- 18 Aralık 2020
- 166
- 51
- 13
- 25
- Konu Sahibi Benben1212
21Ay inşallah kuzummm inşallahh. Edicem hepiniz duamdasınızz bu gece
Kaç yaşındaydın kuzumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21Ay inşallah kuzummm inşallahh. Edicem hepiniz duamdasınızz bu gece
Kaç yaşındaydın kuzumm![]()
Biraz dene canım o zaman kendin, bende 2 ay sonra 26 olcam artık. 3. Klomen e başlıcam. Sanırımda son olucak heralde. Ama bu sefer doktorumu değiştiricem inşallah hayırlısı olur
Bende oyle dusunuyorum yumurta tembelligi disinda bir problemim yok umarim zamanla oda duzelir ☺Biraz dene canım o zaman kendin, bende 2 ay sonra 26 olcam artık. 3. Klomen e başlıcam. Sanırımda son olucak heralde. Ama bu sefer doktorumu değiştiricem inşallah hayırlısı olur![]()
InsAllah olumlu ve son olurBiraz dene canım o zaman kendin, bende 2 ay sonra 26 olcam artık. 3. Klomen e başlıcam. Sanırımda son olucak heralde. Ama bu sefer doktorumu değiştiricem inşallah hayırlısı olur![]()
Canım kürler dene. Sağlıklı beslen. Egzersiz yap. Bol su tüket. Hepsi yumurtlamaya çok iyi geliyor inşallah gerek kalmadan gelir miniğinBende oyle dusunuyorum yumurta tembelligi disinda bir problemim yok umarim zamanla oda duzelir ☺
Naptn cnm kan verdin miCanım kürler dene. Sağlıklı beslen. Egzersiz yap. Bol su tüket. Hepsi yumurtlamaya çok iyi geliyor inşallah gerek kalmadan gelir miniğin![]()
Canım verdim ama birçok şeye baktırdım. O yüzden 3 günü bulur çıkması dediNaptn cnm kan verdin mi
Gelde bekleCanım verdim ama birçok şeye baktırdım. O yüzden 3 günü bulur çıkması dedi![]()
Canımm sonuc cıktı megatif malesef testlerin azizliğine uğradımGelde bekle![]()
Saglkk olsn gelecek aya odaklanalimCanımm sonuc cıktı megatif malesef testlerin azizliğine uğradım![]()
Evet kuzu biran önce regli gelse de başlasam. Ya kist falan olmamıştır değilmi 16. Günüm bugünSaglkk olsn gelecek aya odaklanalim![]()
Tam adet gununde olursun gecikirse de 1 2 gn gecikir bende kist olustu ama adetim tam gun geldiEvet kuzu biran önce regli gelse de başlasam. Ya kist falan olmamıştır değilmi 16. Günüm bugün
Kist oluşunca sonraki ayın tedavisini etkiliyormu canım. Bi ayım boş olcak diye ödüm kopuyoTam adet gununde olursun gecikirse de 1 2 gn gecikir bende kist olustu ama adetim tam gun geldi
Bnmki dewam ediyor fazla buyumediyse dewam ama ilaci dusurdu gunde 2 aliyormKist oluşunca sonraki ayın tedavisini etkiliyormu canım. Bi ayım boş olcak diye ödüm kopuyo![]()
Anladım canım iyi beklememiş o yok olana kadarrBnmki dewam ediyor fazla buyumediyse dewam ama ilaci dusurdu gunde 2 aliyorm