- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Patlican salatasi. Babagannus. Kozlenmis patlican biber sarimsak limon ve nar eksisiyle yapilan. Abagannus diyende var.Abağannuş ne kız?
Suan özendim sana.oldum olasi ağır yemekleri sevmem ben :) bebek de olduktan sonra hepimizin yiyebileceği sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyorum :)
buharda sebze, fırında balik, tavuk, kizartma.
begenmene çok sevindim:) bazen ağır zahmetli yemekleri görünce ben çok tambelim gibi geliyo
bu arada semizotunda omege 3 olduğunu bilmiyodum ben bilgi için teşekkürler :)
bide tencerenin dibine yağ gezdirip dizmeyi dene belki dolmalar yapismaz :)
Yırttın yemek isinden yineBugünde kaynanamdayımmm
Afiyet olsun.dun zeytinyagli yaprak sarmasi
kuru patlican ve kuru kabak dolmasi
Mercimek corbasi kendi yaptıgım kırmızı biber turşusu vardı bugunde kendime izin verdim yemek yapmicam
Malum bugün pazar ailemizle gözleme yiyoruz ev yapımı.....
Senin de ellerime sağlık canım. Bayağı uğraşmışsın.Yaprak sarması
Kuzu pirzola
Pilav
Patates ve yeşil Salata
Babagannuşu duymuştum da abagannusu duymamıştım.Patlican salatasi. Babagannus. Kozlenmis patlican biber sarimsak limon ve nar eksisiyle yapilan. Abagannus diyende var.
Offf harika duruyo ellerine saglik canimdun zeytinyagli yaprak sarmasi
kuru patlican ve kuru kabak dolmasi
Mercimek corbasi kendi yaptıgım kırmızı biber turşusu vardı bugunde kendime izin verdim yemek yapmicam
Patlican salatasi. Babagannus. Kozlenmis patlican biber sarimsak limon ve nar eksisiyle yapilan. Abagannus diyende var.
Suan özendim sana.Bende oldum olasi acılı,yağlı baharatli yemekleri severim. Bir lahmacunu katlayip sardığında altindan akan o turuncu yağ kadar hicbisey mutlu edemez beni
Keske bende senin gibi olsam. Gözüm dönüyor. Sabah uyaninca ilk düşündüğüm şey yemek
Rica ederim :) arada bende cacik yaparim semizotlu. Süper oluyor. Bende bebis olunca tabi bende bu yemek düzenine geçerim insallh
ay çok güldüm çok yaşa emiçok tatlısın ya
ben çoğu seyi hamileligimde yemeye basladim :)
gözleme poğaça börek gibi hamurisi yiyemezdim. tost bile yiyemezdimyağlı olan hiç biseyi yiyemezdim yillarca lahmacun yiyemedim o yüzden
şimdi yiyorum hepsini az da olsa :) herseyden yemek lazim bence
senle çok güzel yemekler yerdik ama
Tesekkur ederim canim ama sende bir o kadar tatlı gözüküyorsun burdan :) hemde nasil yerdik.
O saydığın yiyecekler var ya onlar caaaan caaan hayat :) yanina da köpüklü ayran. Aslinda cok guzel beslenmissin masallah. Zaten faydasiz seyler onlar.
Canım afiyet olsun nasılsın bebiş nasılAkşam gelecek misafirlere ikindi geldilerse menüm;
Kıyma Tava
Nohutlu pirinç pilavı
Cacık
Salata
Iyiki doğmuş küçük cimcime ❤❤❤Kızlar bugünkü menümüz
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Pizza
Kazandibi
Minnoş kızımın doğumgünü kaynanam yaşpasta yaptııı
Sağol canımCanım afiyet olsun nasılsın bebiş nasıl
Teşekkürler canımIyiki doğmuş küçük cimcime ❤❤❤
Ayyyy ne güzel bizde iyiyiz canım büyük prenses nette takılıyor küçük prenses missss kokusuyla yanımda yatıyorSağol canımiyiyiz tekme dövüş devam ediyoruz
Sen nasılsın prensesler nasıl