Ocağınıza Düştüm 😋

Ne zaman öneri istedin canım?
Ben göremedim. Gözümden mi kaçtı acaba?

Ne eti? Tavuk eti ise ocakta pişirmeye gerek yok ama kırmızı et ise onu bilemeyeceğim.

Ben genelde kâğıtta pişiriyorum.
Fırın torbası ile alakalı diğer arkadaşlar belki bilgi sahibidir.
Kirmjzi et cnm esim tavuk sevmiyo maluj kirmizi ette her daim alinmiyor guzel olsun diye danistim

Mısır unu, tereyağı, kurut(bazı yörelerde keş derler) ile yapılan kuymak. Trabzon. Sen nerelisin.
Muhlama yidiniz yani :KK12::KK12:
Şaka şaka kız afiyet olsun..
Ben karslıyım, bizde de kaymak kuymagi yapılır ama üniversiteyi trabzonda okuduğum için muhlamayı da cok severim.
Hemşeri sayılırız kız.:KK19:

Muhlama yidiniz yani :KK12::KK12:
Şaka şaka kız afiyet olsun..
Ben karslıyım, bizde de kaymak kuymagi yapılır ama üniversiteyi trabzonda okuduğum için muhlamayı da cok severim.
Hemşeri sayılırız kız.:KK19:

Muhlama değil kuymak 😂. Muhlama Rizelilerin yaptığına deniyor. Onlar çok az un bolca peynir koyarlar. Benim yaptığıma muhlama dersem çok kızarlar 😂.
Kaymak kuymağı nasıl oluyor hemşerim😊

Muhlama değil kuymak 😂. Muhlama Rizelilerin yaptığına deniyor. Onlar çok az un bolca peynir koyarlar. Benim yaptığıma muhlama dersem çok kızarlar 😂.
Kaymak kuymağı nasıl oluyor hemşerim😊
Zaten rizeli komşumuz yapardı 😂😂😂
Kaymak unla kavrulur ama sürekli karıştırılır. Son aşamada bütün yağı üzerine çıkar. Da ben yapamam. Çok güzel yerim sadece 🤣🤣🤣🤣

Zaten rizeli komşumuz yapardı 😂😂😂
Kaymak unla kavrulur ama sürekli karıştırılır. Son aşamada bütün yağı üzerine çıkar. Da ben yapamam. Çok güzel yerim sadece 🤣🤣🤣🤣

Bunu mısır unuyla yap kaymağı daha az koy al sana Trabzon kuymağı 😂😂

Rabbim nice nice 7,5 seneler,
mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Her halükarda zarardayım 😂😂😂
Amiiin canim cumlemizin yok kiz bence kardasin bende bi cocuk var sende 2 😀😀
Ama bence gec evlenenler daha karda akillilik etmisler 22 de evlendim cok cok erken geliyor suan

X