- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.781
Bu akşam kuymak yedik. Yanına salatalık, zeytin, çay. Bugün de doyduk çok şükür. Böyle az yiyince meyveye de yer kalıyor.
Kirmjzi et cnm esim tavuk sevmiyo maluj kirmizi ette her daim alinmiyor guzel olsun diye danistimNe zaman öneri istedin canım?
Ben göremedim. Gözümden mi kaçtı acaba?
Ne eti? Tavuk eti ise ocakta pişirmeye gerek yok ama kırmızı et ise onu bilemeyeceğim.
Ben genelde kâğıtta pişiriyorum.
Fırın torbası ile alakalı diğer arkadaşlar belki bilgi sahibidir.
Vayyy ne kuymagi?
Nerelisin kız?
Muhlama yidiniz yaniMısır unu, tereyağı, kurut(bazı yörelerde keş derler) ile yapılan kuymak. Trabzon. Sen nerelisin.
Kirmjzi et cnm esim tavuk sevmiyo maluj kirmizi ette her daim alinmiyor guzel olsun diye danistim
Eline sağlık canımBende kıyma ve patates yaptım fırına verdim yanına pilav salata ayran
Teşekkürler canımEline sağlık canım
Afiyet olsun.
Sonda 01 olduğuna göre Adanalıyız galiba.Teşekkürler canım
Muhlama yidiniz yani
Şaka şaka kız afiyet olsun..
Ben karslıyım, bizde de kaymak kuymagi yapılır ama üniversiteyi trabzonda okuduğum için muhlamayı da cok severim.
Hemşeri sayılırız kız.
Zaten rizeli komşumuz yapardıMuhlama değil kuymak. Muhlama Rizelilerin yaptığına deniyor. Onlar çok az un bolca peynir koyarlar. Benim yaptığıma muhlama dersem çok kızarlar .
Kaymak kuymağı nasıl oluyor hemşerim
Evet AdanalıyıkSonda 01 olduğuna göre Adanalıyız galiba.
Zaten rizeli komşumuz yapardı
Kaymak unla kavrulur ama sürekli karıştırılır. Son aşamada bütün yağı üzerine çıkar. Da ben yapamam. Çok güzel yerim sadece
Kuymak (Kars Yöresi) - Nefis Yemek Tarifleri
Kuymak (Kars Yöresi) Tarifi nasıl yapılır? Kuymak (Kars Yöresi) Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.google.com
Benim için hiç fark etmez. Ikisini de götürürüm..Bunu mısır unuyla yap kaymağı daha az koy al sana Trabzon kuymağı
90 modelim ben 7 bucuk yillik evliyimSen kaç doğumlusun?
Kaç senelik evlisin?
Rabbim nice nice 7,5 seneler,90 modelim ben 7 bucuk yillik evliyim
Çok güzel yalnız değilim ☺
Amiiin canim cumlemizin yok kiz bence kardasin bende bi cocuk var sende 2Rabbim nice nice 7,5 seneler,
mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Her halükarda zarardayım