- 4 Ocak 2021
- 215
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Benben1212
-
MalesefHadi ya
Ay ne kadar zor dimi yaMalesefinsan alisiyor zamanla ilk altan muayne oldum da okadar cok utanmistim ki ☺
İnsallah ya bu arada bende hastalandm bugun pazar gunune denk geliyo 3ncu gunum 4ncu gun gitsem tedavi baslatilmi acaba hep ucuncu gun gittim doktoru aradim izinliydi bugnAy ne kadar zor dimi yainşallah çektiklerimiz güzel bi mutlulukla sonlanır
Ben bugün gittim 3. Gündü ilaca yine 5. Gün başlıycaz dedi farklı olarak polip gibi bişey gördüm rahim de dedi ilaç sonuç vermezse hsg çekip rahime detaylı bakalım dediİnsallah ya bu arada bende hastalandm bugun pazar gunune denk geliyo 3ncu gunum 4ncu gun gitsem tedavi baslatilmi acaba hep ucuncu gun gittim doktoru aradim izinliydi bugn
Tedaviye baslamadan flim cekseydin keske tikaniklik warsa verdikleri ilacla aciliyo vakit kaybi olmazdiBen bugün gittim 3. Gündü ilaca yine 5. Gün başlıycaz dedi farklı olarak polip gibi bişey gördüm rahim de dedi ilaç sonuç vermezse hsg çekip rahime detaylı bakalım dedi
Ama bana dedi ki bi sıkıntı yok görünüyo beklemek istemiyorsan klomen ve iğneyle başlayalım dedi umutlandım bende simdi de gelmiş polip var gibi problem var gibi diyo moralim bozulduTedaviye baslamadan flim cekseydin keske tikaniklik warsa verdikleri ilacla aciliyo vakit kaybi olmazdi
Sikinti olup olmadini altan muayne ederek bisey diyemez flim de cikiyor tikaniklkk warsa tuplerde falan ben tedaviye baslamadan flim cektirdim butun kanlari verdim esimde tahlil verdi hepsi temiz cikti sadece pko war suan tedavi goruyorumAma bana dedi ki bi sıkıntı yok görünüyo beklemek istemiyorsan klomen ve iğneyle başlayalım dedi umutlandım bende simdi de gelmiş polip var gibi problem var gibi diyo moralim bozuldu
Senin icin diyorum zaman cok onemli bizim icinAma bana dedi ki bi sıkıntı yok görünüyo beklemek istemiyorsan klomen ve iğneyle başlayalım dedi umutlandım bende simdi de gelmiş polip var gibi problem var gibi diyo moralim bozuldu
Bu ay da ilaca devam edeyim de olmaz sa doktoru değiştirmeyi düşünüyorum vakit kaybı gibi gelmeye başladıSenin icin diyorum zaman cok onemli bizim icin
Aynen insallah bu son ilaclar olurBu ay da ilaca devam edeyim de olmaz sa doktoru değiştirmeyi düşünüyorum vakit kaybı gibi gelmeye başladı
Inşallah ya hepimiz birbirimize dua edelimAynen insallah bu son ilaclar olur
Ayni tedaviye devam sen ne yaptin hastaneye gittin miKızlar durumunuz nedir
Kacinci gunundesn seni merak ettim:)O çatladığına dair bir belirti. Ama gelmeyedebilir canım. Benim geçen ay gelmemişti kontrolde çatlamıştı. By ayda gelmedi
12. Güne giriş yaptım canım belim ağrıyor ama yarın test yapmaya başlasammı diyorum gelmesse adetKacinci gunundesn seni merak ettim:)
Tam 14 gununde yap warsa kesin cikiyor zaten ☺☺12. Güne giriş yaptım canım belim ağrıyor ama yarın test yapmaya başlasammı diyorum gelmesse adet
Canım yaa ben dayanamıcam sanki bugün 4 5 tane alıyım diyorum takip edeyim 14. Güne kadarTam 14 gununde yap warsa kesin cikiyor zaten ☺☺
Gittim kan verdim cuma günü çarşama da ultrasonla bakacak galiba şimdilik bi sıkıntı yok çok şükürAyni tedaviye devam sen ne yaptin hastaneye gittin mi
Hastalandm yarin hastane yolu war ucuncu klomene baslcm bakalm hayirlisiCanım yaa ben dayanamıcam sanki bugün 4 5 tane alıyım diyorum takip edeyim 14. Güne kadarSen nabıyosun canım ne durumdasın
Cok sukur cnmGittim kan verdim cuma günü çarşama da ultrasonla bakacak galiba şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?