- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.681
Canım yeşilzeytin varya sağolsun eşimin yenge si köyde yapmış hediye verdi.zeytinlerin çekirdeģini çıkarıyorum. Sonra domates soģan Nane maydonoz nar ekşisi tuz yağ harmanlıyorum.bigüzel okuyorki çayla.yanında kahvaltılıta çıkarırımZeytin salatası nasıl bir şey?
Afiyet olsun. Cidden güzelmişCanım yeşilzeytin varya sağolsun eşimin yenge si köyde yapmış hediye verdi.zeytinlerin çekirdeģini çıkarıyorum. Sonra domates soģan Nane maydonoz nar ekşisi tuz yağ harmanlıyorum.bigüzel okuyorki çayla.yanında kahvaltılıta çıkarırım
Saģol canimAfiyet olsun. Cidden güzelmiş
Evet canımmmmAy bugün de mi yemek yapcaz
Benim de dünden var bende tırttımKızlar öğlene yemeğim var..Akşama kocişim zeytin salatası istedibugünde arkadaşıma gidecektim iyi oldu valla.ben yırttım kızlar darısı başınıza
Yokkkkk ben yapmicammmmAy bugün de mi yemek yapcaz
Hani bu hafta bakliyat göremedim sendeBenim de dünden var bende tırttım
Yokkkkk ben yapmicammmm
Ahahhhhhhhh bugün yapacaktım yemeğim var yarına inşallahhhhhHani bu hafta bakliyat göremedim sende
Hıjhhhhh yırttın yemek yapmaktanAy bende bugün yemek ne yapasım yok. Pide alacağız
İyi bakalım hadi.türlüyü nerden araya sıkıştırdın.
Kızzzz turşu olacak o yanlış olmuş,,,İyi bakalım hadi.türlüyü nerden araya sıkıştırdın.menümüz benzer bugün.bende
barbunya
pirinç pilavı
et sulu mercimek çorbası yapiçim. Ama az yicim. Kilo almışım yine
Tamam turşuysa.yok pazartesiden beri dikkat ediyom da tartılmamıstım.belkide daha fazlaydım verdimKızzzz turşu olacak o yanlış olmuş,,,
Yaaaa dikkat ediyordun niye öyle oldu kiiiii
Kaç kilosun itiraf etTamam turşuysa.yok pazartesiden beri dikkat ediyom da tartılmamıstım.belkide daha fazlaydım verdim