- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Yeter ! Deyişin daha mı yiyecekler yeterBugün menüde
Kremalı tavuk çorbası
Lahmacun
Salata ayran var yeter :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter ! Deyişin daha mı yiyecekler yeterBugün menüde
Kremalı tavuk çorbası
Lahmacun
Offf çok kötü yakar elini sürekli yıka canımA
Ayyy çok geçmiş olsun
Yoğurt sür canımSağol canım domates falan da doğradım ama kâr etmedi
Hemen deneyeyim kuzum çok sağolYoğurt sür canım
Hiç geçmezse eczaneden uyuşturucu merhem al bence geçirir diye düşünüyorumHemen deneyeyim kuzum çok sağol
Geçmedi eczane verir mi kiHiç geçmezse eczaneden uyuşturucu merhem al bence geçirir diye düşünüyorum
Canım ne oldu???Geçmedi ☹ eczane verir mi ki
Acı biberi eldivensiz oydum ellerim yanıyor kuzum, domates doğradım, yoğurt sürdüm yarım saat beklettim ama nafile geçmediCanım ne oldu???
Ayy tüh hiçte bilmem ki ne yapılır Çok geçmiş olsunAcı biberi eldivensiz oydum ellerim yanıyor kuzum, domates doğradım, yoğurt sürdüm yarım saat beklettim ama nafile geçmedi
Sağol kuzumAyy tüh hiçte bilmem ki ne yapılır Çok geçmiş olsun
Evet verir canım normal merhem çünkü. Anestol pomad kullanıyorum evimde yara yanık için çok iyi oluyor. En son yeğenimin topuğunu ayakkabı yara etmişti çok yanıyo dedi sürdük uyuştu tamamen. İlk sürdüğünde yakar gibi oluyo sonra hemen uyuşuyo. Eczane kapanmadan koş benceGeçmedi ☹ eczane verir mi ki
Yoğurt falan hiç geçirmez.Acı biberi eldivensiz oydum ellerim yanıyor kuzum, domates doğradım, yoğurt sürdüm yarım saat beklettim ama nafile geçmedi
Daha ne olsun ❤Bugün menüde
Kremalı tavuk çorbası
Lahmacun
Karpuzun içi ile ovun belki geçer duydum ama denemedim hiç faydası olur umarım.Gecmis olsunAcı biberi eldivensiz oydum ellerim yanıyor kuzum, domates doğradım, yoğurt sürdüm yarım saat beklettim ama nafile geçmedi
Taze fasulye yap knkaevde yimeğimmmmmm yok ama sebzem var
barbunya
taze fasulye hangisini yapam hanımlar
Taze fasulye yap knka