Ocağınıza Düştüm 😋

Arık düşünmeden yemek yapacağız şükür :)

İnşallah faydalı olur canım 😘😘😘😘
Teşekkür ederim. Bende hep haftalık liste yaparim. Hem ekonomimize katkı oluyo hem aldığımız seyler ziyan olmuyo tavsiye ederim 🤗 bu hafta taşınıyorum haftaya aktif olarak paylaşırım insallah ama yine yaptığım menüleri yazarım bu hafta ici de
Harika 🤩🤩🤩🤩
Mesela yarin lavaş alıp evde tavuk tantuni yapmayı düşünüyorum . Yanina patates kızartırım ayranla oh mis 😁
:kk77: :kk77: :kk77:
Ohhh afiyet olsun.
Temizlik topiginde yemege girmeye baslamistik ufaktan boylesi dha guzel oldu orda nasl motive oluyoruz burda da.yemek icin oluruz guzel oldu ellerine saglik arkadasim .
Teşekkür ederim tatlım. ❤❤❤
süper olmuş konu :hamarat::KK200:
Artık deneyimlerini bize aktarırsın @yorgun anneanne 'm
Ay en sevdiğim topiklerden 💞yazalım ya birbirimizden kopya çekeriz☺☺
Çekelim kız. 😘😘😘😘😘

Tesekur ederim hayirli olsun yeni topigimiz.
Hoşgeldin tatlım.
Canım hayırlı olsun yeni topic, çok güzel oldu burası. Deneyimli hatunlardan birşeyler öğrenirim inşallah ben de :)
Teşekkür ederim canım. Ben de faydalanırım, çok yemekten anlayan biri değilim. 😂😂😂
biz ev hanimlari icin super topik :halay:
Hoşgeldin 😘😘😘
Hayırlı olsun canım 😊
Teşekkür ederim canım ❤❤❤😘😘😘
Bütün sayfayi gezdim ne yaparsan diye 🤣🤣🤣
Bulamadın mı hala kız 🤣🤣🤣🤣
Aradığım sayfayı sonunda buldum😍 hatta eşim bile sevinecek bu sayfaya çünkü hergün ona soruyorum artık ne pişirsem diye😂
Artık bize sor 😂😂😂
Hoşgeldin 😊😊
Kızlar dün köfte patates ayran salata yaptım.bugün kıymalî biber dolması yapıcam.siz neler dòktúreceksiniz bakalım☺
Afiyet olsun.
Ben daha karar vermedim. Önümüzdeki 5 6 saat içinde karar veririm herhalde 🙄🙄🙄🙄

Biz dün nohut pilav yoğurt yedik (ben pilav yerine mercimek çorbası yedim)

Bugün cordon blue yapcam sanırım yanlış yazdım.ama.olsun yapcam hahahah

En basit tarifle tavuk göğsü ince kes arasına kasar ko y galeta unu ivir zivir bi kaç malzeme bula kızart.

Yanına salata güzel gider yesilik olarak bi marulum var ama olsun

dun zeytinyagli yaprak sarmasi
kuru patlican ve kuru kabak dolmasi
Mercimek corbasi kendi yaptıgım kırmızı biber turşusu vardı bugunde kendime izin verdim yemek yapmicam :halay:

Eklentiler

• 20190901_132223.jpg
    20190901_132223.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 52
dun zeytinyagli yaprak sarmasi
kuru patlican ve kuru kabak dolmasi
Mercimek corbasi kendi yaptıgım kırmızı biber turşusu vardı bugunde kendime izin verdim yemek yapmicam :halay:
Ben bu yemegi cok güzel yaparim. Ic harcina nar ekşisi de dökerim,en son pisirirken suyunu dokunce de zeytinyagi ve nar eksisi gezdiririm. Yalniz son 2 seferdir dibi tuttu yandi asagidaki dolmalar. Tabanina limon dizdigim de oluyordu ama neden ki
Tenceremde titanyum tencere tefal yuzeyi yanmaz olanlardan. Nerde hata yapmis olabilirim bir puf noktasi var mıdır 😂😂😂

ben bugun semizotu yapicam, közlenmiş kırmızı biberle salata, yanına da çorba yaparim ama corbaya karar vermedim henüz :)
kemik suyu yapmıştım dün sehriye çorbası yaparim sanırım onla
Semizotunda omega 3 var. Yemegini hic pisirmedim çünkü doymam ki. Yanında 1 ekmek yemem lazim.🙄🙄 tam diyet menüsü bu. Az kalori bol vitamin..ellerine sağlık 😍 yaz yemegi tam.

Ben bu yemegi cok güzel yaparim. Ic harcina nar ekşisi de dökerim,en son pisirirken suyunu dokunce de zeytinyagi ve nar eksisi gezdiririm. Yalniz son 2 seferdir dibi tuttu yandi asagidaki dolmalar. Tabanina limon dizdigim de oluyordu ama neden ki
Tenceremde titanyum tencere tefal yuzeyi yanmaz olanlardan. Nerde hata yapmis olabilirim bir puf noktasi var mıdır 😂😂😂
bende sizin gibi harcina hataydan gelen nar eksisi ekliyorum suyunu yeteri miktarda koymuyormusunuz yada araliklarla kontrol etmiyomusunuz boyle yanmaz yapismaz tencereler suyu hizli cekiyor cunku ondan dibi tutmustur

bende sizin gibi harcina hataydan gelen nar eksisi ekliyorum suyunu yeteri miktarda koymuyormusunuz yada araliklarla kontrol etmiyomusunuz boyle yanmaz yapismaz tencereler suyu hizli cekiyor cunku ondan dibi tutmustur
Ay hic kontrol etmiyorum 1 kez acip bakiyorum haklısınız kontrol edip bakmam lazım daha sık. 🤗

Semizotunda omega 3 var. Yemegini hic pisirmedim çünkü doymam ki. Yanında 1 ekmek yemem lazim.🙄🙄 tam diyet menüsü bu. Az kalori bol vitamin..ellerine sağlık 😍 yaz yemegi tam.

oldum olasi ağır yemekleri sevmem ben :) bebek de olduktan sonra hepimizin yiyebileceği sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyorum :)
buharda sebze, fırında balik, tavuk, kizartma.

begenmene çok sevindim:) bazen ağır zahmetli yemekleri görünce ben çok tambelim gibi geliyo :KK70:
bu arada semizotunda omege 3 olduğunu bilmiyodum ben bilgi için teşekkürler :)

bide tencerenin dibine yağ gezdirip dizmeyi dene belki dolmalar yapismaz :)

X