- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
@Tatlianne20 @balbocuuu @adel8893 @Kara_gozlum @MaviKuplik @Blue_Periiminik kalp0753 kizlar yeni toping
Kessinlikle ama kndisi ban yemis niye yediysehergün menü soran anişe göre bi topik
Ooh ellerine saglik canimBugün ki menüm eşim için; kurufasulye, pirinç pilavı, cacık.
Benim menüm ; kapuska, makarna
Seni de buldum burdaaEe öyle cevaba böyle cevapceyhan
Kessinlikle ama kndisi ban yemis niye yediyse
Cenesini tutamadi kesin dur bakim niye gitmişonuda bn çözemedim
Sağol canım afiyet olsun.Ooh
Ooh ellerine saglik canim
Ahaha bu benSağol canım afiyet olsun.Ne yemek yapacağımı kararlaştırdıysam sabah erkenden yaparım yemeklerimi şimdi hepsi pişiyor temizliğimi de yaptım bitirdim akşama kadara rahat rahat otururum
Ahaha bu benbnde yemeğimi yaparim islerimi yapar aksama kadar
Ne güzel çok rahat oluyor herşeye vakit ayırabiliyoruz.
O zaman şerefimize
Cenesini tutamadi kesin dur bakim niye gitmiş
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınSeni de buldum burdaanasilsin canim gunaydin ❤
Bende erik suyu yapaym bugun nebzamandir aklimdaydi . Bende de firin tavuk taze fasulye pilav var . Hepinize kolay gelsnKızlar
Aklımdaki menü
▪︎Fırında tavuk
▪︎Yaz türlüsü. (Sebzeleri jülyen doğrayıp kavuruyorum.
Kendi suyunda pişiyor. )
▪︎arpa şehriye pilavı
▪︎salata
▪︎erik suyu.
Afiyet olsun tatlımBende erik suyu yapaym bugun nebzamandir aklimdaydi . Bende de firin tavuk taze fasulye pilav var . Hepinize kolay gelsn
Bnde sukur iyiyim uyuyacagim birazdan sonra da ne yemek yaparsam biseyler yaparimGünaydın canım iyiyim sen nasılsın ❤
Afiyet olsun canim bize de fikir olduHanımlar herkese günaydın.
Dün pişirdigim yemeklerim bugüne ne yeter.
Ama sizlere menü tavsiyem var tabiki
▪︎kremalı mantar çorbası
▪︎fırında patatesli salçalı köfte
▪︎pirinç pilavı
▪︎pirinç yemeyenler için kinoa pilavını tavsiye ederim.
▪︎yoğurtlu kabak salatası
▪︎tatlı olarak da ıslak kek
Hepinize kolay gelsin
Ayyy çok geçmiş olsunDünkü yemekleri çok fazla yapmışım yoksa biber dolması vardı aklımdabende yemek varsa kışlık hazırlık yapayım dedim, dolmalık biberi acı alıp eldiven giymeden oydum şuan evin içinde dönüyorum
Sağol canım domates falan da doğradım ama kâr etmediA
Ayyy çok geçmiş olsun