• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

İnsallah ya bu arada bende hastalandm bugun pazar gunune denk geliyo 3ncu gunum 4ncu gun gitsem tedavi baslatilmi acaba hep ucuncu gun gittim doktoru aradim izinliydi bugn
Ben bugün gittim 3. Gündü ilaca yine 5. Gün başlıycaz dedi farklı olarak polip gibi bişey gördüm rahim de dedi ilaç sonuç vermezse hsg çekip rahime detaylı bakalım dedi

Ben bugün gittim 3. Gündü ilaca yine 5. Gün başlıycaz dedi farklı olarak polip gibi bişey gördüm rahim de dedi ilaç sonuç vermezse hsg çekip rahime detaylı bakalım dedi
Tedaviye baslamadan flim cekseydin keske tikaniklik warsa verdikleri ilacla aciliyo vakit kaybi olmazdi

Tedaviye baslamadan flim cekseydin keske tikaniklik warsa verdikleri ilacla aciliyo vakit kaybi olmazdi
Ama bana dedi ki bi sıkıntı yok görünüyo beklemek istemiyorsan klomen ve iğneyle başlayalım dedi umutlandım bende simdi de gelmiş polip var gibi problem var gibi diyo moralim bozuldu

Ama bana dedi ki bi sıkıntı yok görünüyo beklemek istemiyorsan klomen ve iğneyle başlayalım dedi umutlandım bende simdi de gelmiş polip var gibi problem var gibi diyo moralim bozuldu
Sikinti olup olmadini altan muayne ederek bisey diyemez flim de cikiyor tikaniklkk warsa tuplerde falan ben tedaviye baslamadan flim cektirdim butun kanlari verdim esimde tahlil verdi hepsi temiz cikti sadece pko war suan tedavi goruyorum

Back
X