- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.701
Tamam turşuysa.yok pazartesiden beri dikkat ediyom da tartılmamıstım..
Hadi kızlar günün ilk menüsü benden gelsin
Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurt
Turlu
Sonunda bakliyat yaptın
O1deren87
yayla çorbası
türlü
pilav
salata :)
Kolay gelsin.Aklımda etli patates yemeği
Pilav salata ayran var ama eşim değiştir derse mercimek çorbası ve fırında patates var bugün patates günü
Günaydın hamarat hanımlar
Modum çok düşük nedense. Dün gece uyuyamadım hiç.
Bir de yatılı misafir gelebilirmiş
Fırında yemek yapayım dedim ama yağlı kağıdım bitmiş. Kara kara düşünüyorum ne yapayım diye.
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
@Lices_s
minik kalp0753
Tenceresiz kaldim anne
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Blue0Pink
Blue_Peri
BBlair
1 1mirac
beautifulsweet
K KurkmantoluS
Night owl
K Kezmola
U Ufukta_bebek
beybisi35
-Adel-
Z zeLina
MelodiminEsi
Kuşbaşı etim yokbnde yatılı misafire yukardaki menüyü yaptım
Tavuk budunu patatesle fırın torbasına koyabilirisn varsaKuşbaşı etim yok
Aşırı yağlı kıymam
Kemikli etim var ama kemikler çok ufalanmış.
Bir de tavuk budu var.
Puffffff
Cuma günü de bana geliyor yatılı misafir hem de 2 gece 3 gün pöffGünaydın hamarat hanımlar
Fırında yemek yapayım dedim ama yağlı kağıdım bitmiş. Kara kara düşünüyorum ne yapayım diye.
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
@Lices_s
minik kalp0753
Tenceresiz kaldim anne
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Blue0Pink
Blue_Peri
BBlair
1 1mirac
beautifulsweet
K KurkmantoluS
Night owl
K Kezmola
U Ufukta_bebek
beybisi35
-Adel-
Z zeLina
MelodiminEsi
Ev birbirine girmiş. Küçük kızım sürekli ağlıyor, ben ağlama krizine girdim.Cuma günü de bana geliyor yatılı misafir hem de 2 gece 3 gün pöff
Benim her zamanki gibi yemek yapasım yok valla süpriz olsa sofrayi hazır bulsamGünaydın hamarat hanımlar
Kmsl Hnd
PrensesAnnesi_
O1deren87
C Cay6
@Lices_s
minik kalp0753
Tenceresiz kaldim anne
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Blue0Pink
Blue_Peri
BBlair
1 1mirac
beautifulsweet
K KurkmantoluS
Night owl
K Kezmola
U Ufukta_bebek
beybisi35
-Adel-
Z zeLina
MelodiminEsi
Kuşbaşı etim yok
Aşırı yağlı kıymam
Kemikli etim var ama kemikler çok ufalanmış.
Bir de tavuk budu var.
Puffffff
Aslında temizlik gibi yemek günü olsa haftanın bir iki günü çeşit çeşit yapsak diğer günler çıkarıp çıkarıp yesekKızlar yazdığım menüyü yaptım ama balık aldım pazardan taze olsun diye şimdi onu pişiriyorum. Yanına Roka salatası.yarına yeriz sabah yaptıklarımı.☺hem arkadaşla bizde turşu kuracaz rahat olurum
Aslında ben yemek yapmayı çok seviyorum.ama ardından çıkan bulaşığı sevmiyorum.mutfaģım küçük bi kaç çeşit bişe yapınca çok karışıyor.bugün arkadaşım gelecek patatesli kek yapmayı düşünüyorum. Ćocuklara bu hafta güzel bi pasta yapmam lazım ne zamandır yapmadım .mutfak işi bitmez kiiiAslında temizlik gibi yemek günü olsa haftanın bir iki günü çeşit çeşit yapsak diğer günler çıkarıp çıkarıp yesek
sen de ne değişik tarifler varAslında ben yemek yapmayı çok seviyorum.ama ardından çıkan bulaşığı sevmiyorum.mutfaģım küçük bi kaç çeşit bişe yapınca çok karışıyor.bugün arkadaşım gelecek patatesli kek yapmayı düşünüyorum. Ćocuklara bu hafta güzel bi pasta yapmam lazım ne zamandır yapmadım .mutfak işi bitmez kiii
Canım ćok güzel pratik.5 dakikada yapılan börek düsün.3 yumurta 1su.b. yoğurt 1su.bsıvı yağ.1 kuru soğan 3 adet patates.küçük bi kase peynir.yarım demet maydonoz.2 tatlı kaşığı pul biber.1 tatlı kaşığı tuz.1 paket kabartma tozu.2su.b.un.patatesli küp küp küçük ve ince olmak üzere Çiğdem doğra. Sonra soğanı rendeleme hepsini kek gibi karıştır.tepsiyi yağlar. Tepsi küçük olmasîn.ver fırına.ılıyınca kes dilimleresen de ne değişik tarifler var
Patatesli kek nasıl yapılıyor?
Kızzzzzzz ekran fotosu aldımCanım ćok güzel pratik.5 dakikada yapılan börek düsün.3 yumurta 1su.b. yoğurt 1su.bsıvı yağ.1 kuru soğan 3 adet patates.küçük bi kase peynir.yarım demet maydonoz.2 tatlı kaşığı pul biber.1 tatlı kaşığı tuz.1 paket kabartma tozu.2su.b.un.patatesli küp küp küçük ve ince olmak üzere Çiğdem doğra. Sonra soğanı rendeleme hepsini kek gibi karıştır.tepsiyi yağlar. Tepsi küçük olmasîn.ver fırına.ılıyınca kes dilimlere
Ooo hadi iyisiniz.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Kızlar günaydınnnnn❤❤❤❤
Bugün yemek derdim yok bugün evlilik yıldönümümüz dışarda yicez
Birazdan da kuaföre gidicemm