- Konu Sahibi Benben1212
Inşallah diğer ay hayırlı sonuçlar alırız hepimiz umut hep var ne kadar zor olsa daBenimde yarın günüm:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah diğer ay hayırlı sonuçlar alırız hepimiz umut hep var ne kadar zor olsa daBenimde yarın günüm:)
Geçen Pazartesi gittim bakalım bugün de evin orda bi daha tahlil yaptırıcam sonucunu söylicem ona göre gideceğimTahmin yürüttüm sadece doktorun sana soyler zaten kac haftalik olduğunu p.tesi gunu mu gidicn:)
Kesinlikle elbet birgun birbirimize bizde güzel haberi vericezInşallah diğer ay hayırlı sonuçlar alırız hepimiz umut hep var ne kadar zor olsa da![]()
Hade bakalım hayırlısı rabbimdenGeçen Pazartesi gittim bakalım bugün de evin orda bi daha tahlil yaptırıcam sonucunu söylicem ona göre gideceğim
Amin inşallah en yakın zamanda nasip olur hayirlisylaKesinlikle elbet birgun birbirimize bizde güzel haberi vericez
Amin inşaallahHade bakalım hayırlısı rabbimden
Ben de 3.gün bugün gittim tekrar klomen kullanicam geçen ay denedik olmadı bakalm hayırlısıInşallah ya hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim bende bugün adet olsun cuma gunu gidicem doktoruma 3. Günü gel dedi
Özel olmazsa 3. Gün gidince karından ultrasonla mi baktı yoksa vajinal ultrason mu yaptıBen de 3.gün bugün gittim tekrar klomen kullanicam geçen ay denedik olmadı bakalm hayırlısı
Ben her gittim de altan muayne ediyor hic karnimdan bakmadiÖzel olmazsa 3. Gün gidince karından ultrasonla mi baktı yoksa vajinal ultrason mu yaptı
Canim sen adet olacagin gunlerde beyaz akintin oluyor muydu benim bugun adet gunumdu olmadm akintim warÖzel olmazsa 3. Gün gidince karından ultrasonla mi baktı yoksa vajinal ultrason mu yaptı
Evet bana da öyle söyledi gebelik oluşana kadar alttan bakıcaz dedi ama adetliyken nasıl olacak bilemedimBen her gittim de altan muayne ediyor hic karnimdan bakmadi
Evet canım son bi hafta hep akintim oldu hatta biraz da o yuzden umutlandım ama malesef adet oldumCanim sen adet olacagin gunlerde beyaz akintin oluyor muydu benim bugun adet gunumdu olmadm akintim war
Adetliyken de altan bakiyo walla:)Evet bana da öyle söyledi gebelik oluşana kadar alttan bakıcaz dedi ama adetliyken nasıl olacak bilemedim
İyi bari bnde umutlanmiyim boşa :)Evet canım son bi hafta hep akintim oldu hatta biraz da o yuzden umutlandım ama malesef adet oldum
Benim doktorum hep alttan bakıyorÖzel olmazsa 3. Gün gidince karından ultrasonla mi baktı yoksa vajinal ultrason mu yaptı
Benim de öyleBen her gittim de altan muayne ediyor hic karnimdan bakmadi
Adetliyken rahmi yumurtalıkları daha iyi görüyorlarEvet bana da öyle söyledi gebelik oluşana kadar alttan bakıcaz dedi ama adetliyken nasıl olacak bilemedim
Umut Allahtan belki de sende farklı olurİyi bari bnde umutlanmiyim boşa :)
Hadi yaAdetliyken de altan bakiyo walla:)
Benim ki de öyle ama adetliyken ilk defa gidiyorumBenim doktorum hep alttan bakıyor