Ocağınıza Düştüm 😋

Kızlar saat 4 te geldim hastaneden eve. Başım çatlıyordu.
yapa yapa makarna yaptım.
Bir de çocuklara sebze çorbası yaptım saat sekizden sonra.

Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah
Kızlar grip oldular.
Dün hastaneye götürdüm ikisini de.
Büyük kızımın yüzünde bir şeyler çıkmıştı. Cildiyeye götürdüm..
Ben de dahiliyeye göründüm. Tahlil verdim. Rutin kontrol için.
Bayağı yoruldum yani.
Kmsl Hnd Kmsl Hnd şimdi gördüm mesajını.

Kızlar grip oldular.
Dün hastaneye götürdüm ikisini de.
Büyük kızımın yüzünde bir şeyler çıkmıştı. Cildiyeye götürdüm..
Ben de dahiliyeye göründüm. Tahlil verdim. Rutin kontrol için.
Bayağı yoruldum yani.
Kmsl Hnd Kmsl Hnd şimdi gördüm mesajını.
Canım çok geçmiş olsun,,,, çocuklara ıhlamur yap iyi gelşr👍👍👍

Kizlar muzlu tatli onermenizi rica etmistim muzlu kakolu saray sarmasi yaptim cok guzel oldu esim 3 dilim kizim 1 bucuk dilim yedi
Smdi yarin icin sebzeli etli bi firin yemegi istiyorum ama ne yapsam acep sabah alisverise cikicam gelip yaparm sonra ona gore alacaklarmi alirim firin posetnde mi yoksa kagitta mi daha guzel olur eti onceden bi ocakta pisirmeli miyim

Kizlar muzlu tatli onermenizi rica etmistim muzlu kakolu saray sarmasi yaptim cok guzel oldu esim 3 dilim kizim 1 bucuk dilim yedi
Smdi yarin icin sebzeli etli bi firin yemegi istiyorum ama ne yapsam acep sabah alisverise cikicam gelip yaparm sonra ona gore alacaklarmi alirim firin posetnde mi yoksa kagitta mi daha guzel olur eti onceden bi ocakta pisirmeli miyim
Afiyet olsun canım geçenlerde bende yapmıştım Saray sarması gerçekten çok hafif ve lezzetli,,, bence fırın poşetinde yapsan etin kurumaz ve lezzetli olur şimdiden afiyet olsun👍👍👍

Ne zaman öneri istedin canım?
Ben göremedim. Gözümden mi kaçtı acaba?

Ne eti? Tavuk eti ise ocakta pişirmeye gerek yok ama kırmızı et ise onu bilemeyeceğim.

Ben genelde kâğıtta pişiriyorum.
Fırın torbası ile alakalı diğer arkadaşlar belki bilgi sahibidir.

Afiyet olsun canım geçenlerde bende yapmıştım Saray sarması gerçekten çok hafif ve lezzetli,,, bence fırın poşetinde yapsan etin kurumaz ve lezzetli olur şimdiden afiyet olsun👍👍👍
Kac gndur ivir zivir dogru dusurt yemek yapmadim dun esim yemedi bu akam kahvaltilik melemendi ysrina artik soyle ozenjp guzel bisey yapmak istiyorum

Evet yaaa birbirlerine bulaştırıyorlar😩😩
Dün kızımı almaya gittim okuldan. Baktım bütün arkadaşlarının burunları akıyor.
Ana sinifinda öğretmen ilgileniyordu, hasta olanlar gelmesin diyordu. Ama şimdi öğretmen dersten geri kalmak istemediği için hasta da olsalar gelsinler diyor.

X