum bir sure sonra kararim degisirmi emin degilim![]()