- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.435
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.661
Kızzzz bi türlü yapamadın var ya şu yemeğiiiBenim mercimekli bulgur pilavı yalan oldu evde bulgur yokartık mercimekli erişte yapcam
Sana da afiyet olsun canımSelam kızlar dün annemlerdeydim yemek yapmadım
Annemin menüsü
Yoğurtlu bığdaylı mısırlı çorba :)
Fırında tavuk patates
Pirinç pilavı
Ispanak borani
Ayran
Salata
Tatlı
Aşure
:)
Bugün kalan yemekleri bitiricez o yüzden bugünde yapmıyorum :)
Herkese jolay gelsin ve afiyet olsuunn
demiiKızzzz bi türlü yapamadın var ya şu yemeğiii
Sağol kuzumAfiyet olsun canım
Mangal mangal mangal
Şimdi yeşilmercimeği yîkadım ısladım senin mesajı gördümöğlen dünden kalan pâcayı içtik.akşamda mercimekli bulgur pilavı çocuklara makarna yapıcam. Salata yoğurt.bitti gitti
Dünden et sulu çorbam var.. yanına fırında patates yapmayı düşündüm ama akşama kadar fikir değiştirmem inşallah..
Merhaba kızlar akşam menüm : kremalı sebze çorbası,
pilav, fırında pirzola, kaşarlı mantar.
Selam kızlar dün annemlerdeydim yemek yapmadım
Annemin menüsü
Yoğurtlu bığdaylı mısırlı çorba :)
Fırında tavuk patates
Pirinç pilavı
Ispanak borani
Ayran
Salata
Tatlı
Aşure
:)
Bugün kalan yemekleri bitiricez o yüzden bugünde yapmıyorum :)
Herkese jolay gelsin ve afiyet olsuunn
demiiama yaptım şuan pişiyor ocakta
Bizde domates çorbası fırında makarna ve ayran var bugün
Kızlar hepinizin ellerine sağlık.Bende gec kaldim yazmaya da aksamustu kizi parka goturdum filan giremedim buraya peynirli makarna ve biber kizartmasi yaptim oncedende tarhana corbasi var ...
Lütfen yarına bize menü ayarlaKızlar hepinizin ellerine sağlık.
Hepinize afiyet olsun
Tatlım sen elindeki malzemeleri söyle. Biz de ona göre uyduralım..Lütfen yarına bize menü ayarla
Evde olan bişey olsun
Yaa olmaz o zaman işin esprisi kaçarTatlım sen elindeki malzemeleri söyle. Biz de ona göre uyduralım..
Yeşil fasulye kesin vardırYaa olmaz o zaman işin esprisi kaçar
Ehehhh o dolapta stokYeşil fasulye kesin vardır
Hmm MAŞALLAH darısı bana inşallah... Bana önder olduğun için teşekkür ederim herkes bu tarz şeyleri açık açık paylaşmıyor hep uzman bunu dedi uzman böyle yapın dedi diyip pratiğe çok yetersiz kalan şeyler söylüyorlar..Aynen ben oyle bıraktırmak için çok uğraştım canım ama kesinlikle bize fayda etmedi 1 haftadan fazla uğraştım. Hamileydim bide, hiç halim kalmamıştı cok gücsüz düşmeye başladım hem emzirme hem hamilelik. bende mecbur göğsüme yara bandı yapıştırdım uf olmuş annecim çok acıyo dedim meme istedikce dikkatini dağıttım başka seyler verdim. Cok ağladı ama 1 hafta sürdü en fazla. İlk gün gece emzirdim sonra ki geceler uyandığında su verdim. Zaten benim ilk aylar sütüm yetiyor sonradan azalıyor iki çocuğumda da böyle oldu. Varla yok arası göğsümde duruyordu öyle. Çok zayıflamıştı. Emzirmeyi bıraktık hani süt birikir ağrı yapar hiç öyle şişmedi dolmadı bile göğüslerim.
Buarada çikolatalı süte alıştı o dönem baya içmeden uyumuyordu gündüz de çok içiyodu şu kücük paketlilerden. Bıraktı simdi gerci
Çok zor oluyor şimdi bile aklıma geldi üzüldüm ama bi yandanda yemeğe daha fazla düşüyor uykusu düzene giriyor. Şuan ki halini düşünüyorum kesinlikle şimdi bıraktırmak istesem asla o tarz oyunlara gelmezdi benim cadıgündüz uykusunuda bıraktı ama akşam erken yatıyor
Rica ederim ne demek canım insallah kolay atlatırsınızHmm MAŞALLAH darısı bana inşallah... Bana önder olduğun için teşekkür ederim herkes bu tarz şeyleri açık açık paylaşmıyor hep uzman bunu dedi uzman böyle yapın dedi diyip pratiğe çok yetersiz kalan şeyler söylüyorlar..
Ordan bakılınca her menüyü yapabilecek gibi mi görünüyorumAşk olsun yaa
Ben size örnek menü yaziyom siz hala menü arıyorsunuz
Zeytin salatası nasıl bir şey?Kızlar öğlene yemeğim var..Akşama kocişim zeytin salatası istedibugünde arkadaşıma gidecektim iyi oldu valla.ben yırttım kızlar darısı başınıza