- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.761
Geçmiş olsun canım hayırdır inşallahKızlar saat 4 te geldim hastaneden eve. Başım çatlıyordu.
yapa yapa makarna yaptım.
Bir de çocuklara sebze çorbası yaptım saat sekizden sonra.
Kızlar grip oldular.Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah
Canım çok geçmiş olsun,,,, çocuklara ıhlamur yap iyi gelşrKızlar grip oldular.
Dün hastaneye götürdüm ikisini de.
Büyük kızımın yüzünde bir şeyler çıkmıştı. Cildiyeye götürdüm..
Ben de dahiliyeye göründüm. Tahlil verdim. Rutin kontrol için.
Bayağı yoruldum yani.
Kmsl Hnd şimdi gördüm mesajını.
Sen gec kalmamissjnKız ben 88'liyim. Sekiz sene oldu..
Ben çok geç kalmışım desene
Bir ayın içinde ikinci kez grip oldular. benim de boğazım acıyor.Canım çok geçmiş olsun,,,, çocuklara ıhlamur yap iyi gelşr
Sen kaç doğumlusun?
Afiyet olsun canım geçenlerde bende yapmıştım Saray sarması gerçekten çok hafif ve lezzetli,,, bence fırın poşetinde yapsan etin kurumaz ve lezzetli olur şimdiden afiyet olsunKizlar muzlu tatli onermenizi rica etmistim muzlu kakolu saray sarmasi yaptim cok guzel oldu esim 3 dilim kizim 1 bucuk dilim yedi
Smdi yarin icin sebzeli etli bi firin yemegi istiyorum ama ne yapsam acep sabah alisverise cikicam gelip yaparm sonra ona gore alacaklarmi alirim firin posetnde mi yoksa kagitta mi daha guzel olur eti onceden bi ocakta pisirmeli miyim
Yaaa. Canım benim çocuklar hasta olmasın yaaaaaBir ayın içinde ikinci kez grip oldular. benim de boğazım acıyor.
Nasıl bir virüsse anında hepimiz etkileniyoruz.
Okul başladı ya hastalik mevsimi de açıldı.Yaaa. Canım benim çocuklar hasta olmasın yaaaaa
Evet yaaa birbirlerine bulaştırıyorlarOkul başladı ya hastalik mevsimi de açıldı.
Allah acil sifalar versinBir ayın içinde ikinci kez grip oldular. benim de boğazım acıyor.
Nasıl bir virüsse anında hepimiz etkileniyoruz.
Ne zaman öneri istedin canım?Kizlar muzlu tatli onermenizi rica etmistim muzlu kakolu saray sarmasi yaptim cok guzel oldu esim 3 dilim kizim 1 bucuk dilim yedi
Smdi yarin icin sebzeli etli bi firin yemegi istiyorum ama ne yapsam acep sabah alisverise cikicam gelip yaparm sonra ona gore alacaklarmi alirim firin posetnde mi yoksa kagitta mi daha guzel olur eti onceden bi ocakta pisirmeli miyim
Kac gndur ivir zivir dogru dusurt yemek yapmadim dun esim yemedi bu akam kahvaltilik melemendi ysrina artik soyle ozenjp guzel bisey yapmak istiyorumAfiyet olsun canım geçenlerde bende yapmıştım Saray sarması gerçekten çok hafif ve lezzetli,,, bence fırın poşetinde yapsan etin kurumaz ve lezzetli olur şimdiden afiyet olsun
Dün kızımı almaya gittim okuldan. Baktım bütün arkadaşlarının burunları akıyor.Evet yaaa birbirlerine bulaştırıyorlar
Teşekkür ederim canımAllah acil sifalar versin